Huis > K > Kan Niks Aanklikken Op Taakbalk?

Kan niks aanklikken op taakbalk?

Voer de volgende stappen uit om dit probleem op te lossen:

  • Druk op ALT + TAB om naar een ander programma te schakelen.
  • Klik op Start, wijs Instellingen aan en klik op taakbalk & menu Start.
  • Schakel op het tabblad taakbalkopties het selectievakje altijd op voorgrond in om het te selecteren en klik vervolgens op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een pictogram in de taakbalk?

Houd de lege ruimte op de taakbalk ingedrukt of klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Taakbalkinstellingen. Als u alle pictogrammen wilt zien die u wilt zien, klikt u op het pictogram dat u wilt zien. Voor pictogrammen die u niet wilt zien, selecteert u Uit.

Trouwens, kan niet meer op start klikken windows 10?

Houd de Shift-toets ingedrukt en kies 'Opnieuw starten' en 'Toch opnieuw starten'. Na een herstart verschijnt een blauw venster, klik hier op 'Problemen oplossen / Deze pc opnieuw instellen / Mijn bestanden behouden'. Volg verder de instructies op het scherm. Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik de onderste balk weer terug? Verplaats de taakbalk uit de standaardpositie.

  1. Klik op een leeg gedeelte van de taakbalk.
  2. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep de muisaanwijzer naar de plaats op het scherm waar u de taakbalk wilt neerzetten.
  3. Laat de muisknop los zodra de taakbalk op de gewenste plaats staat.

Wat dit betreft, kan pictogrammen niet openen?

Er zijn een paar redenen waarom u geen pictogrammen kunt openen. De eerste reden is dat het icoonbestand corrupt kan zijn. Als dit het geval is, kunt u proberen het pictogram opnieuw te downloaden of een ander pictogram te gebruiken. De tweede reden is dat u misschien niet het juiste programma hebt geïnstalleerd om het pictogram te openen. Als u bijvoorbeeld een .ico-bestand probeert te openen, hebt u een afbeeldingsviewer nodig die dat bestandstype ondersteunt. De derde reden is dat het pictogram misschien is opgeslagen op een locatie waar uw besturingssysteem geen toegang toe heeft. Dit kan gebeuren als u probeert een pictogram te openen vanaf een netwerkstation of een verwijderbaar opslagapparaat. In dat geval kunt u proberen het pictogram naar uw lokale harde schijf te kopiëren en het vervolgens te openen. Bovendien, hoe reset je je taakbalk? De eenvoudigste manier om uw taakbalk opnieuw in te stellen is door er met de rechtermuisknop op te klikken en "Eigenschappen" te selecteren. Van daaruit kunt u het tabblad "Taakbalk" selecteren en op de knop "Resetten" klikken.

Gerelateerde artikelen

Wat is de taakbalk in Windows 10?

Er is een centrale plaats in Windows waar de taakbalk zich bevindt. De balk bevindt zich aan de onderkant van het scherm. Hij bevat de Start-knop en pictogrammen. Deze pictogrammen worden gebruikt voor snelle toegang tot programma's.

Hoe verberg je je taakbalk?

Taakbalk tijdelijk laten verdwijnen

Klik met de rechtermuisknop op een lege plek op het Bureaublad. Klik op Aan persoonlijke voorkeur aanpassen. Klik op Taakbalk. Klik onder 'De taakbalk automatisch verbergen in de bureaubladmodus' op Uit.
Waarom werkt de startknop niet? De eenvoudigste manier om dit probleem volgens gebruikers op te lossen, is door uit te loggen bij uw account en weer in te loggen. Aangezien uw startmenu en startknop niet werken, moet u zich als volgt afmelden: druk op Ctrl + Shift + Esc . Klik nu op het Afmelden knop.

Je kunt ook vragen hoe startmenu windows 10 herstellen?

Een verborgen taakbalk weergeven

Als u Start of de taakbalk niet ziet, is de taakbalk mogelijk verborgen. Probeer deze stappen om het te zien. Druk op de Windows logotoets + I en selecteer vervolgens Persoonlijke instellingen > taakbalk. Selecteer taakbalkgedrag om het uit te vouwen.
Waar vind ik Systeemherstel in Windows 10? Systeemherstel is geen functie die prominent wordt aangeprezen in Windows 10, maar het is nog steeds beschikbaar en kan in bepaalde situaties nuttig zijn. Om Systeemherstel te openen, gaat u naar het Configuratiescherm en zoekt u naar "Systeem". Onder het kopje "Systeem en beveiliging" klikt u op "Systeem". Aan de linkerkant van het venster klikt u op "Systeembeveiliging". Het venster Systeemherstel verschijnt. Van hieruit kunt u kiezen om een nieuw herstelpunt te maken of een eerder gemaakt herstelpunt te herstellen.

Waar is de werkbalk gebleven?

Als u een browser zoals Google Chrome of Mozilla Firefox gebruikt, staat de werkbalk meestal bovenaan het venster. Als u hem daar niet kunt vinden, is hij misschien verborgen. Om te zien of hij verborgen is, zoekt u naar een klein pijltje boven in het browservenster. Als het pijltje naar beneden wijst, klikt u erop om de verborgen werkbalk te openen.

Door Letizia

Vergelijkbare artikelen

Hoe heet de balk onderaan je scherm? :: Hoe krijg ik de onderste balk weer terug?
Handige links