Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Tinder Plus En Gold?

Wat is het verschil tussen Tinder Plus en Gold?

Updates voor de voordelen van Tinder-abonnementen

Tinder Plus® biedt geen gratis Super Likes of een gratis maandelijkse Boost meer. Tinder Gold™ biedt 5 Super Likes per week in plaats van 5 Super Likes per dag.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Wat kun je met gratis Tinder?

Tinder Paspoort gebruiken; locatie aanpassen en overal ter wereld swipen. Onbeperkt likes uitdelen. Vijf Super Likes per dag. 1 gratis Tinder Boost per maand. Men kan zich ook afvragen: is tinder duur? Je kunt ook kiezen voor een halfjaar abonnement van €20,- en een jaarabonnement van €30,-. Tinder Gold is de duurste abonnementsvorm. Bij dit abonnement betaal je voor 1 maand €32,99. Voor een half jaar betaal je € 124,- in totaal en je betaalt € 165,- voor een heel jaar.

Dus, kun je tinder per maand betalen?

Ja, je kunt elke maand voor Tinder betalen als je daarvoor kiest. Je kunt ook betalen voor Tinder Plus, waarmee je toegang krijgt tot extra functies, of Tinder Gold, waarmee je nog meer premium functies krijgt. Je hoeft echter niet voor Tinder te betalen om de app te gebruiken; je kunt de basisfuncties nog steeds gratis gebruiken. Hoe kun je zien of iemand Tinder Gold heeft? Er is geen waterdichte manier om te zien of iemand Tinder Gold heeft, maar er zijn enkele methoden die je een aanwijzing kunnen geven. Eén manier om te zien of iemand Tinder Gold heeft, is door naar hun profiel te kijken en te zien of er een gouden badge naast hun naam of foto staat. Deze badge is alleen zichtbaar voor andere Tinder Gold leden, dus als je het ziet, is het een goede indicator dat de persoon Tinder Gold heeft. Een andere manier om te zien of iemand Tinder Gold heeft, is door het direct te vragen. Omdat Tinder Gold een betaald abonnement is, delen de meeste mensen graag of ze het hebben of niet. Tot slot kun je op iemands profiel kijken of hij of zij functies heeft die alleen beschikbaar zijn voor Tinder Gold-leden, zoals de mogelijkheid om te zien wie jou leuk vindt voordat jij hen leuk vindt. Als je deze functies op iemands profiel ziet, is het waarschijnlijk dat ze Tinder Gold hebben.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Is Tinder gold de moeite waard?

Het grote voordeel van Tinder Gold is dat je meteen te zien krijgt wie bij jouw profiel naar rechts heeft geswipet. Daarmee verlies je een beetje het concept van Tinder, maar je kan wel meteen je eigen keuze uit potentiële matchen maken. Tinder doet zelf dagelijks een suggestie voor jou met enkele 'top picks'. Bovendien, kun je gratis chatten met tinder? Met Tinder kun je gratis chatten met andere lokale leden, waar je ook bent! Maar alleen leden die een wederzijdse interesse in elkaar hebben aangegeven, mogen chatten. Als je nog geen matches hebt, is het slechts een kwestie van tijd.

En nog een vraag, hoe gratis chatten met tinder?

Open het Tinder-menu en selecteer Messages (Berichten). Tik op de persoon met wie je graag zou willen chatten en begin je eerste bericht op te stellen". Met Tinder Gold zou je niet meer hoeven afwachten tot de ander ook belangstelling voor jou heeft getoond, maar direct kunnen swipen, 'auto-matchen' en chatten. Waarom moet ik betalen voor Tinder? Er zijn een paar redenen waarom je voor Tinder moet betalen. De eerste reden is dat Tinder veel data gebruikt en dat ze geld moeten verdienen om de app draaiende te houden. De tweede reden is dat Tinder ervoor wil zorgen dat alleen serieuze mensen de app gebruiken. Ze willen er zeker van zijn dat mensen de app niet alleen gebruiken om tijd te verspillen of om te chatten met mensen die ze nooit zullen ontmoeten. De derde reden is dat Tinder geld wil verdienen om de app draaiende te houden en te verbeteren.

Je kunt ook vragen is tinder te vertrouwen?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat ieders individuele ervaringen met Tinder kunnen verschillen. Over het algemeen wordt het echter beschouwd als een veilige en betrouwbare dating app. Hoewel er altijd potentiële risico's verbonden zijn aan het online ontmoeten van vreemden, neemt Tinder maatregelen om zijn gebruikers veilig te houden, zoals door gebruikers te verplichten in te loggen met Facebook en alleen toe te staan dat gebruikers elkaar berichten sturen als ze elkaars profiel hebben geliked. Bovendien kunnen gebruikers verdacht gedrag melden aan Tinder, dat vervolgens een onderzoek instelt en indien nodig passende maatregelen neemt.

Door Annmarie

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je zien met Tinder plus? :: Is Tinder het waard?
Handige links