Huis > H > Hoe Resetten Je Een Samsung Zonder Wachtwoord?

Hoe resetten je een Samsung zonder wachtwoord?

Samsung telefoon resetten zonder wachtwoord/ code

  1. Schakel de Samsung smartphone uit.
  2. Houd de volume-omlaag knop ingedrukt.
  3. Druk tegelijkertijd kort op de aan/ uit knop.
  4. Laat de volume-omlaag knop los wanneer het Android logo verschijnt.
  5. Selecteer terug naar fabrieksinstellingen of gegevens wissen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Vervolgens, wat gebeurt er als ik terugga naar fabrieksinstellingen?

Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden je gegevens van de telefoon gewist. Hoewel in je Google-account opgeslagen gegevens kunnen worden hersteld, worden alle apps en de bijbehorende gegevens verwijderd. Als je je gegevens wilt herstellen, moet je ervoor zorgen dat ze beschikbaar zijn in je Google-account. Hoe zet ik mijn Samsung telefoon terug op fabrieksinstellingen? Samsung resetten via het instellingen-menu

Heeft je Samsung een recente versie van Android (Nougat, Pie, Oreo, 10 of hoger)? Ga dan naar: Instellingen > Algemeen Beheer > Resetten > Fabrieksgegevens herstellen > Resetten.

Mensen vragen ook: hoe maak je een samsung helemaal leeg?

Er zijn een paar manieren om dit te doen:
1. Open vanaf het beginscherm de app-lade en start de app Instellingen.
2. Scroll naar beneden en tik op Back-up & reset.
3. Tik op Fabrieksgegevens resetten.
4. Tik op Apparaat resetten.
5. Als u een schermvergrendeling hebt, wordt u gevraagd uw pincode, patroon of wachtwoord in te voeren.
6. Tik op Doorgaan.
7. Tik op Alles verwijderen.
Als u alles wilt verwijderen maar uw Android OS en aanpassingen wilt behouden, kunt u een zachte reset uitvoeren. Selecteer in het Android Herstel scherm Wipe data/factory reset en selecteer vervolgens Ja - alle gebruikersgegevens wissen. Dit zal al uw gegevens en apps wissen, maar laat het Android OS en uw aanpassingen intact. Dus, hoe reset je een telefoon zonder wachtwoord? Als u uw Android-vergrendelingswachtwoord bent vergeten, kunt u uw Google-account gebruiken om het opnieuw in te stellen. Als u geen Google-account hebt ingesteld, moet u uw telefoon opnieuw instellen via uw provider.

Gerelateerde artikelen

Kun je een 3D film kijken zonder bril?

Er zijn verschillende beeldschermen op de markt gebracht waarmee u zonder bril naar beelden in 3D kunt kijken. Deze bril is niet meer nodig. Deze vorm van kijken wordt auto 3D genoemd.

Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je telefoon niet meer kan ontgrendelen?

Als je je telefoon niet kunt ontgrendelen, moet je deze wissen. Vervolgens kun je de telefoon opnieuw instellen en een nieuwe schermvergrendeling instellen. Als je niet kunt inloggen op je Google-account, kun je informatie krijgen over hoe je je account kunt herstellen. Hoe zet ik mijn tablet terug naar fabrieksinstellingen? Apps > Instellingen > Privacy > Reset fabrieksgegevens.

  1. 1 Veeg naar boven om toegang te krijgen tot je apps en tik vervolgens op "Instellingen".
  2. 2 Tik op "Algemeen beheer".
  3. 3 Tik op "Resetten".
  4. 4 Tik op "Fabrieksgegevens herstellen".
  5. 5 Tik op "Resetten".

Je kunt ook vragen hoe zet ik mijn computer terug naar fabrieksinstellingen?

De fabrieksinstellingen van uw pc herstellen

  1. Swipe vanaf de rechterrand van het scherm, tik Instellingenen tik vervolgens op Pc-instellingen wijzigen.
  2. Tik of klik op Bijwerken en herstellen en daarna op Herstel.
  3. Tik of klik onder Alles verwijderen en Windows opnieuw installeren op Aan de slag.
Mensen vragen ook: hoe zet ik mijn ipad terug naar fabrieksinstellingen? Er zijn twee manieren om uw iPad te resetten naar de fabrieksinstellingen. De eerste manier is om naar de Instellingen app van uw iPad te gaan, tik op Algemeen, scroll naar beneden en tik op Reset, tik vervolgens op Wis alle inhoud en instellingen. De tweede manier is om uw iPad op uw computer aan te sluiten, iTunes te openen, uw iPad te selecteren, op het tabblad Samenvatting te klikken en vervolgens op de knop Herstellen te klikken.

Hoe moet je een Android telefoon resetten?

Er zijn verschillende manieren om een Android-telefoon te resetten. De meest gebruikelijke manier is om een fabrieksreset uit te voeren, waardoor alle gegevens op de telefoon worden gewist en de standaardinstellingen worden hersteld. Om een fabrieksreset uit te voeren, ga je naar het menu Instellingen en selecteer je "Back-up & reset". Selecteer vervolgens "Fabrieksgegevens resetten" en bevestig uw keuze.
Een andere manier om een Android-telefoon te resetten is door hem te rooten en vervolgens een aangepaste ROM te installeren. Dit geeft je volledige controle over de telefoon en stelt je in staat om hem naar wens aan te passen. Het is echter belangrijk op te merken dat de garantie van je telefoon vervalt als je hem rooot.
Tot slot kun je een Android-telefoon ook resetten door naar de herstelmodus te gaan en de optie "gegevens wissen/fabrieksreset" te gebruiken. Hierdoor worden alle gegevens op de telefoon gewist en worden de standaardinstellingen hersteld. Schakel hiervoor de telefoon uit en houd de knoppen Volume omhoog + Power ingedrukt tot het herstelmenu verschijnt. Navigeer met de volumetoetsen naar de optie "gegevens wissen/fabrieksreset" en selecteer deze met de aan/uit-knop.

Door Roscoe Hagmann

Vergelijkbare artikelen

Kan je een telefoon vinden als hij uit staat? :: Waarom krijg ik geen internet op mijn tablet?
Handige links