Huis > H > Hoe Kun Je Uitloggen Op Spotify?

Hoe kun je uitloggen op Spotify?

Log in op je accountpagina, scrol omlaag en selecteer OVERAL UITLOGGEN.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Trouwens, waarom is mijn spotify uitgelogd?

Als we vermoedelijk frauduleuze activiteiten op je account vinden of iets anders dat onze Gebruiksvoorwaarden schendt, schakelen we je account uit. Kan geen apparaat selecteren op Spotify? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of je de laatste versie van de Spotify-app op je toestel hebt geïnstalleerd. Als je nog steeds problemen hebt, probeer dan je toestel opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan de app te verwijderen en opnieuw te installeren.
Als je na al deze pogingen nog steeds problemen hebt, is er mogelijk een probleem met je account. Probeer uit te loggen en weer in te loggen. Als dat niet werkt, kunt u proberen een nieuwe account aan te maken.

Men kan zich ook afvragen: hoe opnieuw inloggen spotify?

Als je problemen hebt met inloggen op je Spotify-account, kun je een paar dingen proberen:
Controleer eerst of je het juiste e-mailadres en wachtwoord gebruikt. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je het opnieuw instellen door naar de Spotify-inlogpagina te gaan en op de link "Wachtwoord vergeten?" te klikken.
Als je nog steeds problemen hebt, is het mogelijk dat je account gehackt is. Als je denkt dat dit het geval is, kun je contact opnemen met de klantenservice van Spotify voor hulp.

Door Gati

Vergelijkbare artikelen

Kan ik Facebook verwijderen en opnieuw installeren? :: Hoe log je uit op je computer?
Handige links