Huis > W > Wat Is Radius Wifi?

Wat is Radius wifi?

RADIUS (Remote Authentication Dial-In User Service) is een protocol dat gebruikt wordt voor de authenticatie van gebruikers. Zodra een gebruiker wil inloggen op het draadloze netwerk met een raidus server, stuurt de router een verzoek naar de radius server.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik weer wifi op mijn mobiel?

Met de instellingen-app op je toestel kun je netwerken toevoegen, delen of vernietigen. Het internet. Als u van netwerk wilt wisselen, tikt u op een netwerknaam. U kunt de netwerkinstellingen wijzigen door op het netwerk te tikken.

Je kunt ook vragen kan draadloze lan omgeving niet vinden?

Controleer of de router of het toegangspunt aanstaat en of het draadloze netwerk (SSID) goed is ingesteld. Informeer voor hulp bij uw netwerkbeheerder. Controleer of het toegangspunt aanstaat. Zet het apparaat zo nodig alsnog aan en geef de netwerkinstellingen opnieuw op. Daarvan, kan netwerk niet vinden op telefoon? Het wifi-netwerk opnieuw toevoegen

Open de app Instellingen op je telefoon. Internet. Tik onderaan de lijst op Netwerk toevoegen. Geef indien nodig de netwerknaam (SSID) en andere beveiligingsgegevens op.

Waarom kan ik geen verbinding maken met internet?

Er zijn veel mogelijke redenen waarom u geen verbinding kunt maken met internet. Controleer eerst of uw computer verbonden is met het internet. Als uw computer niet verbonden is, probeer dan uw computer opnieuw op te starten en probeer dan opnieuw verbinding te maken. Als u nog steeds problemen ondervindt, controleert u of de instellingen van uw internetverbinding correct zijn. Als u een inbelverbinding gebruikt, controleer dan of de telefoonlijn is aangesloten op de modem en of de modem goed is aangesloten op de computer. Als u een breedbandverbinding gebruikt, controleer dan of de Ethernet-kabel goed is aangesloten op de router en of de router goed is aangesloten op de computer. Als u een draadloze verbinding gebruikt, controleer dan of de draadloze adapter correct is geïnstalleerd en of de draadloze router is ingeschakeld en goed werkt. Als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met uw internetprovider voor hulp. Hoe kun je inloggen op je router? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u op uw router kunt inloggen. De meest gebruikelijke manier is via de webinterface. Hiervoor moet u het IP-adres van uw router weten. Dit staat meestal in de documentatie bij de router. Zodra u het IP-adres hebt, kunt u het gewoon in de adresbalk van uw webbrowser typen.
Een andere manier om in te loggen op je router is via de opdrachtregelinterface. Dit kan met een programma als PuTTY. U moet het IP-adres en het poortnummer weten dat uw router gebruikt voor de commandoregelinterface. Deze informatie kunt u ook vinden in de documentatie bij de router.
Zodra u het IP-adres en het poortnummer hebt, kunt u met PuTTY verbinding maken met de router. Zodra u verbonden bent, kunt u commando's invoeren om de router te configureren.

Gerelateerde artikelen

Waarom WiFi op dvd speler?

De speler moet verbinding kunnen maken met uw thuisnetwerk en met het internet. Een netwerkkabel kan worden gebruikt om alle spelers met deze functies te verbinden. Het is gemakkelijker om een draadloze verbinding te gebruiken.

Hoe stel ik mijn router opnieuw in?

Sluit de router met een netwerkkabel aan op de netwerkaansluiting van je computer of laptop. Via een internetbrowser kun je in het configuratie menu van de router komen. De router benader je door het ip adres als internetadres in de browser in te voeren, vaak is dit 192.168.1.1 of 192.168.0.1. Waarom zie ik verborgen netwerk? Verborgen netwerken zijn types van draadloze netwerken die hun SSID uitschakelen. Dit betekent dat de naam van het draadloos netwerk van de router niet zichtbaar is op de lijst van beschikbare netwerken wanneer een draadloos apparaat of computer zoekt voor een netwerk binnen het bereik.

Dienovereenkomstig, wat is een veilige wifi verbinding?

De Veilige Wi-Fi-functie

Met de functie 'Veilige Wi-Fi' van Samsung (vanaf Android 9) is zo'n openbaar wifi-netwerk wel veilig. Als de functie aanstaat wordt informatie gecodeerd verstuurd via een server die VPN-technologie gebruikt. Gebruikers kunnen elke maand gratis 250 MB beveiligen.
Waarom krijg ik geen wifi verbinding op tablet? Er zijn veel redenen waarom een tablet geen verbinding kan maken met een wifi-netwerk. Het eerste wat u moet controleren is of het wifi-netwerk goed werkt en of de tablet binnen het bereik van het netwerk is. Als het wifi-netwerk werkt en de tablet binnen bereik is, dan kan er een probleem zijn met de wifi-instellingen van de tablet. Mogelijk moeten de wifi-instellingen opnieuw worden geconfigureerd of moet de tablet opnieuw worden opgestart. Als het probleem aanhoudt, moet de tablet misschien naar een servicecentrum worden gebracht voor een verdere diagnose.

Hoe zet je wifi direct aan?

Er is niet één antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Over het algemeen kunt u echter wifi inschakelen door naar het instellingenmenu te gaan en vervolgens de wifi-optie te selecteren. Zodra u de wifi-optie hebt geselecteerd, moet u in staat zijn om te zoeken naar en verbinding te maken met alle beschikbare wifi-netwerken.

Door Sara-Ann

Vergelijkbare artikelen

Wat is de SSID van mijn netwerk? :: Wat is de SSID?
Handige links