Huis > H > Hoe Moet Je Het Stuurprogramma Opnieuw Installeren?

Hoe moet je het stuurprogramma opnieuw installeren?

Drivers opnieuw installeren

Ga naar Apparaatbeheer en klik met de rechtermuisknop op het apparaat dat niet goed functioneert. Kies in het contextmenu de optie Verwijderen. Start de computer opnieuw op om het stuurprogramma automatisch opnieuw te installeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Bovendien, waar kan ik mijn drivers updaten?

Hoe update je de drivers van jouw laptop?

  1. Stap 1: ga naar Apparaatbeheer.
  2. Stap 2: kies het onderdeel dat niet goed werkt.
  3. Stap 3: check of het stuurprogramma goed werkt.
  4. Stap 4: werk het stuurprogramma bij.
  5. Stap 5: start je laptop opnieuw op.
En nog een vraag, wat betekent stuurprogramma is niet beschikbaar? Uw stuurprogramma kan ook beschadigd zijn als u te maken hebt gehad met stroomuitval, computervirussen of andere problemen. Het downloaden en installeren van het nieuwste printerstuurprogramma kan deze problemen vaak oplossen.

Welke stuurprogramma's heb ik?

De drivers die op een computer zijn geïnstalleerd kunt u vinden in Apparaatbeheer. Om het apparaatbeheer te openen, drukt u op de Windows-toets + R, typt u "devmgmt.msc" in het dialoogvenster Uitvoeren en drukt u op Enter.
In Apparaatbeheer heeft elk type apparaat zijn eigen sectie. Als u wilt weten welke stuurprogramma's voor een bepaald type apparaat zijn geïnstalleerd, vouwt u de sectie van dat apparaat uit. Om bijvoorbeeld te zien welke stuurprogramma's voor een videokaart geïnstalleerd zijn, vouwt u de sectie "Beeldschermadapters" uit.
De stuurprogramma's die voor een apparaat zijn geïnstalleerd, staan onder dat apparaat. Onder een videokaart kan bijvoorbeeld een stuurprogramma voor de videochipset en een stuurprogramma voor de audiochipset staan. Waar staan stuurprogramma's Windows 7? De stuurprogramma's voor Windows 7 bevinden zich in de map C:\WindowsSystem32Drivers.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe drivers installeren zonder internet?

Download het stuurprogramma naar een externe schijf zoals een USB-flashstation en breng het stuurprogramma vervolgens zonder netwerk over naar de pc. Het gedownloade stuurprogramma heeft altijd de indeling voor zelfinstallatie. U hoeft alleen maar te dubbelklikken op het installatiebestand om de driver te installeren. Daarvan, waar kun je stuurprogramma's installeren voor onbekende hardware? Staan er na het doorlopen van de Windows-setup nog niet herkende hardware-items in Apparaatbeheer (gemarkeerd met een geel uitroepteken) dan kunnen deze mogelijk nog via Windows Update worden geïnstalleerd.

Hoe kan ik drivers verwijderen?

Typ in het zoekvak op de taakbalk apparaatbeheer en selecteer vervolgens Apparaatbeheer. Druk op de naam van het apparaat en houd vast (of klik op de naam met de rechtermuisknop) en selecteer Apparaat verwijderen. Start uw pc opnieuw op. Er wordt geprobeerd het stuurprogramma opnieuw te installeren. Bovendien, waar zijn drivers opgeslagen? De drivers voor de hardware van een computer worden meestal opgeslagen in een map op de harde schijf. De locatie van deze map varieert afhankelijk van het besturingssysteem, maar hij staat meestal in de map C:\Windows DriversCache of in de map C:\WindowsSystem32 Drivers.

Hoe kan je zien of alle drivers up to date zijn?

Er zijn een paar manieren om te zien of uw drivers up-to-date zijn. Eén manier is om op de website van de fabrikant te kijken voor uw specifieke model computer of apparaat. Ze hebben meestal een sectie voor drivers en downloads. Een andere manier is om een driver update programma te gebruiken. Deze programma's scannen uw computer op verouderde drivers en geven u dan de optie om ze bij te werken.

Door Godart

Vergelijkbare artikelen

Wat is gratis driver update? :: Waarom kan ik niet scannen?
Handige links