Huis > H > Hoe Laatste Update App Verwijderen?

Hoe Laatste update app verwijderen?

Stap 1: Schakel uw Android-telefoon in, ga naar Instellingen -> Apps en zoek de app waarvan u de nieuwste update wilt verwijderen, zoals Chrome. Stap 2: Tik op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op de optie Updates verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe komt het dat Google steeds stopt?

Herstarten of verwijderen

Bij sommigen lost dat het probleem op, terwijl bij anderen de crashes aanhouden. Een andere optie is om de recente update van de Google-app te wissen. Dan zijn de foutmeldingen in elk geval weg totdat Google een definitieve oplossing heeft gevonden.
Wat te doen als Google stopt? Google

Herstarten of verwijderen

  1. Open de instellingen op je telefoon.
  2. Open Apps.
  3. Scroll in de lijst naar de Google-app en tik erop.
  4. Tik op de puntjes rechtsboven.
  5. Tik op Updates verwijderen.

Wat dit betreft, wat is schijfopruiming windows 10?

Schijfopruiming windows 10 is een proces dat ruimte vrijmaakt op uw harde schijf door tijdelijke bestanden te verwijderen, de prullenbak te legen en allerlei andere onnodige bestanden te verwijderen. Dit kan helpen de prestaties van uw computer te verbeteren en waardevolle ruimte vrij te maken. Hoe herstel ik mijn computer volledig? Er zijn een paar manieren om uw computer volledig te herstellen. Eén manier is om een herstelpunt te gebruiken. Een herstelpunt is een opgeslagen kopie van de systeembestanden van uw computer. U kunt een herstelpunt handmatig maken of uw computer kan automatisch herstelpunten maken. Om een herstelpunt te maken, opent u het dialoogvenster Systeemeigenschappen (klik in Windows 7 op Start, klik met de rechtermuisknop op Computer en klik vervolgens op Eigenschappen; klik in Windows Vista op Start, klik op Configuratiescherm, klik op Systeem en onderhoud en klik vervolgens op Systeem). Klik in het dialoogvenster Systeemeigenschappen op het tabblad Systeembeveiliging en klik vervolgens op Maken. Typ een beschrijving voor het herstelpunt en klik op Maken.
Een andere manier om uw computer volledig te herstellen is het gebruik van een systeemimage. Een systeemimage is een volledige kopie van de vaste schijf van uw computer. U kunt een systeemimage gebruiken om de vaste schijf van uw computer te herstellen, inclusief uw besturingssysteem, toepassingen, instellingen en bestanden. Om een systeemimage te maken, opent u het dialoogvenster Back-up en herstel (klik in Windows 7 op Start, rechtsklik op Computer en klik vervolgens op Back-up en herstel; klik in Windows Vista op Start, klik op Configuratiescherm, klik op Systeem en onderhoud en klik vervolgens op Back-up en herstelcentrum). Klik in het dialoogvenster Back-up en herstel op Een systeemafbeelding maken.
U kunt ook de Windows Herstelomgeving gebruiken om uw computer te herstellen. De Windows Herstelomgeving is een verzameling hulpmiddelen waarmee u problemen kunt oplossen en uw computer kunt repareren. Om toegang te krijgen tot de Windows Herstelomgeving, moet u opstarten vanaf een Windows-installatieschijf of een schijf voor systeemherstel.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Hoe ga ik terug naar een herstelpunt?

Terugkeren naar een herstelpunt:

  1. Selecteer de knop Start en Typ Configuratiescherm in het zoekvak naast de knop Start op de taakbalk en selecteer Configuratiescherm (desktop-app) in de zoekresultaten.
  2. Zoek het Configuratiescherm voor herstelen selecteer herstel > Open Systeemherstel > volgende.
Je kunt ook vragen kan je windows 10 opnieuw installeren? De eenvoudigste manier om Windows 10 opnieuw te installeren is via Windows zelf. Klik op Start > Instellingen > Update & beveiliging > Herstel en kies vervolgens Aan de slag onder Deze pc opnieuw instellen.

Waarom worden mijn apps niet bijgewerkt?

Cache legen

Wil apps updaten maar niet lukken, dan kun je het beste even naar 'Instellingen > Apps/Applicatiebeheer' gaan en op 'Google Play' tikken. Selecteer vervolgens het 'Opslagruimte'-veld en kies voor 'Cache legen' om tijdelijke bestanden te verwijderen.
Daarvan, kan ik zelf android upgraden? Als je een Android-apparaat hebt, dan kan je die zelf upgraden naar een nieuwere versie van Android. Je hoeft hier niet per se hulp voor in te huren, maar het is wel aan te raden om eerst even de handleiding van je toestel door te nemen. Zo weet je zeker dat je de upgrade op de juiste manier uitvoert en dat je geen fouten maakt.

Mensen vragen ook: welke samsung telefoon wordt niet meer geupdate?

De Samsung Galaxy S6 is een smartphone die in april 2015 werd uitgebracht. Het toestel is sindsdien niet meer bijgewerkt door Samsung, waardoor het niet meer ondersteund wordt. Dit betekent dat er geen nieuwe firmware-updates, beveiligingspatches of andere software-updates meer uitgebracht worden voor dit toestel.

Door Jereld

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een app helemaal verwijderen? :: Hoe verwijder je een update Samsung?
Handige links