Huis > H > Hoe Moet Je Een Android Telefoon Resetten?

Hoe moet je een Android telefoon resetten?

Android 9

  1. Veeg van onder naar boven over het scherm en tik op 'Instellingen'.
  2. Scroll naar beneden en tik op 'Systeem'.
  3. Tik op 'Geavanceerd'.
  4. Tik op 'Opties voor resetten'.
  5. Tik je op 'Alle gegevens wissen'.
  6. Tik op 'Telefoon resetten'.
  7. Als je het zeker weet, tik je op 'Alles wissen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Dus, hoe windows 10 terugzetten naar fabrieksinstellingen?

De fabrieksinstellingen van uw pc herstellen

  1. Swipe vanaf de rechterrand van het scherm, tik Instellingenen tik vervolgens op Pc-instellingen wijzigen.
  2. Tik of klik op Bijwerken en herstellen en daarna op Herstel.
  3. Tik of klik onder Alles verwijderen en Windows opnieuw installeren op Aan de slag.
Vervolgens, hoe kan je een iphone helemaal opnieuw instellen? Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Zet over of stel iPhone opnieuw in' > 'Stel opnieuw in'. Kies een optie: WAARSCHUWING: Als je de optie 'Wis alle inhoud en instellingen' kiest, wordt alle inhoud verwijderd. Zie De iPhone wissen.

Hoe kun je een iPhone resetten zonder Apple ID?

Als u een iPhone hebt die is vergrendeld en u de Apple ID of het wachtwoord niet kent, kunt u de iPhone resetten door deze stappen te volgen:
1. Sluit de iPhone aan op een computer waarop iTunes is geïnstalleerd.
2. Ga op de iPhone naar Instellingen > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen.
3. Voer de Apple ID en het wachtwoord in als daarom wordt gevraagd. Als u de Apple ID of het wachtwoord niet weet, kunt u deze proberen te achterhalen door naar iForgot te gaan.
4. Zodra de iPhone gereset is, kun je hem als nieuw instellen. Wat is het voltooid deelwoord van resetten? Het voltooid deelwoord van resetten is resetten.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Dus, hoe kan ik mijn ipad resetten?

Druk tegelijkertijd de stand-by knop en de Home button in. De Home button is de ronde knop aan de onderkant van uw iPad. Houd beide knoppen net zo lang ingedrukt totdat het scherm zwart wordt (kan tot 10 seconden duren). Start na enkele minuten uw iPad opnieuw op door de stand-by knop ingedrukt te houden. Daarvan, hoe moet je een vaatwasser resetten? Technische reset: Haal de stekker van de vaatwasser uit het stopcontact en wacht 30 seconden voordat je de stekker weer in het stopcontact doet. Gebruikers reset: Hou de start/stop toets voor 30 seconden ingedrukt, de vaatwasser gaat nu afpompen en dan is het programma weer gereset.

Wat gebeurt er als je een harde reset doet?

Apps staan er zo weer op, je kan een lijst maken met Appbrain en je agenda, contactpersonen en multimedia kan je back-uppen via Kies. Zo gepiept. Dit in overweging nemend, wat moet je doen als je samsung vastloopt? Als uw Samsung smartphone vastloopt, zijn er een paar dingen die u kunt doen om te proberen het probleem te verhelpen. Probeer eerst het toestel opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan het toestel te resetten naar de fabrieksinstellingen. Als het probleem aanhoudt, moet u het toestel misschien naar een Samsung-servicecentrum brengen voor een verdere diagnose.

Dienovereenkomstig, hoe prullenbak leegmaken samsung tablet?

Als u de prullenbak op uw Samsung-tablet wilt legen, kunt u dat doen door naar de app "Mijn bestanden" te gaan, op de map "Prullenbak" te tikken en vervolgens op de knop "Leegmaken" te tikken.

Door Gant Lage

Vergelijkbare artikelen

Hoe gebruik je telefoon als hotspot? :: Hoe weet je of je telefoon waterschade heeft?
Handige links