Huis > H > Hoe Verwijder Ik Een Geinstalleerde App?

Hoe verwijder ik een geinstalleerde app?

appsverwijderen

Geïnstalleerde apps verwijderen

  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaten beheren. Beheren.
  4. Tik op de naam van de app die je wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Wat moet je doen als je een app niet kan verwijderen?

Maar wat als je apps niet op de gebruikelijke manier kunt verwijderen van je Android-telefoon? Je kunt dan apps uitzetten. Ze zijn dan niet meer zichtbaar in het app-overzicht of startscherm. Fijn als je de boel een beetje wilt opruimen. Dus, hoe verwijder ik een app op mijn samsung telefoon? Apps verwijderen via de Google Play Store:

  1. Open de Google Play store.
  2. Tik op de menu (drie streepjes in de linkerbovenhoek).
  3. Tik op 'Mijn apps en games'.
  4. Tik op het tabje 'Geïnstalleerd'.
  5. Tik op de app die je wilt verwijderen.
  6. Tik op 'Verwijderen'.

En nog een vraag, wat kun je met smartthings?

SmartThings is een huisautomatiseringsplatform waarmee gebruikers een verscheidenheid aan apparaten en sensoren in hun hele huis kunnen aansluiten en bedienen. Met SmartThings kunnen gebruikers automatiseringsregels maken om apparaten te bedienen en hun huis efficiënter en veiliger te maken. Bovendien biedt de SmartThings app gebruikers een dashboard om al hun aangesloten apparaten op één plaats te bekijken en te bedienen. Hoe verwijder je een app die niet op je beginscherm staat? Als een app niet op uw startscherm staat, kunt u deze verwijderen door naar Instellingen > Apps te gaan. Hier kunt u de app selecteren die u wilt verwijderen en op de knop "Verwijderen" tikken.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Dienovereenkomstig, hoe itsme volledig verwijderen?

Hoe kan je je itsme-account heractiveren?

  1. Surf naar Itsme. Itsme.
  2. Geef je gsm-nummer in.
  3. Steek je eID in de kaartlezer en geef de pincode van je eID in.
  4. Duid het vinkje aan om te bewijzen dat je geen robot bent.
  5. Klik op Heractiveren van mijn account.
  6. Je account is vanaf dan weer bruikbaar.
Hoe verwijder je verborgen aankopen? Open de App Store op uw Mac. Klik op uw naam onderaan de navigatiekolom en klik vervolgens op 'Bekijk informatie' bovenaan het scherm. Log in met uw Apple ID als u hierom wordt gevraagd. Scrol naar 'Verborgen items' of 'Verborgen aankopen' en klik vervolgens op 'Beheer'.

Wat is beaming service?

Deze functie maakt gebruik van NFC en kan worden gebruikt voor het uitwisselen van data tussen twee toestellen, waaronder de installatie van apps. Gebruikers moeten vanaf Android Oreo per app instellen of het installeren van onbekende apps is toegestaan. En nog een vraag, waarom kan ik geen apps verwijderen op mijn iphone? Er zijn twee mogelijke redenen waarom je geen apps kunt verwijderen van je iPhone. Ten eerste kan het zijn dat je niet de juiste toestemming hebt. Je moet als gebruiker de toestemming hebben om apps te kunnen verwijderen. Als je deze toestemming niet hebt, kun je de apps niet verwijderen. De andere mogelijke reden waarom je geen apps kunt verwijderen, is dat er iets mis is met de app zelf. Soms kunnen apps niet goed werken of zijn ze corrupt. In dit geval kun je de app niet verwijderen.

Kan apps niet verwijderen van iPhone?

Als je geen apps meer kunt verwijderen van je iPhone, dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Soms is het een kwestie van een bug in iOS, maar het kan ook zijn dat je apparaat is gejailbreakt of dat er iets mis is met de toepassing zelf. In sommige gevallen kan een reset van de iPhone de oplossing bieden, maar als het probleem blijft aanhouden, dan is het aan te raden om contact op te nemen met Apple Support.

Door Alexandre Robasciotti

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je een app helemaal van je iPhone? :: Hoe krijg je een liedje als ringtone?
Handige links