Huis > H > Hoe Facebookbericht Verwijderen?

Hoe Facebookbericht verwijderen?

Je eigen Facebook berichten verwijderen

  1. Scroll naar het bericht dat je weg wilt hebben.
  2. Als je dat gevonden hebt dan klik je op de drie puntjes die je rechts naast je bericht ziet staan.
  3. Je krijgt een menu in beeld met diverse keuzes.
  4. Wil je het bericht echt verwijderen, dan klik je op 'verwijderen'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Vervolgens, hoe kan ik mijn tijdlijn verbergen op facebook?

Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Scrol omlaag naar het bericht dat je wilt bewerken. Tik op het bericht en tik vervolgens op Privacy bewerken. Selecteer wie het bericht kan zien in de opties die verschijnen (bijvoorbeeld Openbaar, Vrienden, Alleen ik). Hoe maak ik mijn activiteitenlogboek leeg? Tik rechtsboven in Facebook op en tik vervolgens op je naam. Tik onder je profielfoto op en tik vervolgens op Activiteitlogboek. Tik bovenaan op Filteren en scrol vervolgens naar beneden en tik op Zoekgeschiedenis. Tik linksboven op Zoekgeschiedenis wissen.

Hoe kan ik alle berichten in een keer verwijderen?

Het eerste wat u moet doen is naar de beheerpagina van uw blog gaan. Daar kiest u in het linkermenu de optie "Posts". Dit brengt u naar een pagina waar u alle berichten van uw blog kunt zien.
Bovenaan de pagina staat een rij opties. Een van die opties is "Bulkacties". In het "Bulkacties" drop-down menu, moet u de optie "Verwijderen" selecteren.
Zodra u de optie "Verwijderen" hebt geselecteerd, verschijnt een nieuw menu. Dit menu geeft je de mogelijkheid om alle berichten te verwijderen, of alleen berichten uit een bepaalde periode. Als je alle berichten wilt verwijderen, selecteer je de optie "Alle berichten". Als je alleen berichten uit een bepaalde periode wilt verwijderen, selecteer je de optie "Berichten uit..." en vervolgens de gewenste periode.
Nadat je je keuze hebt gemaakt, klik je op de knop "Toepassen". Een popup zal verschijnen waarin je wordt gevraagd je beslissing te bevestigen. Zodra u bevestigt, worden uw berichten verwijderd. Daarvan, hoe kan ik locatie verwijderen? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de specifieke locatiegegevens die u wilt verwijderen en het platform of apparaat dat u gebruikt. Enkele algemene tips die kunnen helpen zijn echter:
-Controleer de privacy-instellingen voor het platform of apparaat dat je gebruikt en kijk of er een optie is om locatie tracking uit te schakelen.
-Als u een specifieke app gebruikt die uw locatie volgt, kijk dan of er een optie in de app is om locatie tracking uit te schakelen.
Als u locatiegegevens op uw apparaat hebt opgeslagen (zoals in een GPS-systeem), kunt u deze gegevens mogelijk handmatig verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Wat dit betreft, hoe kun je alle foto's verwijderen op facebook?

Je kunt niet de tijdlijnfoto's, mobiele uploads, profielfoto's of omslagfoto's verwijderen.

  1. Open het album dat je wilt verwijderen.
  2. Tik op "Bewerken in de rechterbovenhoek.
  3. Scrol naar beneden en tik op "Album verwijderen" en bevestig dat je het album en alle foto's die erin zitten echt wil verwijderen.
Waarom zie ik niet alle berichten van vrienden op Facebook? Je kunt dit wederom oplossen door linksboven op 'nieuwsoverzicht' te klikken. Onder meer voorkeuren zie je bij de eerste optie van welke vrienden je nog feed krijgt. Klik 'alles' aan om van al je vrienden de berichten te zien.

Wat is verbergen op tijdlijn?

Facebookbericht verbergen

Blader naar het bericht dat u wilt verbergen. Boven het bericht staat de naam van degene die het bericht heeft geplaatst. Klik rechts van de naam op de drie puntjes. Klik op Bericht verbergen.
En nog een vraag, wat is verborgen op tijdlijn? Er zijn een paar dingen die met deze vraag kunnen worden bedoeld. Eén mogelijkheid is dat de persoon zich afvraagt of er een manier is om bepaalde gebeurtenissen of berichten van zijn tijdlijn op Facebook te verbergen. Als dat de bedoeling is, dan is het antwoord dat er geen manier is om direct iets op je tijdlijn te verbergen. Er zijn echter wel enkele methoden om dit op te lossen, zoals het maken van een aangepaste privacy-instelling voor specifieke berichten, of het maken van een aparte Facebook-pagina die alleen zichtbaar is voor bepaalde mensen. Een andere mogelijkheid is dat de persoon zich afvraagt of er een manier is om te zien wat door het algoritme van Facebook van zijn tijdlijn is verborgen. Als dit het geval is, dan is het antwoord dat er geen manier is om direct te zien wat is verborgen, maar er zijn enkele methoden om dit indirect te controleren, zoals het bekijken van je Facebook-activiteitenlogboek of het gebruik van een hulpmiddel van derden zoals EdgeRank Checker.

Dus, kan je iemand beperken op facebook?

Ja, je kunt iemand beperken op Facebook. Ga daarvoor naar het profiel van die persoon en klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek. Van daaruit selecteert u "Beperken". Hiermee kunt u kiezen welke informatie de persoon op uw profiel kan zien en welke niet.

Door Ib Wikins

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik trending zoekopdrachten verwijderen? :: Hoe werkt algoritme op social media?
Handige links