Huis > W > Wat Kun Je Doen Als Je Je Toegangscode Bent Vergeten?

Wat kun je doen als je je toegangscode bent vergeten?

Als u uw toegangscode niet meer weet wanneer u het opnieuw probeert, gebruikt u een computer om uw iPhone in de herstelmodus te zetten. In de herstelmodus kunt u de iPhone wissen, waarna u deze opnieuw kunt configureren. Nadat u uw iPhone hebt gewist, kunt u uw gegevens en instellingen terugzetten met een reservekopie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat te doen als je toegangscode iPhone niet meer weet?

Op een iPhone X en nieuwer of op een iPad met Face ID gaat u naar 'Instellingen' > 'Face ID en toegangscode'. Ga op oudere iPhone-modellen naar 'Instellingen' >'Touch ID en toegangscode'. Op apparaten zonder Touch ID gaat u naar 'Instellingen' > 'Toegangscode'. Hoe haal je Activeringsslot weg? Het activeringsslot verwijderen

  1. Ga naar www.iCloud.com/find.
  2. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.
  3. Klik bovenaan op 'Alle apparaten'.
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen uit iCloud.
  5. Klik op 'Verwijder uit account'.

Hoe zet je een iPhone in herstelmodus?

Om je iPhone in herstelmodus te zetten, moet je hem aansluiten op je computer en iTunes openen. Zodra iTunes is geopend, moet u de Slaap/Wektoets en de Home-knop tegelijkertijd gedurende ongeveer 10 seconden ingedrukt houden. Na 10 seconden laat u de Slaap/Wektoets los, maar blijft u de Home-knop ingedrukt houden. Hierdoor zal je iPhone in herstelmodus gaan en iTunes zal een bericht tonen dat het een iPhone in herstelmodus heeft gedetecteerd. Dienovereenkomstig, is itunes gratis? Nee, iTunes is niet gratis. iTunes is een digitale mediaspeler, mediabibliotheek, online radiozender en programma voor het beheer van mobiele apparaten, ontwikkeld door Apple Inc. Het wordt gebruikt voor het afspelen, downloaden en organiseren van digitale downloads van muziek en video op pc's met de besturingssystemen macOS en Microsoft Windows. De iTunes Store is ook beschikbaar op de iPhone, iPad en iPod Touch.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Hoe reset je een iPad zonder Apple ID?

Start iTunes en verbind uw iPad met een computer. Druk tegelijkertijd op de knoppen "Sleep / Wake" en "Home" totdat de optie 'Verbinden met iTunes' op het scherm verschijnt. Druk op OK wanneer het bericht "iTunes heeft iPad in herstelmodus gedetecteerd" op het scherm verschijnt. Druk vervolgens op "Herstellen". Trouwens, wat is een activeringsslot ipad? Het activeringsslot is het geheime wapen achter de beveiliging van je apparaat. Je merkt niet dat het slot aanstaat. Maar het zorgt wel dat je apparaat veilig blijft, ook als het gestolen wordt. Zelfs als je noodgedwongen op afstand al je gegevens van je apparaat moet wissen, blijft het activeringsslot actief.

Kan mijn iPad niet meer activeren?

Dit doet u als volgt:

  • Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van macOS of de nieuwste versie van iTunes hebt.
  • Controleer of uw computer een actieve internetverbinding heeft.
  • Gebruik de kabel die bij uw iPhone is geleverd om deze aan te sluiten op uw computer.
  • Wacht terwijl uw computer uw iPhone detecteert en activeert:
Hoe iPhone resetten via computer? Er zijn een paar verschillende manieren om je iPhone te resetten met behulp van een computer. Eén manier is om je iPhone aan te sluiten op je computer en iTunes te openen. Klik vervolgens op het apparaatpictogram in de linkerbovenhoek van het iTunes-venster. In het tabblad Samenvatting klikt u op de knop "iPhone herstellen". Een andere manier om uw iPhone te resetten is om uw iPhone aan te sluiten op uw computer en iMyFone Umate Pro te openen. Klik vervolgens op de knop "Alle gegevens wissen" en volg de aanwijzingen om uw iPhone te resetten.

Hoe zet je je iPad in herstelmodus?

Om uw iPad in de herstelmodus te zetten, houdt u de thuisknop en de aan/uit-knop tegelijkertijd ingedrukt. Blijf beide knoppen ingedrukt houden totdat het scherm van de iPad zwart wordt en het Apple-logo verschijnt. Laat op dat moment de aan/uit-knop los, maar blijf de thuisknop ingedrukt houden. Na enkele seconden verschijnen het iTunes-logo en een USB-kabel op het scherm van de iPad. U kunt nu de thuisknop loslaten.
Uw iPad is nu in herstelmodus en kan worden aangesloten op iTunes.

Door Shedd

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn voicemail afluisteren? :: Hoe iPod ontgrendelen?
Handige links