Huis > W > Wat Is Talkback Samsung?

Wat is TalkBack Samsung?

TalkBack is de schermlezer van Google die beschikbaar is op Android-apparaten. Met TalkBack kun je je apparaat bedienen zonder je ogen te gebruiken. Hoe je apparaat is ingesteld, is afhankelijk van de fabrikant van het apparaat, de Android-versie en de TalkBack-versie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Hoe krijg ik mijn telefoon uit?

Druk op de aan/uit-knop en houd de knop ingedrukt tot er een pop-upmenu op het scherm verschijnt. Druk op Uitschakelen. Druk op Uitschakelen. Bovendien, hoe kom ik in instellingen? 'Snelle instellingen' openen

  1. Als je de eerste paar instellingen wilt bekijken, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Als je alle snelle instellingen wilt zien, swipe je nogmaals omlaag.

Kan ik Google uitschakelen?

U kunt Google niet uitschakelen, maar u kunt sommige functies wel uitschakelen. U kunt bijvoorbeeld Google Locatieservices uitschakelen, waardoor Google uw locatie niet kan volgen. Ga hiervoor naar Instellingen > Google Locatieservices en zet de schuifknop op uit. U kunt ook andere Google-functies uitschakelen, zoals Google Play Services en Google Maps, door naar Instellingen > Apps te gaan en de juiste app te selecteren. Wat is Google tekst-naar-spraak engine? In de kern is de tekst-naar-spraak engine van Google een spraaksynthesizer die tekst omzet in gesproken woorden. Het wordt aangedreven door machine learning-algoritmes die de tekst interpreteren en een overeenkomstige stem genereren. De engine ondersteunt verschillende talen en kan worden gebruikt voor verschillende taken, zoals het voorlezen van tekst uit een document of het genereren van een stem voor een virtuele assistent.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Je kunt ook vragen hoe zet je een one plus nord uit?

Druk boven op de volumeknop. Druk gelijktijdig op de zijknop en houd de knoppen ingedrukt tot het icoontje voor uitzetten op het scherm wordt getoond. Druk op Uitschakelen. Wat dit betreft, hoe laat je siri iets voorlezen? Siri: Zeg iets als: "Spreek scherm uit." Vragen stellen aan Siri. Je kunt ook een of meer van de volgende stappen uitvoeren: Geselecteerde tekst horen: Selecteer de tekst en tik vervolgens op 'Spreek uit'. Het hele scherm horen: Veeg met twee vingers omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.

Hoe geef je een iPhone een harde reset?

druk de aan en uit knop en de volume-omlaag knop tegelijkertijd in. houd beide knoppen ongeveer 10 seconden ingedrukt. je iPhone gaat nu uit en start vanzelf opnieuw op. Je kunt de knoppen loslaten wanneer het Apple logo verschijnt. Hoe zet je Siri uit iPhone 8? Er zijn twee manieren om Siri uit te schakelen:
1. Ga naar Instellingen > Siri & Zoeken en schakel Siri uit.
2. Houd de thuisknop (iPhone 8 en eerder) of zijknop (iPhone X en later) ingedrukt om Siri op te roepen. Zeg "Hé Siri, zet uit".

Kan Siri WhatsApp berichten voorlezen?

Ja, Siri kan WhatsApp-berichten voorlezen. Om Siri een WhatsApp-bericht te laten voorlezen, vraag je Siri gewoon om "mijn WhatsApp-berichten voor te lezen". Siri opent dan de WhatsApp-app en begint ongelezen berichten voor te lezen.

Door Meredithe

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je TikTok in het zwart? :: Hoe zet ik gesproken meldingen uit?
Handige links