Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Telefoon Heet Wordt?

Wat moet je doen als je telefoon heet wordt?

Werk uw apps bij

Als u merkt dat uw telefoon zonder aanwijsbare reden warm wordt, controleert u de apps die u onlangs hebt geïnstalleerd. Het kan zijn dat een of meer apps een bug bevatten die ervoor zorgt dat uw telefoon oververhit raakt. Door apps bij te werken kunt u dergelijke problemen vaak verhelpen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe heet de professor uit de stripreeks Jommeke?

Professor Gobelijn komt uit de Vlaamse stripreeks Jommeke. Iedereen spreekt hem aan als Professor Gobelijn. Hij is jarig op 25 augustus.

Is het erg als je telefoon warm wordt?

Als je je telefoon een tijdlang intensief gebruikt, bijvoorbeeld om veeleisende games te spelen, of het is buiten erg warm, dan is het niet abnormaal dat je telefoon ook warmer aanvoelt. Hoe komt het dat mijn telefoon zo warm wordt? Steeds meer Android-telefoons kunnen snelladen. Dat is aan de ene kant heel fijn, want hierdoor zit de accu lekker rap vol. Aan de andere kant heeft snelladen een hoger vermogen nodig en komt er dus meer warmte vrij.

Wat te doen bij een oververhitte mobiel?

Als uw mobiele telefoon oververhit raakt, is het eerste wat u moet doen hem uitzetten. Zodra hij is uitgeschakeld, verwijdert u de batterij (indien mogelijk) en laat u de telefoon een paar minuten afkoelen. Daarna kun je de telefoon weer aanzetten en kijken of hij nog werkt. Als de telefoon nog steeds oververhit is, moet je hem misschien naar een reparatiewinkel brengen. Waarom wordt mijn samsung zo warm? Er zijn een paar redenen waarom uw Samsung heet kan worden. Een mogelijkheid is dat je veel apps op de achtergrond hebt draaien, waardoor de batterij wordt belast en de telefoon oververhit raakt. Een andere mogelijkheid is dat je je telefoon langere tijd in een warme omgeving gebruikt, waardoor de telefoon ook oververhit kan raken. Als uw telefoon warm aanvoelt, kunt u hem het beste uitschakelen en laten afkoelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Dit in overweging nemend, hoe komt het dat mijn iphone warm wordt?

Zware apps zoals een navigatie app, foto- en videobewerking app of een Augmented Reality app kunnen je iPhone snel opwarmen. In sommige gevallen kan de iPhone oververhit raken, zeker wanneer je deze app bijvoorbeeld uitvoert wanneer het ook nog eens in erg warm is en je iPhone de warmte van de zon opvangt. Kan een mobiele telefoon ontploffen? Er zijn niet veel vroege waarschuwingssignalen dat uw iPhone of Samsung mogelijk gaat ontploffen. De tekenen die u het meest waarschijnlijk zult zien, zijn onder meer: Een bobbel aan de achterkant van de telefoon. Voordat batterijen ontploffen, beginnen ze vaak op te zwellen.

Wat moet je doen als je gsm niet meer aangaat?

Probeer altijd eerst een 'Soft-reset' als je toestel niet meer aangaat. Dit is een veilige manier om je telefoon opnieuw op te starten. Hoe je een 'Soft-reset' uitvoert is afhankelijk van je toestel. Vanaf de Samsung S6 is het niet meer mogelijk om de accu te verwijderen. Vervolgens, hoe zet je je gegevens over op een nieuwe samsung? Er zijn een paar verschillende manieren om gegevens over te zetten naar een nieuw Samsung-apparaat:
1. Samsung Smart Switch: Dit is een gratis app waarmee u gegevens van de meeste Android-, iOS- en BlackBerry-apparaten kunt overbrengen naar een nieuw Samsung-apparaat. Download gewoon de app op beide apparaten en volg de aanwijzingen om te selecteren welke gegevens u wilt overdragen.
2. Samsung Kies: Dit is een gratis desktopprogramma waarmee u gegevens van een pc of Mac naar een nieuw Samsung-apparaat kunt overbrengen. Sluit gewoon beide apparaten aan op uw computer met een USB-kabel en volg de aanwijzingen om te selecteren welke gegevens u wilt overdragen.
3. Bluetooth: Dit is een draadloze technologie die kan worden gebruikt om gegevens over te dragen tussen twee apparaten. Om gegevens via Bluetooth over te dragen, schakelt u Bluetooth op beide apparaten in en koppelt u ze. Zodra ze gekoppeld zijn, kunt u selecteren welke gegevens u wilt overdragen.

Waarom wordt een oplader warm?

Wanneer een elektronisch apparaat op een oplader wordt aangesloten, loopt er een elektrische stroom van de oplader naar het apparaat. Deze elektrische stroom wordt veroorzaakt door een verschil in spanning tussen de oplader en het apparaat. De elektrische stroom vloeit door de draden die de oplader met het apparaat verbinden, waardoor de draden warm worden. De warmte die ontstaat door de elektrische stroom die door de draden loopt, zorgt ervoor dat de oplader heet wordt.

Door Chem

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je telefoon traag doet? :: Wat is een goede goedkope telefoon?
Handige links