Huis > H > Hoe Zet Je Een Playlist Op Spotify Openbaar?

Hoe zet je een playlist op Spotify openbaar?

Nieuwe playlists standaard verbergen in je profiel

  1. Klik in de desktop-app bovenaan op. en selecteer Instellingen.
  2. Zet Mijn nieuwe playlists openbaar maken aan of uit onder Sociaal.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Is een gezamenlijke playlist openbaar?

Toch kan het wel tof zijn, als je bijvoorbeeld specifiek een playlist wil maken voor mensen die met hetzelfde probleem zitten en muziek daarover willen delen. Het openbaar maken van een lijst doe je net als het Gezamenlijk maken door naar de drie stipjes rechtsbovenin te gaan en dan te kiezen voor Openbaar maken. Is Spotify openbaar? Je Spotify-profiel en -inhoud

Als je een Spotify-account hebt, zijn bepaalde gegevens altijd openbaar: Je gebruikersnaam op Spotify of je naam en profielfoto van Facebook (als je account met Facebook is verbonden). Een lijst met personen die je volgt en die jou volgen. Je onlangs afgespeelde artiesten.

Hoe werkt een gezamenlijke afspeellijst Spotify?

Een gezamenlijke afspeellijst op Spotify ontstaat wanneer een gebruiker een afspeellijst deelt met een andere gebruiker en beide gebruikers een Spotify-account hebben. De afspeellijst kan door beide gebruikers worden bewerkt, en beide gebruikers zien de aangebrachte wijzigingen. Je kunt ook vragen kun je een spotify lijst kopieren naar ander account? Helaas is het niet mogelijk om een Spotify-lijst te kopiëren naar een ander account. Spotify heeft geen functie waarmee gebruikers dit kunnen doen. Er zijn echter enkele workaround-methoden die gebruikers hebben gebruikt om hun Spotify-lijsten naar een ander account te kopiëren. Eén methode is om een website of app van derden te gebruiken om afspeellijsten te delen. Een andere methode is om de afspeellijst te exporteren als een .CSV-bestand en deze vervolgens te importeren in het andere Spotify-account.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Trouwens, wat betekent playlist embedden spotify?

Spotify biedt vanaf nu de mogelijkheid om muziek te embedden, waardoor gebruikers bijvoorbeeld op hun website of via Tumblr een track kunnen toevoegen. Gebruikers die de track willen beluisteren, hebben wel Spotify nodig. Het embedden werkt met een iframe dat via html kan worden ge-embed. En nog een vraag, wat betekent playlist gezamenlijk maken? Als je je playlist gezamenlijk maakt, kunnen de personen met wie je de playlist hebt gedeeld, er zelf ook nummers aan toevoegen. Tik op de 3 puntjes boven een playlist en tik op Gezamenlijk maken.

Wat dit betreft, hoe voeg je een nummer toe aan een gezamenlijke playlist?

Een afspeellijst voor meerdere personen beschikbaar maken, doe je door met de rechtermuisknop op de gewenste afspeellijst te klikken en te kiezen voor 'gezamenlijke afspeellijst. ' Het bolletje geeft nu aan dat de lijst gedeeld kan worden. Nu moet je je vrienden er nog van op de hoogte brengen. Vervolgens, waar kan ik mijn playlist vinden? Er zijn een paar manieren om je afspeellijst te vinden. Als je een desktop gebruikt, kun je hem vinden in de linker zijbalk. Als je de mobiele app gebruikt, kun je hem vinden in het menu. Je kunt het ook vinden door te klikken op je profielfoto in de rechterbovenhoek en "Je afspeellijsten" te selecteren in het uitklapmenu.

Dit in overweging nemend, waar vind ik mijn spotify account?

Er zijn een paar manieren om je Spotify-account te vinden. Als je al ingelogd bent bij Spotify, kun je naar je profielpagina gaan door op je naam te klikken in de rechterbovenhoek van de Spotify desktop app. Vanaf je profielpagina heb je toegang tot je accountinstellingen door rechtsboven op het tandwielpictogram te klikken.
Als je niet bij Spotify bent ingelogd, kun je naar de Spotify-inlogpagina gaan en je gebruikersnaam of e-mailadres en wachtwoord invoeren om in te loggen. Zodra je bent ingelogd, kom je op je profielpagina terecht.
Je hebt ook toegang tot de instellingen van je Spotify-account door naar de Spotify-website te gaan en rechtsboven op het tabblad "Account" te klikken. Van daaruit kun je je accountinstellingen bewerken, zoals je wachtwoord, e-mailadres en profielgegevens.

Door Stclair Flenaugh

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een Spotify lijst prive? :: Kan geen nummers toevoegen aan afspeellijst Spotify?
Handige links