Huis > H > Hoe Verwijder Ik Tekst?

Hoe verwijder ik tekst?

Een tekstvak verwijderen

  1. Klik op de rand van het tekstvak dat u wilt verwijderen en druk vervolgens op Delete.
  2. Als u meerdere tekstvakken tegelijkertijd wilt verwijderen, houdt u de toets Ctrl ingedrukt, klikt u achtereenvolgens op de rand van elk tekstvak en drukt u op Delete.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Hoe maak je een tekstvak?

Tekstvak maken

  1. Klik in een Word-document op het tabblad Invoegen.
  2. Klik in de groep 'Tekst' op Tekstvak > Tekstvak maken.
  3. De muisaanwijzer is in een kruis veranderd.
  4. Klik in het document op de plek waar het tekstvak moet komen, houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep het vak naar de gewenste grootte.
Bovendien, wat is het tekstvak? Een tekstvak is een object dat u aan uw document kunt toevoegen, en waarmee u overal in uw bestand tekst kunt plaatsen en typen. Tekstvakken zijn handig om de aandacht te vestigen op specifieke tekst, en kunnen ook handig zijn als u tekst in het document wilt verplaatsen.

En nog een vraag, hoe zet je tekst in een vorm?

Om tekst aan een formulier toe te voegen, moet je een input tag gebruiken. Met de input tag kun je een tekstveld maken waarin een gebruiker informatie kan invoeren. Om tekst aan een formulier toe te voegen, moet je een input tag gebruiken en het type specificeren als "tekst". Hierdoor ontstaat een tekstinvoerveld waarin de gebruiker informatie kan invoeren. Dit in overweging nemend, hoe verwijder je een markering in word? Er zijn een paar manieren om een markering in Word te verwijderen:
1. Selecteer de tekst waarvan u de markering wilt verwijderen en klik vervolgens op het tabblad "Controle". Klik in de groep "Bijhouden" op "Alle markering verwijderen".
2. Selecteer de tekst waarvan u de markering wilt verwijderen en druk vervolgens op Ctrl+Shift+A (deze sneltoets werkt alleen als u de knop "Weergeven/Verbergen" hebt ingeschakeld in de groep "Alinea" op het tabblad "Home").
3. Selecteer de tekst waarvan u de opmaak wilt verwijderen en klik dan op het tabblad "Bestand". Klik in de groep "Info" op "Bewerking beperken". In de sectie "Bewerkingsbeperkingen" selecteert u "Geen wijzigingen (Alleen lezen)" en klikt u op "Ja, begin met het afdwingen van bescherming.".

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Wat wis je niet met de knop alle opmaak wissen?

Klik op het tabblad Start in de groep Lettertype op Alle opmaak wissen. Klik op het tabblad Start in de groep Lettertype op Alle opmaak wissen. Klik op het tabblad Bericht in de groep Basistekst op Alle opmaak wissen. Klik op het tabblad Start in de groep Basistekst op Alle opmaak wissen. Men kan zich ook afvragen: hoe maak je vakjes in word? Stap 2: De selectievakjes en tekst invoegen

Klik op het tabblad Symbolen. Klik in het vak Lettertype op een Symbol-lettertype dat op uw computer is geïnstalleerd, zoals Wingdings. Klik op Sluiten. Klik op de volgende cel waar u een vakje wilt invoegen en druk op CTRL+Y om nog een vakje toe te voegen.

Daarvan, hoe maak je een kader op word?

Een rand toevoegen aan een pagina

  1. Ga naar Ontwerp > paginaranden.
  2. Maak selecties voor hoe de rand eruit moet zien.
  3. Als u de afstand tussen de rand en de rand van de pagina wilt aanpassen, selecteert u Opties. Maak uw wijzigingen aan en selecteer OK.
  4. Selecteer OK.
Dienovereenkomstig, hoe maak ik een kader om een tekst in word? Er zijn een paar manieren om een kader rond tekst te maken in Microsoft Word.
Eén manier is om het gereedschap "Randen en schaduw" te gebruiken. Ga hiervoor naar het tabblad "Home" en klik op het kleine pictogram dat op een penseel lijkt (het staat in het gedeelte "Paragraaf"). Dit opent een keuzemenu met verschillende opties voor randen en arceringen. Van hieruit kun je het type kader selecteren dat je wilt en waar je het wilt hebben.
Een andere manier om een kader rond tekst te maken is het invoegen van een "Tekstvak". Ga daarvoor naar het tabblad "Invoegen" en klik op het pictogram "Tekstvak". Hierdoor wordt een kader ingevoegd dat u naar wens kunt indelen en positioneren. U kunt dan uw tekst in het vak typen.
Tenslotte kun je ook een kader maken door een "Tabel" in te voegen. Ga daarvoor naar het tabblad "Invoegen" en klik op het pictogram "Tabel". U kunt dan een tabel maken met het gewenste aantal rijen en kolommen. Zodra u de tabel hebt ingevoegd, kunt u uw tekst in de cellen invoeren.

Mensen vragen ook: hoe kleur je een tekstvak in word?

Om een tekstvak in Word te kleuren, klikt u op het tekstvak, klikt u op het tabblad Opmaak, klikt u op de knop Vormschets en klikt u vervolgens op de gewenste kleur.

Door Studner Macius

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een tekstvak transparant in Word? :: Kan afbeelding niet selecteren in Word?
Handige links