Huis > K > Kan Geen Apparaat Selecteren Op Spotify?

Kan geen apparaat selecteren op Spotify?

Werkt het niet?

  • Zorg ervoor dat je app en software van je apparaten up-to-date zijn.
  • Start de Spotify-app opnieuw op.
  • Sluit apps die je niet gebruikt af.
  • Start je apparaten opnieuw op.
  • Maak opnieuw verbinding met het wifi-netwerk.
  • Probeer indien mogelijk een andere wifi-verbinding.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Mensen vragen ook: waarom werkt mijn spotify niet meer?

Zorg ervoor dat de app up-to-date is. Sluit apps die je niet gebruikt af. Installeer de app opnieuw. Controleer @SpotifyStatus voor eventuele problemen die zich voordoen. Hoe wissel je van Spotify account? Premium-abonnementen via partners

  1. Log in op spotify.com/account.
  2. Klik onder Je abonnement op ABONNEMENT WIJZIGEN.
  3. Scrol naar Spotify Free en klik op PREMIUM ANNULEREN.
  4. Ga door naar het bevestigingsbericht.
  5. Wacht tot je account wordt overgezet naar de gratis versie op de volgende factuurdatum.

Hoeveel gebruikers op 1 Spotify account?

1 Spotify-account = 1 gebruiker Vervolgens, hoe apparaat toevoegen aan spotify? Als je een apparaat aan je Spotify-account wilt toevoegen, moet je naar de Spotify-website gaan en inloggen. Zodra je bent ingelogd, klik je op het tabblad "Account" en vervolgens op "apparaten". Hier kun je een nieuw apparaat toevoegen door de naam en de Spotify ID van het apparaat in te voeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

En nog een vraag, waarom stopt spotify als scherm uitgaat?

Door het te deactiveren kan het probleem met Spotify worden opgelost. 1 Ga naar "Instellingen" en tik vervolgens op "Scherm vergrendelen". 2 Tik op "FaceWidgets". 3 Tik op de schakelaar om "Muziek" uit te schakelen. Waarom stopt Spotify na 10 seconden? De problemen kunnen als volgt zijn: In de functie " wachtrij afspelen ', het heeft het einde bereikt en daarom is de autoplay-functie niet geactiveerd. Dit is een fout die eenvoudig kan worden opgelost door naar onze accountinstellingen of voorkeuren te gaan.

Wat moet je doen als je Spotify Premium niet werkt?

Wat je moet doen

Misschien heb je op de verkeerde accountpagina ingelogd. Probeer het opnieuw met andere inloggegevens. Bekijk "De status van je betaling controleren" als je zeker weet dat je geen ander account hebt. Log uit en weer in op de app.
Waarom stopt mijn Spotify steeds met afspelen Iphone? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je Spotify blijft stoppen met afspelen op je iPhone. Eén mogelijkheid is dat je telefoon automatisch in de energiebesparingsmodus gaat, waardoor het afspelen van muziek kan worden onderbroken of gestopt. Een andere mogelijkheid is dat je Spotify app niet up-to-date is, wat verschillende bugs en crashes kan veroorzaken. Tot slot is het ook mogelijk dat er een probleem is met je internetverbinding, waardoor muziek niet meer wordt afgespeeld als Spotify geen verbinding kan maken met de server.

Dienovereenkomstig, hoe nodig je iemand uit voor spotify premium?

Er zijn een paar manieren om iemand uit te nodigen voor Spotify Premium:
1. Als je een Spotify Premium account hebt, kun je naar de Spotify website gaan en in het bovenste menu op "Premium" klikken. Vanaf daar zie je een optie "Spotify Premium delen". Je kunt dan het e-mailadres invoeren van de persoon die je wilt uitnodigen en een persoonlijk bericht toevoegen voordat je het verstuurt.
2. Je kunt ook een Spotify Premium-account delen door je inloggegevens met iemand te delen. Deze persoon kan dan inloggen op jouw account en het gebruiken alsof het zijn eigen account is.
3. Tot slot kun je een Spotify Premium cadeaukaart kopen bij een winkelier als Amazon of Target. Deze kaarten kunnen door de ontvanger worden ingewisseld om een eigen Spotify Premium account te beginnen.

Door Dao Ramsfield

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal je een witte achtergrond weg? :: Is het vele Of velen?
Handige links