Huis > W > Wat Is Spotify Premium?

Wat is Spotify Premium?

Met een abonnement op Spotify Premium luister je onbeperkt, offline en zonder reclames naar je favoriete muziek en podcasts. Omdat ieder huishouden anders is, heeft Spotify verschillende Premium-abonnementen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Hoe kan Spotify gratis zijn?

Hoe Spotify Premium 30 dagen gratis te krijgen.

  1. Bezoek Spotify Website in uw browser.
  2. Klik op "Premium" in de rechterbovenhoek van de webpagina.
  3. Klik op "GRATIS PROEFPERIODE STARTEN".
  4. Log in met je bestaande Spotify-account.
  5. Kies een betaalmethode en vul de blanco in met de vereiste informatie.
Daarvan, wat moet je doen als je spotify niet werkt? Ik kan Spotify niet afspelen
  1. Start de Spotify-app opnieuw op.
  2. Log uit en log daarna weer in.
  3. Zorg ervoor dat de app up-to-date is.
  4. Sluit apps die je niet gebruikt af.
  5. Installeer de app opnieuw.
  6. Controleer @SpotifyStatus voor eventuele problemen die zich voordoen.

Hoe krijg je korting bij Spotify?

Er zijn een paar manieren om korting te krijgen op Spotify. Eén manier is om je aan te melden voor een studentenaccount. Met dit account krijg je 50% korting op de maandelijkse abonnementsprijs. Een andere manier om korting te krijgen is door je aan te melden voor een gezinsaccount. Met dit account krijg je 50% korting op de maandelijkse abonnementsprijs van de eerste twee gezinsleden, en 20% korting op de maandelijkse abonnementsprijs van eventuele andere gezinsleden. Hoe kun je Spotify upgraden? Als u de desktop-app gebruikt, kunt u op Help klikken in de menubalk bovenaan het scherm. Klik daar op Check for Updates en volg de aanwijzingen.
Als u de web player gebruikt, kunt u uw browser bijwerken naar de laatste versie.
Als u de mobiele app gebruikt, kunt u deze bijwerken via de App Store (voor iOS) of Google Play Store (voor Android).

Gerelateerde artikelen

Is Spotify gratis op je mobiel?

U kunt de dienst gratis gebruiken of een maandelijks bedrag betalen. U kunt naar muziek luisteren via uw computer of telefoon. U moet een account aanmaken met een van deze apparaten.

Hoe oud moet je zijn om Spotify te hebben?

Om gebruik te kunnen maken van de Spotify-service en toegang te krijgen tot Inhoud, moet u (1) 13 jaar (of de equivalente minimumleeftijd in uw thuisland) of ouder zijn, (2) toestemming hebben van een ouder of voogd als u in uw thuisland minderjarig bent; (3) de bevoegdheid hebben om een bindend contract met ons aan te Men kan zich ook afvragen: is spotify gratis bij kpn? Sinds biedt KPN Spotify niet meer "gratis" aan. Spotify Premium kost €8,99 per maand en Spotify Family kost €13,99 per maand. Alleen bij sommige oude abonnementen is Spotify Premium nog inbegrepen in de abonnementsprijs ("gratis").

Dienovereenkomstig, wat kun je doen met spotify?

Spotify is een digitale service voor muziek, podcasts en video's waarmee je toegang hebt tot miljoenen nummers en andere inhoud van makers overal ter wereld. Basisfuncties zoals het afspelen van muziek zijn gratis, maar je kunt er ook voor kiezen om te upgraden naar Spotify Premium. Wat is het verschil tussen Spotify en YouTube? Het belangrijkste verschil tussen Spotify en YouTube is dat Spotify een streaming muziekdienst is, terwijl YouTube een website is om video's te delen. Met Spotify kunnen gebruikers afspeellijsten van hun favoriete nummers maken en delen, terwijl gebruikers op YouTube video's kunnen uploaden, bekijken en delen. Spotify heeft ook een premium abonnementsdienst die gebruikers toegang geeft tot extra functies zoals offline afspelen en audio van hogere kwaliteit.

Welke Ziggo pakketten zijn er?

Ziggo biedt verschillende soorten pakketten aan, afhankelijk van uw behoeften. Het meest basale pakket, het Startpakket, bevat meer dan 80 zenders en kost €19,95 per maand. Als je meer zenders wilt, kun je upgraden naar het Max-pakket, met meer dan 120 zenders, voor €29,95 per maand. Voor nog meer zenders kun je je abonneren op het Max Extra pakket, met meer dan 140 zenders, voor €34,95 per maand. Tot slot biedt Ziggo ook een premium pakket aan, het Giga pakket, dat meer dan 220 zenders bevat en €49,95 per maand kost.

Door Kira Littler

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je korting op Amazon? :: Hoe krijg je korting bij MediaMarkt?
Handige links