Huis > H > Hoe Download Je Microsoft Teams Op Macbook?

Hoe download je Microsoft teams op macbook?

Apple

  1. Klik op de downloadpagina van Teams onderaan op Mac.
  2. Dubbelklik op het PKG-bestand.
  3. Volg de installatiewizard om de installatie te voltooien.
  4. Teams worden geïnstalleerd in de map / Programma's. Het is een machinebrede installatie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Waarom werkt Teams niet op Mac?

Probeer de cache van uw Teams-bureaubladapp te wissen. U deze link (macOS: Sectie Teams-cache wissen) controleren voor de stappen om dit te doen. Nadat u de cache hebt gewist, start u het apparaat opnieuw op > meld u aan bij Teams. Hoe kan ik Teams downloaden? Ga naar de Appstore (iOS) of naar Google Play (Android) en download de Microsoft Teams App.

Hoe werkt Teams op Mac?

Microsoft Teams is een samenwerkingstool in de cloud die deel uitmaakt van de Microsoft Office 365-suite van productiviteitstoepassingen. Het is beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android-apparaten. Met Teams kunnen gebruikers chatten, samenwerken aan documenten en video- en audiovergaderingen houden.
Teams voor Mac lijkt sterk op de Windows-versie van het programma. De gebruikersinterface is iets anders, maar de algemene functionaliteit is hetzelfde. Om Teams op een Mac te gebruiken, moet de gebruiker zich eerst aanmelden met zijn Microsoft-account. Eenmaal aangemeld, kan de gebruiker chatrooms (genaamd "kanalen") aanmaken om met andere gebruikers te communiceren. Binnen elk kanaal kan de gebruiker chatten, bestanden delen en video- en audiovergaderingen houden. Dus, hoe download je microsoft teams op je laptop? Microsoft Teams is een chat-gebaseerde werkruimte in Office 365 die mensen, gesprekken, bestanden en tools op één plek samenbrengt. Het is beschikbaar op uw desktop (Windows en Mac) en op uw mobiele apparaten (iOS, Android en Windows Phone).
Om Microsoft Teams op je laptop te downloaden, ga je naar de Teams-downloadpagina en selecteer je je besturingssysteem (Windows of Mac). Voor Windows kun je er ook voor kiezen om de Teams-app te downloaden uit de Microsoft Store. Zodra de download is voltooid, voert u het installatieprogramma uit en volgt u de aanwijzingen om de installatie te voltooien.

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

Kun je Teams gratis downloaden?

Ja! De gratis versie van Teams bevat het volgende: Chatberichten en zoekopdrachten. Ingebouwde onlinevergaderingen en audio- en videogesprekken voor individuen en groepen, met een duur van maximaal 60 minuten per vergadering of gesprek. Waarom kan ik teams niet openen? u deze stappen hieronder volgen om de MS Teams-app te resetten: - Microsoft Teams sluiten (Controleer of deze op de werkbalk van Windows wordt weergegeven en sluit deze). - Verwijder alle inhoud in die map > Microsoft Teams opnieuw starten.

Mensen vragen ook: hoe werk ik met teams?

U hebt alleen een Microsoft-account nodig. Een gratis versie van Microsoft Teams krijgen: Controleer of u een Microsoft-account heeft. Als u Skype, OneDrive, Outlook.com of Xbox Live gebruikt, hebt u al een account, maar als u geen account hebt, kunt u gratis een nieuw Microsoft-account aanmaken. Kun je Teams op je telefoon zetten? Ja, je kunt Teams op je telefoon zetten. Daarvoor moet je de Teams-app downloaden in de app store van je telefoon. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, kun je je aanmelden met je Microsoft-account en Teams gaan gebruiken.

Bovendien, kan iedereen deelnemen aan teams?

Ja, iedereen kan deelnemen aan teams. Teams laten mensen samenwerken aan een project of doel. Elk team heeft een leider, en teamleden kunnen met elkaar communiceren via de teamleider.

Door Joelly

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een eigen achtergrond in teams? :: Is Teams gratis voor particulieren?
Handige links