Huis > H > Hoe Werkt Teams Live?

Hoe werkt Teams live?

Als u uw gebeurtenis in een Teams, kunt u als volgende het bureaublad of een venster delen: Als u het bureaublad wilt delen, selecteert u > Bureaublad delen > Inhoud > Live verzenden. Als de gebeurtenis nog niet is gestart, selecteert u Start. Belangrijk: We raden u af om een video op deze manier te delen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Xbox Live Gold gratis?

Als je online een free-to-play game wilt spelen, hoef je geen abonnement meer te nemen op Xbox Live Gold. In totaal zijn er vijftig games inbegrepen, waarvoor je geen abonnementsgeld meer hoeft te betalen.

Wat dit betreft, hoe deel je een video in teams?

Een video delen met uw collega's

  1. Selecteer inStream het pictogram Delen. op de videopagina of wanneer u video's zoekt of bladert.
  2. Kopieer op het tabblad Delen de URL van de koppeling om de video in een bericht te delen met uw collega's. U kunt de koppeling ook rechtstreeks delen vanaf de adresbalk van de videopagina.
Hoe organiseer ik een live event in Teams? Je gaat naar de kalender weergave in Teams en klikt (rechts bovenin) op 'nieuwe vergadering'. . Daar zie je twee keuzes: plan vergadering meeting of live event. Klik op live event.

Hoe werkt een vergadering in Teams?

Een vergadering in Teams is een videogesprek met maximaal 250 personen. U kunt de Teams-app gebruiken op uw computer of mobiele apparaat, of u kunt deelnemen aan een vergadering vanuit een webbrowser. Om een vergadering te starten, klikt u op het tabblad Vergaderingen bovenaan de Teams-app en vervolgens op Vergadering plannen. Dit opent de vergaderplanningspagina van Teams, waar u de details van uw vergadering kunt invoeren. Zodra je je vergadering hebt gepland, zie je deze op het tabblad Vergaderingen staan. Om deel te nemen aan een vergadering klikt u op de vergadering op het tabblad Vergaderingen en vervolgens op Deelnemen. Dit in overweging nemend, hoeveel deelnemers teams live event? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want het hangt af van een aantal factoren, waaronder de omvang en reikwijdte van het evenement, het aantal teamleden en de hoeveelheid tijd die elk team heeft om zich voor te bereiden. Als algemene vuistregel geldt echter dat de meeste live-evenementen minstens twee deelnemers per team vereisen.

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Wat is een live gebeurtenis?

Naast online samenwerken kun je ook een Live event organiseren. Live events in Microsoft Teams zijn eigenlijk een uitbreiding van de reguliere Teams meetings (vergaderingen), waarmee je events (gebeurtenissen) kan plannen, produceren en presenteren, om ze vervolgens naar een groot online-publiek te streamen. Dus, wat is een live event? Life-events zijn gebeurtenissen in je leven die positief of negatief het gevoel van geluk en tevredenheid beïnvloed. Wat er in je leven gebeurt heb je niet altijd zelf in de hand. Denk bijvoorbeeld aan het verlies van een dierbare, je werk of je gezondheid.

Dit in overweging nemend, hoe kan je een video delen?

Een link sturen of delen met andere apps

  1. Open de Google Foto's-app. op je mobiele apparaat.
  2. Selecteer een foto, album of video.
  3. Tik op Delen .
  4. Selecteer onder 'Delen via app' een andere app om mee te delen. Veeg naar links om meer apps te vinden.
  5. Als je een link wilt maken en delen, tik je op Link maken.
Kun je in Teams scherm delen en deelnemers zien? Ja, je kunt je scherm delen en deelnemers in Teams zien. Klik hiervoor op het pictogram Delen in de werkbalk en selecteer vervolgens de optie Scherm. U kunt dan alle deelnemers aan de Teams-vergadering zien.

Wat dit betreft, hoe kan je een filmpje in een powerpoint zetten?

Er zijn een paar manieren om een video in een PowerPoint te plaatsen. Eén manier is om de video in te sluiten in het PowerPoint-bestand. Ga hiervoor naar het tabblad Invoegen en klik op het pictogram Video. Kies de video die u wilt invoegen en selecteer vervolgens Insluiten. De video wordt ingevoegd in uw PowerPoint-dia.
Een andere manier om een video aan PowerPoint toe te voegen is een link naar een videobestand op uw computer of op een website. Ga hiervoor naar het tabblad Invoegen en klik op het pictogram Video. Kies de video die je wilt invoegen en selecteer vervolgens Koppeling. De video wordt toegevoegd aan uw PowerPoint-dia, maar wordt niet ingesloten in het bestand.

Door Templeton Karam

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een webinar in teams? :: Waarom kan ik geen vergadering starten in Teams?
Handige links