Huis > W > Wat Is Het First Level Domain?

Wat is het First level domain?

Een topleveldomein (TLD) is het gedeelte van een domein na de punt, bijvoorbeeld com, org of net. Over het algemeen kun je TLD's in twee soorten verdelen. Generieke topleveldomeinen (gTLD) - Ongeveer alle domeinen die niet aan een land gekoppeld zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is Active Directory Domain service?

Active Directory is Microsofts eigen implementatie van de directorydienst en kan worden gebruikt in Windows-omgevingen vanaf Windows 2000. Active Directory kan worden gebruikt om het beleid in het netwerk van een organisatie te beheren.

Welke Nederlandse stad heeft een gTLD?

Sinds ook . amsterdam. Wat betekent TLD? Een TLD, afkorting van topleveldomein, is het laatste segment van een domeinnaam – het stukje dat na de punt komt.

Wat is een domeinnaam voorbeeld?

Een domeinnaam is de unieke naam die een internetsite identificeert. De domeinnaam "www.example.com" identificeert bijvoorbeeld de website die te vinden is op het internetadres "http://www.example.com/". Mensen vragen ook: welke domein extensies zijn er? Er zijn verschillende domeinextensies, waaronder de meest voorkomende .com, .net en .org. Er zijn echter ook veel landspecifieke domeinextensies, zoals .us, .uk en .ca. Daarnaast zijn er de afgelopen jaren een aantal nieuwe generieke topleveldomeinen (gTLD's) geïntroduceerd, zoals .io, .tech en .xyz.

Gerelateerde artikelen

Wat is een soort service level agreement SLA die wordt beschreven in de practice service level management?

Twee organisaties hebben een service level agreement. Prestatiestatistieken ondersteunen wat de verplichtingen van elke partij zijn. Alle diensten zijn opgenomen met een bepaald tijdsbestek.

Vervolgens, wat is het first level domain van de nederlandse antillen?

an. . an was het internetlandcodetopleveldomein van de voormalige Nederlandse Antillen. Wat is de naam van de zoekmachine? Google Zoeken, ook wel Google Search of gewoon Google genoemd, is een zoekmachine van Google LLC voor documenten op het wereldwijde web, opgericht in 1997 door twee promovendi aan de Stanford-universiteit, Larry Page en Sergey Brin.

Wat is Edu?

edu. Domein-aanduiding voor educatieve instellingen in de Verenigde Staten, zoals universiteiten en scholen. Zie ook: top-level domain. Hoe heet een adres op internet? De naam van een adres op het internet wordt een domeinnaam genoemd. Domeinnamen worden gebruikt om een of meer IP-adressen te identificeren. De domeinnaam "www.example.com" kan bijvoorbeeld worden gebruikt om het IP-adres "192.0.2.1" te identificeren.

Men kan zich ook afvragen: hoe komt rotterdam aan zijn naam?

De stad Rotterdam werd gesticht in de 13e eeuw. Ze is genoemd naar een dam in de rivier de Rotte. De naam Rotterdam is afgeleid van het Nederlandse woord rot, dat "modderig" of "vies" betekent.

Door Eda Ellwanger

Vergelijkbare artikelen

Wat valt er onder domeinnaam? :: Wat is een speciaal item speler in FIFA 21?
Handige links