Huis > W > Wat Gebeurt Er Als Je Geen Service Hebt?

Wat gebeurt er als je geen service hebt?

Wanneer je de Geen service-melding op je iPhone krijgt, betekent dit dat je toestel geen verbinding kan maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom heeft mijn simkaart geen service?

Kijk in je simkaartslot of daar een simkaart in zit en of deze wel goed is geplaatst. Check ook meteen of het simkaart-schuifje wel goed gesloten is. Mocht dat niet het geval zijn, haal het schuifje met de simkaart er eerst uit, plaats deze er dan juist in (vaak kan dit maar op één manier) en stop hem terug. Wat moet je doen als je Mobiel netwerk niet beschikbaar is? Start je apparaat opnieuw op.

Open je app Instellingen en tik op Netwerk en internet of Verbindingen. Afhankelijk van je apparaat kunnen deze opties verschillen. Zet wifi uit en mobiele data aan en check of er een verschil is. Zo niet, dan zet je mobiele data uit en wifi aan en check je het opnieuw.

Wat moet je doen als je geen service hebt op je iPhone?

Als u geen service hebt op uw iPhone, zijn er een paar dingen die u kunt doen om te proberen het probleem op te lossen. Ten eerste, zorg ervoor dat uw iPhone zich in een gebied met goede cellulaire dekking bevindt. Als je in een gebied bent met slechte of geen mobiele dekking, kan je iPhone geen verbinding maken met het netwerk en heb je geen service.
Als je in een gebied met goede mobiele dekking bent, probeer dan je iPhone opnieuw op te starten. Houd hiervoor de aan/uit-knop ingedrukt totdat de schuifregelaar "Schuif naar uitschakelen" verschijnt. Schuif de schuifknop naar rechts om je iPhone uit te schakelen. Zodra je iPhone is uitgeschakeld, houd je de aan/uit-knop opnieuw ingedrukt om hem weer in te schakelen.
Als het opnieuw opstarten van je iPhone het probleem niet verhelpt, probeer dan je netwerkinstellingen te resetten. Ga hiervoor naar Instellingen -> Algemeen -> Reset -> Netwerkinstellingen resetten. Dit zal alle netwerkinstellingen van je iPhone resetten, inclusief je mobiele data-instellingen.
Als je nog steeds problemen hebt, kun je proberen je iPhone te herstellen vanaf een back-up. Sluit hiervoor je iPhone aan op je computer en open iTunes. Selecteer je iPhone in de lijst met apparaten en klik vervolgens op de knop "Herstellen". Daarvan, hoe kan ik mijn iphone resetten? Er zijn twee manieren waarop u uw iPhone kunt resetten. Een manier is om het te doen via de instellingen app, en de andere manier is om het te doen via iTunes. Als u uw iPhone wilt resetten via de instellingen-app, moet u naar de "Algemene" instellingen gaan en vervolgens naar beneden scrollen naar de optie "Reset". Zodra u daar bent, moet u op de optie "Alle inhoud en instellingen wissen" tikken. Hierdoor wordt alles op uw iPhone gewist en worden de fabrieksinstellingen hersteld. Als u uw iPhone wilt resetten via iTunes, moet u uw iPhone aansluiten op uw computer en vervolgens iTunes openen. Zodra iTunes is geopend, moet u klikken op de "Summary" tab, en klik vervolgens op de "Restore iPhone" knop. Dit zal alles op uw iPhone wissen, en zal het terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurt er met een zip bestand?

Wat is een zip-bestand? Een zip-bestand is een gecomprimeerd bestand. De bestandsgrootte van een gecomprimeerd bestand is kleiner dan de andere bestanden. Het zip-bestand neemt minder opslagruimte in beslag en u kunt alle afzonderlijke bestanden samenvoegen tot één bestand.

Dit in overweging nemend, waarom heb ik geen service in belgie?

* Bij Android is dit onder de instellingen - meer verbindingen - mobiele netwerken en dan namen toegangspunten. Hier moet staan Vodafone Live of Vodafone Internet en apn live.vodafone.com Deze moet dan ook daar aangevinkt zijn. Daarnaast kun je altijd handmatig een ander netwerk selecteren. Men kan zich ook afvragen: wat als je geen bereik hebt? In sommige gevallen kan je telefoon de verbinding met het netwerk verliezen. Je kunt dan niet meer bellen, internetten of sms'en met je simkaart. We adviseren je om dan je toestel volledig uit te schakelen. Als je de telefoon vervolgens weer opstart, wordt er een nieuwe netwerkverbinding gemaakt.

Trouwens, hoe weet je of je simkaart niet meer werkt?

Als je simkaart het niet meer doet, betekent dat niet altijd dat deze kapot is en vervangen moet worden.

  • Haal je simkaart voorzichtig uit je telefoon en maak deze schoon met een zachte, droge doek.
  • Plaats je simkaart ter controle eens in een ander toestel; als je simkaart dan wel werkt, is je simkaart niet defect.
Waarom pakt mijn iPhone mijn simkaart niet? Er zijn een paar redenen waarom uw iPhone uw SIM-kaart niet oppikt. De eerste reden kan zijn dat uw simkaart niet goed geplaatst is. Als uw SIM-kaart niet goed is geplaatst, maakt deze geen verbinding met uw iPhone en kan deze geen gegevens verzenden of ontvangen. Een andere reden waarom je iPhone je simkaart niet oppikt, is dat je simkaart misschien beschadigd is. Als uw simkaart beschadigd is, kan deze geen verbinding maken met uw iPhone en geen gegevens verzenden of ontvangen. De laatste reden waarom uw iPhone uw SIM-kaart niet oppikt, is dat uw iPhone niet compatibel is met uw SIM-kaart. Als uw iPhone niet compatibel is met uw SIM-kaart, kan hij geen verbinding maken met uw iPhone en geen gegevens verzenden of ontvangen.

Daarvan, hoe kan ik mijn simkaart activeren?

Als uw telefoon al is geactiveerd, kunt u uw SIM-kaart in uw telefoon plaatsen en zou deze moeten werken. Als u uw SIM-kaart moet activeren, kunt u contact opnemen met uw provider of u kunt dit meestal online doen op de website van de provider.

Door Drye Lighty

Vergelijkbare artikelen

Waarom geen verbinding met netwerk? :: Waarom werkt mijn Google niet meer?
Handige links