Huis > H > Hoe Zet Je Je Spotify Account Op Prive?

Hoe zet je je Spotify account op prive?

Spotify privésessie op de desktop

  1. Klik rechtsboven op het omlaag wijzende pijltje.
  2. Selecteer Privésessie.
  3. Een hangslot op je profielfoto geeft aan dat de sessie privé is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Daarvan, wat als je iemand blokkeert op spotify?

Wanneer u een andere gebruiker op Spotify blokkeert, heeft die persoon geen toegang meer tot uw pagina, openbare afspeellijsten of uw luisteractiviteit. Hoe kan je zien wat iemand luistert op Spotify? Spotify kondigde onlangs een nieuwe versie aan van de Spotify-app. In deze nieuwe versie, die sinds kort te downloaden is voor iOS en Android, komt een feature die de gebruiker in staat stelt te ontdekken waar zijn of haar vrienden naar luisteren.

Kan je zien wie je volgt op Spotify?

Ja, je kunt zien wie je volgt op Spotify. Klik daarvoor op je profielfoto in de rechterbovenhoek van de Spotify desktop app en klik vervolgens op "Volgers". Je krijgt dan een lijst te zien met alle Spotify-gebruikers die jou volgen. Je kunt ook op de mobiele Spotify-app zien wie je volgt door je profiel te openen en op "Volgers" te tikken. Dus, hoe kan je iemand volgen op spotify? Om iemand op Spotify te kunnen volgen, moet je een account aanmaken. Zodra je dat hebt gedaan, klik je op het tabblad "Mensen" in de navigatiebalk. Van daaruit kun je zoeken naar de persoon die je wilt volgen. Wanneer je die persoon hebt gevonden, klik je op de knop "Volgen".

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Hoe kopieer je een Spotify afspeellijst?

Als je gebruikmaakt van de WebPlayer, hoef je alleen maar met de rechtermuisknop te klikken op de afspeellijst die je wilt delen, en Link van afspeellijst kopiëren te kiezen. Deze wordt dan in het klembord opgeslagen, zodat je de link eenvoudig overal kunt plakken. Dus, welke artiesten boycotten spotify? Ook David Crosby, Stephen Stills en Graham Nash hebben zich aangesloten bij de Spotify-boycot. Ze willen dat het muziekplatform hun muziek verwijdert.

Hoe verwijder je een podcast op Spotify?

Launch Spotify on your PC or Mac computer.

  1. On the left hand side of your screen, click on the "Recently Played" tab.
  2. In the "Recently Played" section, look through the content you recently listened to and find the song, album, playlist, or podcast that you'd like to delete.
  3. Click "Remove from Recently Played."
Vervolgens, kan je op spotify zien wie je podcast luistert? Nee, je kunt niet zien wie er naar je podcast luistert op Spotify.

Wat betekent het blauwe bolletje bij Spotify?

Het blauwe bolletje bij Spotify geeft aan dat het nummer momenteel wordt afgespeeld.

Door Mercedes Hollaman

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je zien hoeveel uur je Spotify hebt geluisterd? :: Hoe kun je tegelijk Spotify luisteren?
Handige links