Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Tv Scherm Zwart Blijft?

Wat moet je doen als je tv scherm zwart blijft?

Wat kunt u doen als uw tv aangaat maar het scherm zwart blijft?

  1. Haal de stekker van uw Philips TV-snoer uit het stopcontact en alle randapparatuur die op de TV is aangesloten.
  2. Wacht 5 minuten.
  3. Sluit het snoer opnieuw aan op het stopcontact.
  4. Sluit apparaten één voor één opnieuw aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Bovendien, waarom gaat mijn samsung tv niet aan?

Trek de stekker van de tv 30 seconden uit het stopcontact en steek de stekker dan weer in een stopcontact waarvan je weet dat het goed werkt. Als dat niet werkte, probeer dan een ander stopcontact. Als het rode stand-bylampje gaat branden, krijgt je tv stroom en gaat hij waarschijnlijk normaal aan. Wat moet je doen als je tv geen beeld geeft maar wel geluid? Als een tv geen beeld maar wel geluid geeft, komt dit door de audio-video verbinding. Controleer de HDMI aansluiting en vervang de kabel. Een minder voorkomende oorzaak is een defect paneel of backlight. In dit geval moet de tv moet gerepareerd of vervangen worden.

Hoe krijg ik de tv aan?

Er zijn een paar manieren om een televisie aan te zetten. De meest gebruikelijke manier is om een afstandsbediening te gebruiken, die een signaal naar de tv stuurt om hem aan te zetten. Sommige tv's hebben ook een aan/uit-knop aan de voorkant of zijkant van de tv die kan worden ingedrukt om hem aan te zetten. Bovendien, waarom wordt mijn beeld zwart? Er zijn een paar redenen waarom uw beeld zwart kan worden. Eén reden is dat de stroom naar uw TV kan worden afgesloten. Een andere reden is dat de instellingen van uw tv zijn ingesteld op zwart-wit weergave. Tot slot kan uw HDMI-kabel los zitten, waardoor het beeld zwart wordt.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe Samsung tv resetten zonder beeld?

Je kunt alle TV Instellingen (behalve de netwerkinstellingen) terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

  1. Druk op de Home-knop op de afstandsbediening.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Algemeen.
  4. Druk op Resetten.
  5. Er wordt gevraagd om de pincode in te voeren.
  6. Selecteer vervolgens Resetten.
Je kunt ook vragen hoe krijg ik mijn samsung tv aan? Schakel jouw TV aan door op de knop On/Off (aan/uit) op de Samsung Smart Remote te drukken. Als je de TV wilt inschakelen zonder de Smart Remote te gebruiken, zit er ook een aan/uit-schakelaar op de voorkant van de TV, onder het Samsung-logo.

Hoe Smart tv opnieuw opstarten?

Start het tv-toestel opnieuw met de afstandsbediening. Houd de aan/uit-knop op het tv-toestel gedurende vijf seconden ingedrukt totdat wordt weergegeven dat het tv-toestel wordt uitgeschakeld. Het tv-toestel gaat uit en start ongeveer een minuut later automatisch opnieuw op. Wat is de gemiddelde levensduur van een tv? De gemiddelde levensduur van een TV is ongeveer 8 jaar.

Hoe krijg ik weer geluid op mijn Samsung tv?

Er zijn een paar manieren waarop u geluid terug kunt krijgen op uw Samsung TV. Het eerste wat u moet proberen is de televisie te resetten. Haal hiervoor de stekker van de tv uit het stopcontact en sluit hem vervolgens weer aan. Zodra de tv is gereset, probeert u het geluid in te schakelen via het tv-menu. Als het geluid nog steeds niet werkt, moet u misschien de instellingen van de geluidsuitvoer controleren. Ga hiervoor naar het menu en selecteer "Instellingen". Selecteer vervolgens "Geluid". Vanaf hier kunt u de instellingen voor de geluidsuitvoer aanpassen.

Door Lantz Donayre

Vergelijkbare artikelen

Waarom schakelt Samsung tv uit? :: Wat is de mode toets?
Handige links