Huis > K > Kun Je 2 Switches Achter Elkaar Zetten?

Kun je 2 switches achter elkaar zetten?

er is niet écht een maximum aan het aantal switches dat je achter elkaar kunt zetten. wel mag een ethernet kabel ( CAT x ) niet langer zijn dan 100 meter. na een switch / router / repeater gaat een nieuw segment in dat ook weer maximaal 100 meter mag zijn, enz.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je twee boxen met elkaar verbinden?

De PartyUp app heeft de mogelijkheid om meer dan één speaker aan te sluiten. De PartyUp app is een nieuwe gratis app-functie van Ultimate Ears. De nieuwe functie maakt het mogelijk om naar muziek te luisteren via meer dan één speaker.

Hoe sluit ik een switch aan op een router?

Hoe installeer je een unmanaged switch?

  1. Voorzie de eerste switch van netwerkvoeding.
  2. Sluit een ethernetkabel aan op de router en sluit deze ook aan op de switch. Je integreert nu de switch in je huidige netwerk.
  3. Vervolgens sluit je je eindapparatuur erop aan, zoals je laptop, pc of spelcomputer.
Bovendien, heeft een switch voeding nodig? Het aansluiten werkt in principe zo, ten eerste heeft de switch stroom nodig. De hoeveelheid volt is doorgaans gerelateerd aan de hoeveelheid camera's die via PoE gevoed moeten worden. Let dus op dat u niet de stekker van de voeding van de PoE switch aansluit op uw bewakingscamera, dan is die onmiddellijk stuk.

Waar kun je een switch plaatsen?

Er zijn veel plaatsen waar u een schakelaar kunt plaatsen, maar de meest voorkomende plaats is op een muur. Andere plaatsen zijn aan het plafond, in een kast of op een meubelstuk. Welke kabel tussen 2 switches? Het meest gebruikte type kabel om twee switches met elkaar te verbinden is een Ethernet-kabel. Ethernet-kabels zijn meestal Cat 5 of Cat 6.

Gerelateerde artikelen

Kan een videokaart ook meerdere processoren naast elkaar hebben?

Twee, drie, of zelfs vier videokaarten kunnen samenwerken in een beeld. Het werk wordt verdeeld over de kaarten. Deze technologie wordt gebruikt op videokaarten.

Mensen vragen ook: hoe internet kabel splitsen?

Installeer aan beide einden van de netwerkkabel een UTOP splitter. De installatie van beide Optimizers is een kwestie van seconden door de duidelijke poortcoderingen aan de boven- en onderkant van elke splitter. Met de twee meegeleverde kabels sluit je de 1e UTOP splitter op twee LAN poorten van je modem of router aan. Kan een switch achter een router? Een switch direct achter het modem gaat inderdaad niet, je hebt altijd een router nodig tenzij jou modem natuurlijk een ingebouwde router heeft.

Waarom een Ethernet switch?

Met een netwerk switch vermenigvuldig je het aantal netwerkaansluitingen in huis of op je werk. Zo maak je van 1 aansluiting 4, 7 of nog meer netwerkverbindingen. Je hebt daarnaast geavanceerde netwerkswitches. Hiermee splits je jouw netwerk op in meerdere virtuele netwerken. Daarvan, wat is een switch en hoe werkt het? Een switch is een apparaat dat meerdere apparaten in een netwerk met elkaar laat communiceren door een pad voor gegevens te bieden. Switches werken door gegevens via het meest efficiënte pad naar het apparaat van bestemming te sturen.

Dienovereenkomstig, wat voor switch heb ik nodig?

Het type switch dat u nodig hebt, hangt af van het type netwerk dat u gebruikt. Als u bijvoorbeeld een Ethernet-netwerk gebruikt, hebt u een Ethernet-switch nodig.

Door Tann

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang gaat een netwerk switch mee? :: Heb je voor Fortnite op de switch online nodig?
Handige links