Huis > H > Hoe Zoeken In Twitter?

Hoe zoeken in Twitter?

Typ je zoekopdracht in het zoekvak bovenaan de pagina en tik op Zoeken. Je zoekresultaten zijn een combinatie van Tweets, foto's, accounts en meer. Je kan je zoekresultaten filteren door te tikken op Top, Meest recent, Personen, Foto's, Video's, Nieuws of Uitzendingen (bovenaan je zoekresultaten).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je zien of iemand op je Twitter is geweest?

Hoewel veel diensten beweren deze functie te bieden, is het echt niet mogelijk omdat het niet mogelijk is.

Dus, hoe vind je oude tweets terug?

Ben je op zoek naar een oude Tweet of een specifieke Tweet?Ontdek precies wat je zoekt met je zoekopdracht

  1. Typ je zoekopdracht in de zoekbalk op twitter.com.
  2. Klik op Geavanceerd zoeken, te vinden onder Zoekfilters rechts bovenaan je pagina met resultaten of klik op Meer opties en daarna op Geavanceerd zoeken.
Heeft Twitter een geschiedenis? Geschiedenis. Twitter werd in maart 2006 opgericht door Obvious Corporation, een bedrijf uit San Francisco. Twitter begon als een onderzoeksproject binnen Odeo, een site van webbedrijf Obvious van Noah Glass en Jack Dorsey, en kwam voor het eerst beschikbaar in juli 2006.

En nog een vraag, hoe vind ik mijn vrienden op twitter?

Er zijn een paar manieren om je vrienden op twitter te vinden:
1. Als je de twitter handle van je vriend kent, kun je hem zoeken door zijn handle in te typen in de zoekbalk bovenaan de twitter homepage.
2. Als je het e-mailadres van je vriend kent, kun je naar de pagina "Vrienden zoeken" op twitter gaan en het e-mailadres van je vriend invoeren. Twitter zoekt dan naar alle twitteraccounts die aan dat e-mailadres gekoppeld zijn.
3. Je kunt ook vrienden vinden op twitter door je facebook account te koppelen aan je twitter account. Twitter toont je dan een lijst van al je facebookvrienden die ook een twitteraccount hebben. Wat dit betreft, hoe geavanceerd zoeken op google? Volgens How to Use Google for Advanced Search zijn er een paar stappen die u kunt nemen om een geavanceerde zoekopdracht uit te voeren op Google.
Ten eerste kunt u aanhalingstekens gebruiken om naar een exacte zin te zoeken. Als u bijvoorbeeld informatie wilt vinden over de zin 'geavanceerd zoeken', typt u 'geavanceerd zoeken' in de zoekbalk.
Ten tweede kunt u een minteken gebruiken om bepaalde woorden uit te sluiten van uw zoekopdracht. Als u bijvoorbeeld informatie wilt vinden over geavanceerd zoeken, maar geen resultaten wilt die het woord "Google" bevatten, typt u "geavanceerd zoeken -Google".
Ten derde kunt u de OR-operator gebruiken om naar meerdere termen te zoeken. Als u bijvoorbeeld informatie wilt vinden over zowel geavanceerd zoeken als Google, typt u "geavanceerd zoeken OR Google".
Ten vierde kunt u sterretjes gebruiken als jokertekens. Als u bijvoorbeeld informatie wilt vinden over hoe u Google kunt gebruiken voor geavanceerd zoeken, maar niet zeker bent van de exacte zin, typt u "hoe u Google kunt gebruiken voor * zoeken".
Tot slot kunt u de pagina Geavanceerd zoeken van Google gebruiken om uw zoekresultaten te verfijnen op datum, bestandstype, regio en meer.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je je account op Twitter prive?

U kunt uw account privé maken door op het profielicoontje rechtsboven op uw pagina te klikken. Privacy en Beveiliging vindt u in de linkerkolom van deze nieuwe pagina.

Vervolgens, waarom doet twitter het niet?

Controleer je netwerkverbindingen

Als je wifi gebruikt om verbinding te maken met de Twitter-app voor Android, kan je een alternatieve wifi-verbinding proberen. Als de ene verbinding werkt en de andere niet, biedt de wifi-verbinding waarschijnlijk geen ondersteuning voor SSL of wordt Twitter geblokkeerd.
Wat kun je met Twitter en wat is het doel? Het doel van Twitter is het bevorderen van openbare gesprekken tussen mensen. Geweld, pesterijen en andere soorten vergelijkbaar gedrag ontmoedigen mensen zichzelf te uiten. Dit leidt er op den duur toe dat de waarde van het wereldwijde openbare gesprek afneemt.

Waarom is Twitter populair?

Twitter is een geliefd platform bij nieuwszenders vanwege de mogelijkheid om realtime updates te verzenden, maar het is ook populair bij marketeers die het netwerk gebruiken om op sociaal gebied, door middel van hashtags, naar feedback over producten en diensten van hun bedrijf te zoeken. Wie is leuk om te volgen op Twitter? Enkele leuke mensen om te volgen op Twitter:
- @TheSharkWeek: Voor al uw haaiennieuws en entertainment
- @AstroKatie: Een astronaut die twittert over haar leven in de ruimte
- @CuteEmergency: Een account dat niets anders post dan foto's en video's van schattige dieren
- @TheOnion: Een satirische nieuwsbron die vaak grappige (en soms duistere) meningen over actuele gebeurtenissen tweet
- @TheLadBible: Een populair account dat een breed scala aan onderwerpen behandelt, van sport tot nieuws tot entertainment, met een grappig randje.

Trouwens, hoe kan je een twitter account verwijderen?

Er zijn een paar manieren om een twitteraccount te verwijderen. De eerste manier is om naar de instellingenpagina op twitter.com te gaan en te klikken op de link "Mijn account deactiveren" onderaan de pagina. De tweede manier is om een verzoek te sturen naar het ondersteuningsteam van Twitter om uw account te deactiveren.

Door Bradly

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een Twitter account? :: Welke drie onderdelen zitten er in een luidspreker?
Handige links