Huis > H > Hoe Kan Ik Meer Icloud Opslag Kopen Zonder Creditcard?

Hoe kan ik meer iCloud opslag kopen zonder creditcard?

Nu tik je niet op "Verhoog Apple ID-saldo" maar op "Betaalinformatie". Hier kies je als betaalmethode "iDEAL". Dit kan dus niet als je onderdeel bent van een iCloud gezin, of als je geen Nederlands Apple ID hebt. Maar anders tik je nu dus op iDEAL, en vervolgens bij "Banken" selecteer je de bank die je wilt koppelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar moet je op letten bij het kopen van een autoradio?

De keuze die u maakt voor een autoradio hangt af van een aantal factoren.

Mensen vragen ook: hoe lang duurt het voordat geld op app store staat?

Je kunt het beste even geduld hebben en een dag of twee wachten voordat je aan de bel trekt. Mogelijk is er sprake van een storing of zit er een vertraging tussen jouw bank en de betaalaanbieder die Apple gebruikt. Soms worden betaalopdrachten niet in het weekend en op feestdagen verwerkt. Wat is het vermogen van Apple? In totaal boekte Apple een recordomzet van 123,9 miljard dollar, waar dat een jaar geleden nog 95,7 miljard dollar was. Ook op het vlak van de winst deed het bedrijf goede zaken. Die steeg van 28,8 miljard dollar naar 34,6 miljard dollar.

Hoe kan ik mijn iCloud-opslag vergroten?

Er zijn een paar manieren om uw iCloud-opslag te vergroten:
Koop meer iCloud-opslag bij Apple. Plannen beginnen bij € 0,99/maand voor 50 GB.
Verwijder bestanden die u niet nodig hebt uit uw iCloud-opslag. U kunt dit doen via Instellingen > iCloud > Opslag > Opslag beheren.
Stop met het gebruik van iCloud Photo Library en gebruik een andere opslagdienst voor foto's.
Zorg ervoor dat u geen onnodige bestanden opslaat in iCloud Drive.
Upgrade uw iCloud-plan vanaf uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac. Je kunt ook vragen hoe kom ik van een betaalde app af? Er zijn een paar manieren om een betaalde app van uw apparaat te verwijderen:
1. Als u de app in de App Store hebt gekocht, kunt u deze verwijderen zoals u elke andere app zou verwijderen. Houd gewoon het app-pictogram ingedrukt totdat het begint te wiebelen en tik vervolgens op de "x" die verschijnt.
2. Als u een Android-apparaat hebt, kunt u betaalde apps op dezelfde manier verwijderen als elke andere app. Ga naar Instellingen > Toepassingen > Toepassingen beheren, zoek dan de betaalde app en tik op de knop "Verwijderen".
3. Tot slot kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met de ontwikkelaar en om terugbetaling vragen. De meeste ontwikkelaars zijn u graag van dienst, zolang u een geldige reden hebt om de app terug te sturen.

Gerelateerde artikelen

Kan je 3D bril kopen bij Pathe?

IMAX 3D-brillen zijn vereist voor vertoningen. De kassa in de bioscoop verkoopt deze voor 1,75. 3D-brillen kunnen niet worden gebruikt. Speciale IMAX met laser 3D-brillen zijn verkrijgbaar aan de kassa van de bioscoop.

Hoe kan je betalen met je Apple ID?

Tik op 'Betaling en verzending'. U wordt mogelijk gevraagd in te loggen met uw Apple ID. Als u een betaalmethode wilt toevoegen, tikt u op 'Voeg betaalmethode toe'. Als u een betaalmethode wilt bijwerken, tikt u op de betaalmethode en wijzigt u uw gegevens. Daarvan, hoe zet je in app aankopen aan? Niet alle apps bieden in-app aankopen. Om te controleren of een app in-app aankopen aanbiedt alvorens u deze koopt of downloadt, zoekt u de app in de App Store. Zoek vervolgens naar 'In-app aankopen' bij de knop met de prijs van de app of bij de knop 'Download'.

Je kunt ook vragen waar kan ik een app downloaden?

Apps downloaden via Google Play

  1. Open Google Play. Gebruik de Play Store-app.
  2. Zoek naar een app die je wilt installeren.
  3. Als je wilt weten of de app betrouwbaar is, controleer je wat anderen over de app zeggen.
  4. Als je een app kiest, tik je op Installeren (voor kosteloze apps) of op de prijs van de app.
Vervolgens, hoe kan ik een app betalen? Er zijn twee manieren om een app aan te schaffen: via een creditcard of via een Google Play-tegoed.
Om een app met een creditcard te kopen, moet je eerst een Google-account aanmaken of inloggen. Vervolgens ga je naar de Google Play Store en selecteer je de app die je wilt kopen. Klik vervolgens op de knop 'Koop' en volg de aangegeven instructies om je creditcardgegevens in te vullen.
Om een app met een Google Play-tegoed te kopen, moet je eerst een Google Play-tegoedkaart kopen. Deze kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende waarden, afhankelijk van het bedrag dat je wilt uitgeven. Vervolgens ga je naar de Google Play Store en selecteer je de app die je wilt kopen. Klik vervolgens op de knop 'Koop' en volg de aangegeven instructies om je Google Play-tegoed in te vullen.

Hoe maak je een Apple ID aan zonder creditcard?

Om een Apple ID aan te maken zonder creditcard, volg je deze stappen:
1. Ga naar appleid.apple.com en klik op 'Aanmelden'.
2. Klik op 'Maak een nieuwe Apple ID'.
3. Vul je naam, geboortedatum, geslacht en e-mailadres in.
4. Klik op 'Volgende'.
5. Selecteer 'Nederland' als land of regio.
6. Klik op 'Nee' bij de vraag of je een betaalmethode wilt toevoegen.
7. Vul de vereiste velden in voor jouw adres en klik op 'Volgende'.
8. Vul de vereiste velden in voor de beveiliging van jouw account en klik op 'Volgende'.
9. Beantwoord de drie vragen over jouw veiligheid en klik op 'Voltooien'.

Door Nolly

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een wachtwoord op App Store? :: Hoe moet je je saldo verhogen?
Handige links