Huis > H > Hoe Log Ik Uit Van Een Google-Account?

Hoe log ik uit van een Google-account?

Uitloggen van je Google-account vanuit Chrome

  1. Open de Chrome-app. op je Android-apparaat.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op je naam.
  4. Tik op Uitloggen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe Gmail account uitloggen op andere apparaten?

Ga naar je Google-account. Selecteer in het navigatievenster links de optie Beveiliging. Selecteer in het deelvenster Je apparaten de optie Alle apparaten beheren. Uitloggen. Kan niet uitloggen bij Google? Als Google u blijft uitloggen, kunt u de volgende stappen uitproberen:

  • Zorg ervoor dat cookies zijn ingeschakeld.
  • Als uw cookies zijn ingeschakeld, wist u het cachegeheugen van uw browser.
  • Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van uw browser gebruikt.
  • Gebruik een browser zoals Chrome om wachtwoorden te onthouden.

Wat gebeurd er als je je Google-account verwijderd?

Wanneer u uw Google-account verwijdert, verwijdert u permanent uw account en alle gegevens die eraan zijn gekoppeld. Dit omvat uw Gmail-berichten, uw Google Drive-bestanden, uw Google Agenda-evenementen, uw Google Contacten en alle andere gegevens die aan uw account zijn gekoppeld. Zodra u uw account verwijdert, is er geen manier om het te herstellen of de gegevens die eraan zijn gekoppeld. Hoe Google-account uitloggen op smartphone? Open op uw Android-telefoon of -tablet de app Instellingen.
Tik op Accounts.
Als u meerdere accounts op uw apparaat hebt, tikt u op de account die u wilt verwijderen.
Tik op Meer account verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creƫert u een goudmijn voor hackers.

Trouwens, hoe moet je afmelden?

Afmelden bij Windows

Als u bij uw computer bent aangemeld en u wilt iemand anders uw computer laten gebruiken of als u uw computer even onbeheerd achterlaat, meldt u zich af bij Windows. Druk op Ctrl+Alt+Delete. Klik op Afmelden.
Waar vind ik gekoppelde apparaten? Open uw browser op uw pc, ga naar https://account.microsoft.com/devices/android-iosen meld u vervolgens aan met uw Microsoft-account. Er wordt een lijst met al uw aangesloten apparaten weergegeven.

Dienovereenkomstig, waar vind ik gekoppelde accounts in instellingen?

Ga naar de Google-app waar je het account van derden aan je Google-account hebt gekoppeld. Bijvoorbeeld de Google Home-app, de Google Assistent-app of de YouTube-app. Selecteer Verbonden accounts, Gekoppelde accounts of Apps. Dit kan in het gedeelte Instellingen van de Google-app staan. Daarvan, wat zijn gekoppelde apparaten? Een gekoppeld apparaat is een apparaat dat verbonden is met een ander apparaat. Een printer kan bijvoorbeeld gekoppeld zijn aan een computer.

Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als je niet uitlogt?

Als u zich niet afmeldt, blijft uw account actief en kan iedereen er bij.

Door Isolde Jundt

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je automatisch inloggen uit? :: Kan ik Facebook verwijderen en opnieuw installeren?
Handige links