Huis > H > Hoe Duur Is Een Stukje Maan?

Hoe duur is een stukje maan?

Een flink stuk maansteen is te koop. Het stuk wordt vandaag geveild en is volgens kenners meer dan 2 miljoen euro waard. De maansteen weegt zo'n 13 kilo en is ongeveer net zo groot als een voetbal.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is AutoCAD?

Hoeveel kost een AutoCAD-abonnement? De prijs voor een 3 jarig abonnement is 6.674. U kunt tokens kopen voor 24 uur als sommige van uw gebruikers het programma slechts af en toe gebruiken. Bezoek de website voor meer informatie.

Mensen vragen ook: wie heeft de maan gekocht?

Dennis M. Hope is sinds 1980 de enige echte eigenaar van de maan, Mars, Venus, Mercurius en Io. Al zes miljoen mensen hebben een stukje land in de ruimte van hem gekocht. Trouwens, kan je mars kopen? Duizenden mensen laten zich in de luren leggen en kopen maangrond. Ondertussen hebben de firma's zich ook al op andere planeten geworpen. Je kan nu ook een stukje Mars of een stukje Venus kopen.

Dus, kan je de aarde kopen?

Kortom, nee. Je kunt de aarde niet kopen. Maar je kunt wel land op de aarde kopen. Wie heeft een planeet gekocht? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want er zijn geen gegevens over wie welke planeet bezit. Er zijn echter een paar mogelijke scenario's waarin iemand een planeet zou kunnen kopen. Eén mogelijkheid is dat een rijk persoon een planeet koopt van een mijnbouwbedrijf. Een andere mogelijkheid is dat een regering een planeet koopt voor kolonisatiedoeleinden. Tot slot is het ook mogelijk dat een planeet wordt gekocht als onderdeel van een zakelijke deal of fusie tussen twee bedrijven.

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is een zip?

De Zip is de beste scooter voor deze prijs. De aanschafprijs van de Zip ligt nog onder de 1700 euro. De Piaggio Zip heeft een I-Get injectiemotor die voldoet aan de strengste milieueisen van vandaag.

Hoe duur is het om naar de Mars te gaan?

Zonder geld gaan we niet naar Mars

"Een bemande reis kost ook nog eens 500 miljoen tot 1 miljard dollar." Geld vormt het grootste struikelblok, maar ook andere puzzelstukken moeten nog worden gelegd. Een reis naar Mars kan maar eens in de 26 maanden vertrekken, als de planeet het dichtst bij de aarde staat.
Hoe duur is een ticket naar Mars? Mocht je daar interesse in hebben, dan is het wel handig om te weten hoeveel je vanaf nu opzij moet gaan zetten om mee te kunnen. Een ticket naar Mars kost naar verwachting minder dan 500.000 dollar en wellicht zelfs zo'n 100.000 dollar.

Wat kost een ticket naar Mars?

“De prijs is afhankelijk van de vraag, maar ik ben er vrij zeker van dat een reis naar Mars (retourticket is gratis) ooit minder dan 500.000 dollar (omgerekend zo'n 441.540 euro) zal kosten en misschien zelfs minder dan 100.000 dollar (omgerekend zo'n 88.308 euro). Daarvan, kan je naar mars en terug? Nee, je kunt niet naar Mars en terug. De reis naar Mars en terug zou meer dan twee jaar duren, en er is momenteel geen technologie waarmee mensen zo lang in de ruimte kunnen overleven. Bovendien zou de hoeveelheid brandstof die nodig is om de reis te maken onbetaalbaar zijn.

Dus, hoeveel euro kost een raket?

De kosten van een raket variëren afhankelijk van het soort raket en de grootte van de raket. Een kleine raket kan een paar duizend euro kosten, terwijl een grote raket tientallen miljoenen euro's kan kosten.

Door Sivia Cashmer

Vergelijkbare artikelen

Hoe duur is een planeet? :: Hoe komt het dat Amazon goedkoop is?
Handige links