Huis > H > Hoe Deel Je Spotify Family?

Hoe deel je Spotify Family?

Leden uitnodigen voor of verwijderen uit een Family-abonnement

  1. Ga naar je accountpagina.
  2. Scrol omlaag om je Family-accounts te beheren.
  3. Selecteer de optie om familieleden toe te voegen of te verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Hoe controleert Spotify Family?

Verificatie van familieleden

We vragen familieleden om hun volledige adres op te geven, zodat we kunnen verifiëren dat ze bij de beheerder van het abonnement wonen: Wanneer ze lid worden. Wanneer de manager van adres verandert. Als we hun adres niet kunnen bevestigen.
Hoeveel mensen kunnen er op Spotify Family? Premium Family is een voordelig abonnement voor maximaal zes familieleden die onder één dak wonen. Iedereen in het abonnement heeft een eigen account, dus je deelt geen wachtwoord en hebt elk je eigen opgeslagen muziek en playlists.

Je kunt ook vragen kun je een spotify account delen?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het hangt af van de specifieke situatie en context waarin de vraag wordt gesteld. Als twee mensen bijvoorbeeld proberen te beslissen of ze een Spotify-account zullen delen, kunnen ze elkaar vragen of ze daartoe bereid zijn. Of, als iemand al een Spotify-account heeft en wil weten of hij het met iemand anders kan delen, kan hij die persoon vragen of hij het goed vindt om hetzelfde account te gebruiken. Uiteindelijk is het aan de individuele gebruikers om te beslissen of ze een Spotify-account al dan niet willen delen. Vervolgens, hoe kun je tegelijk spotify luisteren? Er zijn een paar manieren om dit te doen:
1. Gebruik de ingebouwde muziekspeler op je computer en open Spotify in een webbrowser. Start het afspelen van het gewenste nummer in de muziekspeler en pauzeer het vervolgens. Ga naar de webbrowser en begin het nummer op Spotify af te spelen. Beide nummers moeten tegelijkertijd beginnen te spelen.
2. Gebruik een programma als Audacity of Garageband om de output van de geluidskaart van je computer op te nemen. Open Spotify en begin het gewenste nummer af te spelen. Start in het opnameprogramma een nieuw spoor en druk op opnemen. De opname zal de output van de geluidskaart van je computer oppikken, met daarin het nummer van Spotify.
3. Gebruik een programma als Virtual Audio Cable. Dit programma maakt een virtuele audio ingang en uitgang op je computer. Sluit de uitgang van Spotify aan op de ingang van het programma, en sluit vervolgens de uitgang van het programma aan op de luidsprekers van je computer. Hierdoor wordt het Spotify-nummer via de luidsprekers van je computer afgespeeld, tegelijk met alle andere audio die op je computer wordt afgespeeld.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Dienovereenkomstig, hoe moet je een account toevoegen op spotify?

Familieleden toevoegen doe je zo:

  1. Ga naar de website van Spotify en login met je account.
  2. Klik links in het menu op Premium for Family.
  3. Ben je beheerder?
  4. Klik op een leeg veld en dan op Lid uitnodigen via link.
  5. Je huisgenoten of familieleden ontvangen nu in hun inbox een link.
Je kunt ook vragen hoeveel apparaten op 1 spotify account? Opmerking: je kunt per account maar op één apparaat tegelijk afspelen. Je kunt de app op je pc, mobiel en tablet downloaden.

Mensen vragen ook: hoe kan je een spotify playlist delen?

Een liedje, album of playlist delen

Tik op de 3 puntjes naast een nummer (of boven een album of een playlist) en dan op Delen. Vervolgens kun je kiezen hoe je wilt delen: Berichten, Whatsapp, Instagram Stories, Facebook, Twitter of Link kopiëren (bijv. naar een e-mailbericht).
Je kunt ook vragen hoe controleert spotify of je op hetzelfde adres woont duo? Spotify controleert of je op hetzelfde adres woont als je duetpartner door de adressen in de profielen van jullie Spotify-accounts te matchen. Als de adressen overeenkomen, kunnen jullie elkaars afspeellijsten zien en samen naar muziek luisteren. Als de adressen niet overeenkomen, kunnen jullie elkaars afspeellijsten niet zien en samen naar muziek luisteren.

Hoe werkt Spotify Family KPN?

Spotify Family KPN is een abonnementsdienst waarmee maximaal zes personen één account kunnen delen en hun eigen individuele afspeellijsten krijgen. Het kost €14,99 per maand, en iedereen krijgt een eigen login. Eenmaal ingelogd kan iedereen zijn eigen afspeellijsten maken en beheren. Met de dienst kunnen ook maximaal vier apparaten tegelijk worden gebruikt, zodat iedereen tegelijkertijd naar zijn eigen muziek kan luisteren.

Door Steffane Segonia

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je je wachtwoord zien op Spotify? :: Waarom werkt Spotify duo niet?
Handige links