Huis > H > Hoe Werkt Mydrive?

Hoe werkt MyDrive?

Verbinding maken via Android

  1. Of maak een nieuw account aan als je er nog geen hebt.
  2. Download de TomTom MyDrive app in de Google Playstore.
  3. Log in met je TomTom account.
  4. Of maak een nieuw account aan als je er nog geen hebt.
  5. Download de TomTom MyDrive app in de Google Playstore.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Hoe installeer ik MyDrive Connect op mijn computer?

Open een webbrowser op je computer en ga naar tomtom.com/mydrive-connect.

  1. Klik op Download voor Mac of Download voor Windows.
  2. Sla het gedownloade bestand op.
  3. Dubbelklik om het gedownloade bestand te openen.
  4. Volg de instructies op het scherm om TomTom MyDrive Connect te installeren.
Dienovereenkomstig, welke tomtom wordt nog ondersteund? wordtwelke TomTomnogwelkeondersteund wordt

WelkTomTomondersteund
GO 825 (FY)Start 60(WM)Start 20(AO)/25(BK)
GO 300 (M1)GO 510 (V5)GO 500 (2005) (M3)

Je kunt ook vragen welke tomtom worden niet meer ondersteund?

Op de website van TomTom staat een lijst met alle apparaten die niet meer worden ondersteund. Hieronder vallen de TomTom ONE, TomTom ONE XL, TomTom GO 520, TomTom GO 920, TomTom GO 720, TomTom GO 920T, TomTom Rider, TomTom Rider 2nd Edition, TomTom Rider Pro, TomTom Rider 40, TomTom Rider 400, TomTom Rider 420, TomTom Start, TomTom Start 2, TomTom Start 50, TomTom Start 60, TomTom VIA, TomTom VIA 110, TomTom VIA 120, TomTom VIA 125, TomTom VIA 130, TomTom VIA 135, TomTom VIA live 120, TomTom VIA live 125, TomTom VIA live 135, TomTom GO 520, TomTom GO 520 T, TomTom GO 720, TomTom GO 720 T, TomTom GO 920, TomTom GO 920 T, TomTom ONE, TomTom ONE XL, TomTom ONE XL (T), TomTom RIDER, TomTom RIDER 2nd Edition, TomTom RIDER Pro. Kan ik TomTom XL nog updaten? Ja, je kunt de TomTom XL nog steeds bijwerken. Daarvoor moet je je TomTom XL op je computer aansluiten en de TomTom Home-software openen. Van daaruit kun je controleren of er updates beschikbaar zijn en deze installeren.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Dit in overweging nemend, kan geen verbinding maken met tomtom live services?

Doe het volgende als je geen verbinding kunt maken met TomTom Traffic of LIVE Services: Zorg dat je systeem niet aangesloten is op de computer. TomTom Services zijn niet beschikbaar als je systeem aangesloten is op je computer. Zorg dat het delen van informatie is ingeschakeld op je navigatiesysteem. Welke TomTom moet ik kiezen?

Gratis kaartupdates
1TomTom GO Classic 6 EuropaJa
2Garmin Drive 61 LMT-S EuropaJa
3TomTom Go Classic 5 EuropaJa
4TomTom Via 62 EU 23Ja

Men kan zich ook afvragen: wat is de nieuwste tomtom?

Het nieuwste paradepaard van TomTom is de Go Discover met 7-inch HD-scherm en een krachtige luidspreker. De Go Discover is TomToms snelste en krachtigste navigatiesysteem ooit. Het grote 7-inch high-definition (HD) touchscreen is fraai, maar meteen ook zijn grootste handicap. Waarom heb ik geen GPS? Er zijn een paar redenen waarom uw toestel geen GPS heeft. Een mogelijkheid is dat uw toestel niet is uitgerust met GPS-mogelijkheden. Een andere mogelijkheid is dat GPS is uitgeschakeld in de instellingen van uw toestel. Als uw toestel wel GPS heeft en het is ingeschakeld in uw instellingen, kan er interferentie zijn van gebouwen of andere objecten die het GPS-signaal blokkeren.

Wat blokkeert GPS-signaal?

Er zijn een paar dingen die GPS-signalen kunnen blokkeren. De meest voorkomende zijn gebouwen en bomen. Andere dingen die GPS-signalen kunnen blokkeren zijn bergen, tunnels en ondergrondse parkeergarages. GPS-signalen kunnen ook worden gestoord door andere elektronische apparaten.

Door Shiverick Mapalo

Vergelijkbare artikelen

Hoe STP bestand openen? :: Hoe krijg ik mijn TomTom weer aan de praat?
Handige links