Huis > H > Hoe Duur Is Tinder Gold?

Hoe duur is Tinder Gold?

Tinder Gold is de duurste abonnementsvorm. Bij dit abonnement betaal je voor 1 maand €32,99. Voor een half jaar betaal je € 124,- in totaal en je betaalt € 165,- voor een heel jaar.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is AutoCAD?

Hoeveel kost een AutoCAD-abonnement? De prijs voor een 3 jarig abonnement is 6.674. U kunt tokens kopen voor 24 uur als sommige van uw gebruikers het programma slechts af en toe gebruiken. Bezoek de website voor meer informatie.

Kunnen andere mensen zien dat je Tinder Gold hebt?

Nee, andere mensen kunnen niet zien dat je Tinder Gold hebt. De enige mensen die zullen weten dat je Tinder Gold hebt, zijn de mensen die je erover vertelt of met wie je matcht op de app. Wat is het verschil tussen Tinder Plus en Gold? Tinder Plus is de betaalde versie van Tinder die je toegang geeft tot premium functies zoals onbeperkt aantal likes, de mogelijkheid om je laatste swipe terug te spoelen en een gratis Passport om overal ter wereld te swipen. Tinder Gold is de nog premiumere versie van Tinder Plus die je alle functies van Tinder Plus geeft, plus een "Likes You"-functie die je een lijst laat zien van mensen die je al leuk hebben gevonden voordat je zelfs op hen hebt geswiped.

Door Shandra Arti

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel betaal je voor Tinder? :: Hoe weet je of je Tinder gehackt is?
Handige links