Huis > H > Hoe Download Ik De Teams App?

Hoe download ik de Teams app?

Dit is gemakkelijk omdat Teams dan mee kan opstarten met je computer.

  1. Ga naar office.com.
  2. Meld je aan met je e-mail adres (meestal [email protected]).
  3. Klik links bovenaan op de app kiezer.
  4. Selecteer Teams.
  5. Klik bovenaan rechts op je profielfoto.
  6. Kies De bureaublad-app downloaden.
  7. Kies Uitvoeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe download je een achtergrond?

De nieuwe wallpaper zal verschijnen in de wallpaper app.

Dit in overweging nemend, kun je teams op je telefoon zetten?

Je kunt Microsoft Teams eenvoudig op je mobiel installeren. Hiervoor is een handige App te krijgen, zowel voor Android als iOs. Je werkt in the cloud, dus het maakt niet uit op welk device je werkt: pc, tablet, of mobiele telefoon. Kun je Teams gratis downloaden? Ja! De gratis versie van Teams bevat het volgende: Chatberichten en zoekopdrachten. Ingebouwde onlinevergaderingen en audio- en videogesprekken voor individuen en groepen, met een duur van maximaal 60 minuten per vergadering of gesprek.

Kun je als particulier Teams gebruiken?

Ja, je kunt Teams als individu gebruiken. U moet zich aanmelden voor een Microsoft-account, wat u gratis kunt doen. Zodra u een Microsoft-account hebt, kunt u de Teams-app downloaden en installeren. Hoe installeer ik Teams op mijn iPad? Voordat je Microsoft Teams op je iPad kunt installeren, moet je de App Store-app geïnstalleerd hebben. Als je de App Store-app niet hebt, kun je deze downloaden in de App Store.
Zodra u de App Store-app hebt geïnstalleerd, opent u deze en zoekt u naar "Microsoft Teams". Tik op de knop "Get" naast de app en vervolgens op de knop "Install".
Zodra de installatie is voltooid, moet u zich aanmelden met uw Microsoft-account om de app te kunnen gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen achtergrond wijzigen in teams?

IT kan deze functie voor bepaalde groepen hebben uitgeschakeld. De juridische afdeling wilde voorkomen dat mensen een verkeerde achtergrond zouden gebruiken, dus het was niet IT die dit heeft uitgeschakeld.

Kan Teams op Android?

Teams werkt op Android-apparaten met een van de laatste vier versies van het besturingssysteem. iPhones, iPads en iPods: Teams werkt met apparaten die de laatste twee belangrijke iOS-versies gebruiken. Kan Teams op iPhone? Microsoft Teams is gratis te downloaden in de App Store van Apple. Op zowel je iPhone als iPad is de app te installeren. Via deze link kun je de apps downloaden en installeren. Je hebt iOS 12 of nieuwer nodig.

Hoe werkt de app Teams?

Microsoft Teams is een online samenwerkingstool van Microsoft die standaard is inbegrepen in een aantal Office 365 licenties. Met het programma kunnen mensen binnen en buiten de organisatie met elkaar chatten, videobellen en samenwerken in documenten. Hoe kan ik videobellen met Teams? Er zijn een paar manieren om te videobellen met Teams:
1. Als je in een Teams-vergadering zit, kun je een videogesprek starten vanuit de vergaderbesturing. Klik gewoon op het videocamerapictogram.
2. Je kunt ook een videogesprek starten vanuit een chat. Ga gewoon naar de chat, klik op het videocamerapictogram en kies vervolgens of je alleen de mensen in de chat of het hele team wilt opnemen.
3. Als u iemands contactgegevens hebt, kunt u een videogesprek starten vanaf zijn of haar contactkaart. Ga gewoon naar hun contactkaart, klik op het videocamerapictogram en kies vervolgens of u alleen de persoon in kwestie of het hele team wilt opnemen.

Hoe lang blijft Teams gratis?

Op dit moment is er geen einddatum voor de gratis versie van Teams. Microsoft heeft gezegd dat ze Teams gratis houden zolang de COVID-19 pandemie voortduurt.

Door Calesta

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Microsoft teams gratis? :: Waarom heb ik geen agenda in Teams?
Handige links