Huis > H > Hoe Laat Je Google Iets Voorlezen?

Hoe laat je Google iets voorlezen?

Een document laten voorlezen

  1. Open de Documenten-app.
  2. Verplaats de focus naar het document en dubbeltik om het te selecteren.
  3. Veeg naar rechts om het voorlezen te starten.
  4. Optioneel: wijzig het leesniveau van de navigatie in het document.
  5. Tik op het scherm om het voorlezen te stoppen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Dienovereenkomstig, kan google voorlezen?

Google Assistent: voorlezen van websites nu mogelijk

Als je aan het browsen bent in Chrome en de assistent activeert kun je met het commando: “Hé Google, lees voor”, de inhoud van de website laten voorlezen. Daarbij scrollt de tekst op de pagina mee, zodat je weet waar de assistent is met voorlezen.
Wat is de verteller knop? Schakel de Verteller in via de sneltoets Windows-toets+Ctrl+Enter. Met dezelfde toetscombinatie gaat de Verteller trouwens ook weer uit. De stem leest meteen de vensters voor die in beeld verschijnen. Hij vertelt eerst de titel van het betreffende venster, en leest daarna de tekst in de vensters op.

Hoe kun je een pdf laten voorlezen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een pdf te laten voorlezen. Eén manier is het gebruik van een tekst-naar-spraak programma zoals NaturalReader. U kunt NaturalReader gratis downloaden van hun website (www.naturalreaders.com). Zodra u NaturalReader hebt geïnstalleerd, opent u het pdf-bestand dat u wilt laten voorlezen. Vervolgens selecteert u de tekst die u wilt laten voorlezen. Klik tenslotte op de knop "Spreken".
Een andere manier om een pdf te laten voorlezen is door gebruik te maken van de voorleesfunctie in het programma Adobe Acrobat Reader DC. Open eerst het pdf-bestand in Adobe Acrobat Reader DC. Ga dan naar het menu Beeld en selecteer Voorlezen. Een tekst-naar-spraak programma zal dan de pdf gaan voorlezen. Trouwens, hoe laat je siri iets voorlezen? Er zijn een paar manieren om Siri iets te laten voorlezen. Eén manier is om Siri te vragen een specifiek stuk tekst voor te lezen, zoals een e-mail of tekstbericht. U kunt Siri ook vragen om de inhoud van een website of document te lezen. Daarnaast kun je Siri vragen de laatste nieuwsberichten voor te lezen, of Siri een boek of artikel te laten voorlezen.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Dit in overweging nemend, hoe doe je chromevox uit?

Schermlezer in- of uitschakelen

Je kunt ChromeVox in- of uitschakelen op een pagina door op Ctrl + Alt + z te drukken. Op een tablet: Houd de knoppen Volume omlaag en Volume omhoog gedurende vijf seconden ingedrukt. Als je de knoppen indrukt, hoor je een geluid dat aangeeft dat het werkt.
Vervolgens, wat is google tekst naar spraak engine? TTS Android

De nieuwste update van Google Tekst-naar-spraak maakt het mogelijk om teksten in het Nederlands voor te lezen. Zo kan er bijvoorbeeld een boek via Play Books worden voorgelezen, maar ook Google Translate werkt samen met TTS van Google.

Dienovereenkomstig, kan je het nieuws voorlezen?

Wil jij dit nieuwsverhaal volgen? Ga dan naar 'Mijn RTL Nieuws' en meld je aan. Trouwens, hoe laat je tiktok tekst voorlezen samsung? Om TikTok tekst hardop te laten voorlezen op een Samsung-telefoon, gaat u naar Instellingen > Toegankelijkheid > Tekst-naar-spraak uitvoer. Van daaruit kunt u de functie Tekst voorlezen inschakelen.

Wat is verteller in Windows 10?

In Windows 10 is de verteller een schermleesfunctie die tekst hardop voorleest en gebeurtenissen beschrijft die op het scherm gebeuren. Dit kan handig zijn voor mensen die blind zijn of slechtziend.

Door Olette

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn laptop afsluiten? :: Hoe Kopieer je iets met je toetsenbord?
Handige links