Huis > H > Hoe Verwijder Je Retweets?

Hoe verwijder je retweets?

Hoe kan ik mijn Retweet ongedaan maken of verwijderen? Je kan een door jou geplaatste Retweet ongedaan maken door in de Tweet op het gemarkeerde Retweet-icoon te klikken. De Retweet wordt dan uit je tijdlijn verwijderd, maar de oorspronkelijke Tweet blijft behouden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

En nog een vraag, hoe moet je een tweet citeren?

Je kunt nog steeds gewoon verder gaan en het artikel retweeten of citeren zonder het te openen. Tik op het Retweet-icoon . Tik in het pop-upvenster op Retweeten. Vervolgens wordt de Tweet als een Retweet gedeeld met al je volgers. Wat betekent citeer Tweet? Met de functionaliteit Tweet citeren kan je de Tweet van een andere persoon tweeten en voorzien van je eigen reactie.

Is TweetDelete veilig?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de veiligheid van TweetDelete afhangt van een aantal factoren, waaronder hoe de dienst wordt gebruikt en hoe deze is geconfigureerd. In het algemeen wordt TweetDelete echter als een veilige dienst beschouwd. Hoe kan je reacties zien op Twitter? Er zijn twee manieren om commentaren op Twitter te zien. De eerste is om naar het profiel te gaan van de persoon die het commentaar heeft gegeven en zijn activiteit te bekijken. De tweede is de zoekfunctie van Twitter gebruiken om tweets te vinden waarin de gebruikersnaam van de persoon voorkomt.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Dienovereenkomstig, waarom eigen tweet retweeten?

Er zijn een aantal voordelen om tweets te retweeten: Je hoeft geen nieuwe tweets te verzinnen. De retweets vergroten je bereik. De retweets vergroten de kans op meer pagina bezoeken. Wat is een uitgelichte tweet? Door de Tweet uit te lichten vergroot je het bereik en je publiek. Een Tweet uitlichten is eenvoudig en we bieden alle benodigde hulpmiddelen om het effect en de resultaten bij te houden en te bekijken. Zoek om te beginnen de Tweet die je wil uitlichten (je kan alleen een Tweet uitlichten die je al hebt geplaatst):

Hoe heet een doorgestuurd Twitter bericht?

Je hebt gezocht op het woord: retweet. Daarvan, wat is een twitter feed? Een Twitterfeed is een lijst met tweets die in omgekeerd chronologische volgorde worden weergegeven op de profielpagina van een gebruiker.

Welke type content kun je plaatsen op Twitter?

Twitter is een platform voor sociale media waarmee gebruikers korte berichten of "tweets" kunnen delen. Tweets kunnen tekst, afbeeldingen, links en hashtags bevatten.

Door Ezarras Faines

Vergelijkbare artikelen

Kan niet reageren op Twitter? :: Hoe kan je een Twitter account verwijderen?
Handige links