Huis > K > Kan Ik Met Humax Opnemen?

Kan ik met Humax opnemen?

Met de Humax 5300c zelf kun je niet opnemen, omdat hij geen interne harde schijf heeft. Sluit je een externe harde schijf aan op de Humax 5300c, dan kun je wel programma's opnemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik contact opnemen met Amazon?

Amazon heeft een telefoonnummer.

Wat kun je met mediabox XL?

Alles over de Ziggo Mediabox XL

  • live TV, opnames of Ziggo Replay* via TV, smartphone, tablet of computer.
  • tot 400 uur opnametijd*
  • onbeperkt** tegelijkertijd programma's opnemen.
  • opnames op afstand starten, stoppen, inplannen of verwijderen.
  • meer dan 30 apps zoals Netflix en Videoland.
Waar worden de opnames bij een mediabox Next opgeslagen? Druk op de [Home] knop en ga naar 'Bewaard'. Hier vind je al je (geplande) opnames.

Dus, kun je met ci+ module opnemen?

Ja, u kunt opnemen met een ci+ module. En nog een vraag, kan ik opnemen met tv vlaanderen app? Nee, je kunt niet opnemen met tv vlaanderen app.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een geluid opnemen?

Als u tegelijkertijd aantekeningen wilt maken en audio wilt opnemen, hebben veel apps voor het maken van aantekeningen ingebouwde dictafoonopties. U kunt de app op uw apparaat gebruiken. U kunt de bestanden opslaan op uw computer.

Welke decoder voor TV VLAANDEREN?

TV VLAANDEREN biedt je dan een uitgebreide tv-gids, Restart en Replay, interactieve zenders en Video on Demand. Je hebt de keuze tussen twee verschillende interactieve decoders. Enerzijds onze interactieve hd-ontvanger, MZ-101, de nieuwe versie MZ-102. Anderzijds de hd-recorder, MP-201. Heeft TV VLAANDEREN ook internet? Onze interactieve functies zoals de tv-gids, Restart & Replay op sommige tv-zenders en de Video On Demand zijn toegankelijk eenmaal je verbonden bent met onze app tv via internet. Geniet nu van al je favoriete zenders op je smartphone, tablet, laptop of Smart TV.

Dienovereenkomstig, hoeveel geheugen heeft een tv?

De beschikbare opslagruimte op uw tv controleren

Druk op de HOME-knop van de afstandsbediening. Selecteer [Instellingen]. * Kies Storage & Reset (Opslag en resetten) in de categorie TV.
Dienovereenkomstig, hoe een programma opnemen met telenet? Om een programma met telnet op te nemen, moet u een programma gebruiken dat de gegevensstroom die vanaf de telnetserver wordt verzonden, kan vastleggen en opnemen. Als de gegevensstroom eenmaal is vastgelegd, moet een programma worden gebruikt dat de gegevensstroom kan converteren naar een formaat dat kan worden afgespeeld op een mediaspeler.

Kun je tv kijken zonder reclame?

Er zijn een paar manieren om tv te kijken zonder reclame. Eén manier is om een DVR of TiVo te gebruiken om programma's op te nemen en ze later te bekijken. U kunt ook een aantal shows online vinden die reclamevrij zijn. Ten slotte zijn er enkele betaalde tv-diensten, zoals Netflix, die geen advertenties tonen.

Door Romie

Vergelijkbare artikelen

Wat is er vandaag op tv? :: Kan KPN tv via wifi?
Handige links