Huis > H > Hoe Itsme Volledig Verwijderen?

Hoe Itsme volledig verwijderen?

Hoe kan je je itsme-account heractiveren?

  1. Surf naar Itsme. Itsme.
  2. Geef je gsm-nummer in.
  3. Steek je eID in de kaartlezer en geef de pincode van je eID in.
  4. Duid het vinkje aan om te bewijzen dat je geen robot bent.
  5. Klik op Heractiveren van mijn account.
  6. Je account is vanaf dan weer bruikbaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Waarom kan ik een app niet verwijderen?

Help!Ik krijg een app niet verwijderd!

  • Ga naar Instellingen.
  • Ga nu naar Beveiliging.
  • Selecteer nu Apparaatbeheerders.
  • Verwijder nu het vinkje bij de gewenste app die je wilt verwijderen.
  • Nadat je het vinkje hebt verwijderd kun je via de normale weg de gewenste app verwijderen.
Waarom kan ik mijn telefoon niet uitzetten? Geforceerd afsluiten

Bij smartphones van Apple houd je de thuisknop, de grote knop in het midden, en de Powerknop ingedrukt houden. Bij telefoons met een besturingssysteem van Android moet je de thuisknop en volumeknop omhoog indrukken (waarmee je normaal gesproken het geluid harder zet).

Hoe verwijder je apps uit de app Store?

Er is momenteel geen manier om apps uit de App Store te verwijderen. U kunt echter contact opnemen met Apple support en verzoeken om uw app te verwijderen. Hoe zet je een app op je beginscherm van laptop? Aangenomen dat je wilt weten hoe je een app op je beginscherm van een laptopcomputer zet:
1. Zoek de app store op je laptop. Dit is meestal een vooraf gedownloade app op uw machine. Op een Mac-computer is de app store bijvoorbeeld het pictogram dat lijkt op een blauwe n met een cirkel eromheen.
2. Zodra u de app store heeft gevonden en geopend, gebruikt u de zoekbalk om de naam van de app die u zoekt in te typen.
3. Er verschijnt een lijst met apps die aan uw zoekterm voldoen. Zoek de app die u aan uw startscherm wilt toevoegen en klik erop.
4. Op de individuele pagina van de app zou er een optie moeten zijn om de app "toe te voegen" of "te downloaden". Klik hierop en de app zou moeten beginnen met downloaden.
5. Zodra de app is gedownload, zou hij op je startscherm moeten verschijnen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Hoe app terugzetten?

Als je de app gevonden hebt, tik je erop, hou deze vast en sleep de app naar links. Hierdoor wordt het uit de bibliotheek gehaald en komt het terug op het beginscherm. Waar is mijn app gebleven iPhone? Zo vind je hem terug! Tik rechtsboven op het cirkeltje van je account. Tik op 'Aankopen' voor een overzicht van je App Store-aankopen. Tik op 'Niet op deze iPhone' en je krijgt alle apps te zien die je ooit gedownload hebt, maar die niet op deze iPhone geïnstalleerd staan.

En nog een vraag, hoe krijg ik mijn icoon terug?

Gebruikers kunnen naar rechts schuiven van het bureaublad naar het app-scherm. Op smartphones betekent dit dat de app is verwijderd als het pictogram ontbreekt. Om het pictogram terug te krijgen, download het opnieuw en installeer het. Mensen vragen ook: waarom kan ik sommige apps niet vinden? Er zijn een aantal apps die niet zichtbaar zijn in de App Store, omdat ze niet voldoen aan de guidelines van Apple. Sommige apps worden ook geblokkeerd in bepaalde landen of regio's, dus het kan zijn dat je ze niet kunt vinden als je in een ander land of regio bent.

Vervolgens, hoe verander ik mijn schermafbeelding?

Om uw schermafbeelding te wijzigen, moet u eerst naar de instellingen van uw computer gaan. Vervolgens moet u naar het tabblad "afbeeldingen" gaan en daar de optie "schermafbeelding wijzigen" selecteren. Nadat u op die optie hebt geklikt, kunt u de schermafbeelding wijzigen die u wilt gebruiken.

Door Zak Harnish

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt de Stocard app? :: Hoe verwijder ik een verborgen app?
Handige links