Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Spotify Gratis En Premium?

Wat is het verschil tussen Spotify gratis en premium?

Bij de gratis versie van Spotify kun je in de app je muziek alleen op shuffle luisteren. Je kunt alleen een artiest kiezen en daarvan een aantal nummers in willekeurige volgorde afspelen. In de premium-versie kun je wel alles kiezen dat je wilt luisteren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Men kan zich ook afvragen: waar is spotify het goedkoopst?

Spotify is ook in andere landen aanzienlijk goedkoper. Een jaarabonnement heb je in Maleisië voor ongeveer € 3,80 per maand. Een jaarabonnement kost ongeveer € 23 in de Filippijnen en ongeveer € 30 in Turkije. Waarom heb ik geen Spotify Premium meer? Misschien heb je op de verkeerde accountpagina ingelogd. Probeer het opnieuw met andere inloggegevens. Bekijk "De status van je betaling controleren" als je zeker weet dat je geen ander account hebt. Log uit en weer in op de app.

Kan geen apparaat selecteren in Spotify?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of je de laatste versie van Spotify hebt geïnstalleerd. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je computer opnieuw op te starten.
Als je nog steeds problemen hebt met het selecteren van een apparaat, is het mogelijk dat er geen apparaten beschikbaar zijn om te selecteren. Dit kan gebeuren als je geen internetverbinding hebt of als je apparaten niet compatibel zijn met Spotify. Vervolgens, welke apparaten ingelogd spotify? Er is geen specifiek antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van de apparaten die bij Spotify zijn aangemeld. Enkele mogelijke apparaten die kunnen zijn aangemeld zijn echter computers, smartphones, tablets en smart speakers. Om te controleren welke apparaten zijn aangemeld, kunt u naar de instellingenpagina op de Spotify-website of -app gaan.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Daarvan, hoe krijg ik spotify op mijn stereo?

Nog een goedkope en flexibele oplossing. Sluit een Bluetooth muziekontvanger aan op je stereo. Alle apparaten met Bluetooth waarop Spotify kan draaien kun ze op deze manier draadloos verbinden. Bijvoorbeeld een iPhone of een iPad, maar ook andere mobiele telefoons. Waarom is Spotify zo duur? Ben je ooit Spotify-abonnee geworden via de iPhone-app? Dan betaal je meer (€12,99) dan wanneer je je abonnement rechtstreeks via Spotify had afgesloten (€9,99). Dit heeft ermee te maken dat Apple 30% in rekening brengt aan appmakers. Spotify is daarom duurder via de app.

Hoe voeg je vrienden toe op Spotify?

Deel 2.Gebruikersnaam maakt het toevoegen van vrienden binnen bereik

  1. Stap 1. Log in op uw Spotify-account.
  2. Stap 2. Voer "spotify: user: A" in de zoekbalk in de rechterbovenhoek in.
  3. Stap 3. Vervolgens wordt het Spotify-profiel van uw vriend weergegeven en klikt u op de knop "Volgen" erachter.
Hoe checkt Spotify je adres? Het adres van Spotify wordt op verschillende manieren gecontroleerd. De eerste is door het IP-adres op te zoeken van de server waarop de Spotify-applicatie draait. Dit kan met behulp van een Whois-dienst, die informatie geeft over de locatie van de server en andere relevante gegevens. De tweede methode is het bekijken van de DNS records voor het Spotify domein. Deze records geven informatie over de registrar van het domein en andere belangrijke gegevens.

Hoe zet ik Spotify Premium om naar Family?

Er zijn twee manieren om je Spotify Premium account om te zetten naar een Family account. De eerste manier is om naar de Spotify-website te gaan en in te loggen op je account. Klik daar op het tabblad "Account" en scroll vervolgens naar beneden naar het onderdeel "Premium". Klik op de knop "Convert to Family" en volg de instructies.
De tweede manier om je Spotify Premium account om te zetten naar een Familie account is door naar de Spotify app op je mobiele apparaat te gaan en in te loggen op je account. Tik op het tabblad "Profiel" en scroll vervolgens naar beneden naar het onderdeel "Premium". Tik op de knop "Convert to Family" en volg de instructies.

Door Sharla Lucario

Vergelijkbare artikelen

Hoe controleert Spotify of je op hetzelfde adres woont? :: Hoe controleert Spotify of je student bent?
Handige links