Huis > I > Is 1230 Een Gratis Nummer?

Is 1230 een gratis nummer?

Om naar uw voicemailberichten te luisteren, bel het nummer 1230. (gratis). Van op een andere telefoon, typ het nummer 0475 15 1230.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Men kan zich ook afvragen: hoe 1230 uitschakelen?

Deactiveren Typ ##61# en druk op Verzenden. Hoe kan ik voicemail afluisteren simpel? Als je abonnement begint, staat je voicemail standaard aan. Op Mijn Simpel / sim & instellingen kun je de voicemail uit- en aanzetten. Voor het instellen en beluisteren van je voicemail bel je 1233.

Hoe stel ik mijn voicemail in op Iphone?

Er zijn een paar verschillende manieren om je voicemail op een iPhone in te stellen, afhankelijk van je provider. Als je AT&T gebruikt, kun je *611 bellen vanaf je iPhone om de klantenservice te bereiken, die je kan helpen bij het instellen van je voicemail. Als je Verizon gebruikt, kun je *777 bellen vanaf je iPhone en vervolgens de aanwijzingen volgen om je voicemail in te stellen. Als u T-Mobile gebruikt, kunt u *661 kiezen vanaf uw iPhone en vervolgens de aanwijzingen volgen om uw voicemail in te stellen. Als u Sprint gebruikt, kunt u *86 bellen vanaf uw iPhone en vervolgens de aanwijzingen volgen om uw voicemail in te stellen. Je kunt ook vragen hoe haal ik de voicemail van mijn iphone? Om je voicemail van je iPhone te verwijderen, moet je naar de Telefoon-app gaan, op het tabblad Voicemail tikken en vervolgens op de knop Voicemail verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dus, hoe zet ik mijn voicemail uit op mijn iphone?

Sms UIT naar het nummer 1233. Je voicemail is dan uitgeschakeld. Om de voicemail in te schakelen, sms je AAN naar 1233. Wat is het nummer 1233? Voor het beluisteren van jouw voicemailberichten vanuit het buitenland, bel je met je mobiele telefoon naar 1233 (of met een andere telefoon naar +31 6 2400 1233). Daar voer je jouw persoonlijke voicemail wachtwoord in en kun je jouw berichten luisteren.

Hoe stel ik mijn voicemail in Telenet?

Bel naar 5555 > Druk 9 > Volg de stappen. Goed om te weten: een persoonlijke begroeting mag tot 180 seconden duren, een ingesproken naam 10 seconden. Stel zelf in na hoeveel seconden (tussen 5 en 30) bellers op je voicemail terechtkomen. Hoe stel ik mijn voicemail in Vodafone? Om je voicemail op Vodafone in te stellen, draai je gewoon 123 op je handset en volg je de instructies.

Mensen vragen ook: hoe voicemail instellen orange?

Volg deze stappen om voicemail in te stellen op uw Orange-telefoon:
1. Houd de toets "1" op het toetsenbord van je telefoon ingedrukt.
2. Voer uw Orange-voicemailwachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd.
3. Druk op de "#" toets.
4. Volg de aanwijzingen om uw voicemail begroeting en andere voorkeuren in te stellen.

Door Karisa Shandy

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik mijn voicemail niet uitzetten? :: Wat is het nummer 1933?
Handige links