Huis > H > Hoe Moet Je Steam-Account Verwijderen?

Hoe moet je Steam-account verwijderen?

om Steam af te sluiten.

  1. Open. Programma's. en sleep Steam naar de.
  2. Klik op. Ga.
  3. Ga naar Library/Application Support/Steam.
  4. Verwijder de Steam-gegevens van je computer met een van de volgende opties: Als je geen spelgegevens wilt kwijtraken:
  5. Leeg de prullenmand door Finder -> 'Leeg prullenmand' te kiezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe Steam opnieuw installeren?

Hoe installeer ik Steam? Zorg ervoor dat je als beheerder bent ingelogd op de computer waarop je Steam wilt installeren. Als je Steam eerder had geïnstalleerd en nu opnieuw installeert om een probleem te verhelpen, voer dan het installatieprogramma gewoon opnieuw uit. Steam wordt zo automatisch opnieuw geïnstalleerd. Bovendien, wat is mijn steam-account? De onderstaande instructies tonen je hoe je jouw SteamID kunt terugvinden. Open je Steam-communityprofiel. (rechts). Als je nog nooit een aangepaste URL hebt gemaakt voor je account, zul je onder het (lege) vak 'Aangepaste URL' een URL zien staan, met in de staart een 17-cijferige code die begint met: 76561198.

Hoe verwijder je een game op Steam?

1. Klik in je Steam-client op "Bibliotheek".
2. Klik met de rechtermuisknop op het spel dat je wilt verwijderen en selecteer "Verwijder lokale inhoud".
3. Er verschijnt een pop-upvenster. Klik op "Verwijderen" om te bevestigen. Kan Steam niet verwijderen? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Ten eerste, zorg ervoor dat Steam niet draait. Als dat zo is, sluit het programma dan af. Probeer vervolgens uw computer opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan Steam te verwijderen uit je configuratiescherm. Als je nog steeds problemen hebt, kun je proberen Steam opnieuw te installeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Bovendien, wat kost steam?

Het feit dat Steam gratis is, maakt het ook enorm populair. Bijna elke pc-gamer gebruikt het wel, of het nu is als sociaal platform, winkel, of verzamelplaats van z'n games. Ook de hoge kortingen dragen bij aan de status van Steam. Trouwens, waarom kan ik steam niet installeren? Ga naar Steam -> Instellingen -> Downloads -> Downloadregio. Mogelijk moet je meerdere andere regio's testen. Download het installatieprogramma hier en installeer Steam vervolgens op dezelfde locatie als waar het al staat. Dit kan mogelijke problemen met de Steam-client en -servicebestanden oplossen.

Waar Steam installeren?

Ga met je browser naar steampowered.com . Klik op de knop 'Steam installeren' in de hoek rechtsboven. Klik op 'Steam installeren' om het installatieprogramma te downloaden. Hoe moet je inloggen op Steam? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je kunt inloggen op je Steam-account. De eerste manier is om in te loggen via de Steam-client. Om dit te doen, moet u de Steam-client starten en vervolgens op de knop "Aanmelden" in de rechterbovenhoek van het venster klikken. Voer je Steam gebruikersnaam en wachtwoord in de respectievelijke velden in en klik dan op de "Login" knop.
Een andere manier om in te loggen op je Steam account is via de Steam website. Ga hiervoor naar https://store.steampowered.com/login/ en voer uw Steam gebruikersnaam en wachtwoord in de respectievelijke velden in. Zodra u uw gegevens heeft ingevoerd, klikt u op de knop "Inloggen".
Als je je Steam-wachtwoord bent vergeten, kun je op de link "Wachtwoord vergeten?" klikken in de Steam-client of op de Steam-website. Dit brengt u naar een pagina waar u uw Steam-gebruikersnaam of e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld, kunt invoeren. Steam stuurt u vervolgens een e-mail met instructies over hoe u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Wat is mijn Steam wachtwoord?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat elke Steam-gebruiker zijn eigen individuele wachtwoord heeft. Als u zich afvraagt wat uw Steam-wachtwoord is, moet u het opzoeken in de accountinstellingen voor uw Steam-account. Zodra u bent aangemeld bij uw account, kunt u de optie voor het resetten van het wachtwoord vinden onder het tabblad "Beveiliging".

Door Karly

Vergelijkbare artikelen

Is Steam te vertrouwen? :: Hoe kun je het gemiddelde berekenen?
Handige links