Huis > W > Wat Is Playlist Embedden Spotify?

Wat is playlist embedden Spotify?

Spotify biedt vanaf nu de mogelijkheid om muziek te embedden, waardoor gebruikers bijvoorbeeld op hun website of via Tumblr een track kunnen toevoegen. Gebruikers die de track willen beluisteren, hebben wel Spotify nodig. Het embedden werkt met een iframe dat via html kan worden ge-embed.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Dus, hoe maak je een qr code op spotify?

Zo maak je een code om te scannen

  1. Open Spotify en zoek het nummer, het album, de artiest of afspeellijst die je wil delen;
  2. Tik op de drie puntjes in beeld;
  3. Laat de afbeelding met de geluidsgolf aan iemand zien.
Waar is klembord Spotify? Klik met de rechtermuisknop op de afspeellijst in de linkerkolom die je wilt delen (of op de … indien je de lijst al geselecteerd hebt) Klik op Delen… Klik op Link kopiëren naar klembord / Copy link to Clipboard om de link te kopiëren.

Mensen vragen ook: hoe werkt een gezamenlijke afspeellijst spotify?

De gezamenlijke afspeellijsten van Spotify werken doordat gebruikers nummers kunnen toevoegen en verwijderen uit een afspeellijst die door meerdere gebruikers wordt gedeeld. Zo kunnen gebruikers gezamenlijk afspeellijsten maken van hun favoriete nummers. Dienovereenkomstig, wat betekent playlist embedden? Playlist embedding betekent dat je een afspeellijst die je op een site hebt gemaakt, op een andere site kunt insluiten. Dit is handig als u uw afspeellijst met anderen wilt delen, of als u uw afspeellijst op uw eigen website of blog wilt weergeven. Om een afspeellijst te embedden, moet u een embed-code voor de afspeellijst genereren, die u vervolgens kunt kopiëren en plakken in de HTML van de andere site.

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Hoe deel je muziek op Spotify?

Een liedje, album of playlist delen

Tik op de 3 puntjes naast een nummer (of boven een album of een playlist) en dan op Delen. Vervolgens kun je kiezen hoe je wilt delen: Berichten, Whatsapp, Instagram Stories, Facebook, Twitter of Link kopiëren (bijv. naar een e-mailbericht).
Dit in overweging nemend, waar vind ik mijn spotify code? Door op de drie puntjes naast het nummer te tikken krijg je ook de unieke Spotify Code te zien. Dat is de gekleurde balk met daarin het Spotify logo en een witte streepjescode. Je vriend hoeft nu enkel de code te scannen om de muziek meteen te openen.

Dit in overweging nemend, waar vind ik spotify code?

Door op de drie puntjes te klikken tijdens het afspelen van een liedje kom je in het optie-menu van dit liedje. Onder de album-art staat een balkje met daarin de Spotify Code. Deze is voor elk liedje uniek. Om het liedje op te zoeken in Spotify is er in de zoekfunctie nu een camera-icoontje aanwezig. Vervolgens, hoe maak je een spotify playlist openbaar? Er zijn een paar manieren om een Spotify-afspeellijst openbaar te maken:
1. Als je een afspeellijst maakt binnen de Spotify desktop app, kun je met de rechtermuisknop op de afspeellijst klikken en "Openbaar maken" selecteren.
2. Als je een afspeellijst maakt in de Spotify web player, kun je op de knop "Bewerken" klikken naast de naam van de afspeellijst. In het menu dat verschijnt, selecteer je "Make Public".
3. Als je een afspeellijst maakt binnen de Spotify mobiele app, kun je op de knop "..." naast de naam van de afspeellijst tikken. In het menu dat verschijnt, selecteer je "Openbaar maken".

Je kunt ook vragen hoe kom ik op het klembord?

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt. In het algemeen kunt u echter toegang krijgen tot het klembord door de toetsen "Ctrl" + "V" op uw toetsenbord in te drukken.

Door Quirita Marsette

Vergelijkbare artikelen

Waarom valt mijn Spotify steeds uit iPhone? :: Hoe veilig is Spotify?
Handige links