Huis > K > Kun Je Je Android Versie Updaten?

Kun je je Android versie updaten?

Volg de stappen om je Android versie te updaten

Open Instellingen op je smartphone. Kies Over deze telefoon. Selecteer Systeem updates. Kies Controleren op updates.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Is updaten nodig?

Waarom is updaten belangrijk? Updaten is in de eerste plaats nodig om met de nieuwste versie van je software te werken. Je beschikt dan over de nieuwste functionaliteiten en je krijgt ondersteuning van de leverancier. Leveranciers brengen namelijk geen updates meer uit voor zwaar verouderde software. Waar vind ik de updates? Een Android-app updaten

Tik rechtsboven op het profielicoon. Tik op Apps en apparaat beheren. Apps waarvoor een update beschikbaar is, hebben het label Update beschikbaar. Tik op Updaten.

Bovendien, welke samsung telefoon wordt niet meer geupdate?

Er zijn een paar Samsung telefoons die niet meer worden bijgewerkt, waaronder de Samsung Galaxy S5, Galaxy Note 4 en Galaxy Note Edge. Welk besturingssysteem heb ik op mijn telefoon? Om erachter te komen welk besturingssysteem u op uw telefoon hebt, kunt u de handleiding van uw telefoon raadplegen of zoeken naar de optie "Over telefoon" in de instellingen van uw telefoon. Als u de optie "Over telefoon" niet kunt vinden, zoek dan naar "Over apparaat" of "Systeeminformatie". Als je de optie "Over telefoon" hebt gevonden, zou je moeten kunnen zien welk besturingssysteem je telefoon gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je welke versie van Windows je hebt?

Om erachter te komen welke versie van Windows op uw apparaat wordt uitgevoerd, drukt u op de Windows-aanmeldtoets + R en typt u winver in het geopende vak. Selecteer Start om meer informatie te krijgen.

Welke Android-versie wordt niet meer ondersteund?

Androidniet meer ondersteund

Welke Android

VersieVersie naamVeiligheid
Android 8.0OreoVeilig/Ondersteund
Android 8.1OreoVeilig/Ondersteund
Android 9PieVeilig/Ondersteund
Android 10Android 10Veilig/Ondersteund
Dienovereenkomstig, hoe kan ik een nieuwe android-versie installeren? De nieuwste beschikbare Android-updates downloaden
  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik onderaan op Systeem. Systeemupdate.
  3. Je ziet de updatestatus. Volg de stappen op het scherm.

Dienovereenkomstig, welke android-versie werkt niet meer?

Wat als mijn telefoon niet meer kan updaten? Je kunt met een oudere Android-versie bepaalde functies missen en je kunt zelfs beveiligingsproblemen hebben. Op een smartphone met Android 4.3 of lager kun je eigenlijk niet goed veilig werken. Het probleem zit in WebView, een onderdeel van de standaardbrowser. Waarom is het belangrijk om je programma's regelmatig te updaten? Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is uw programma's regelmatig bij te werken. Eén reden is dat nieuwe updates nieuwe functies en verbeteringen aan het programma kunnen bieden. Daarnaast kunnen updates ook bestaande bugs of beveiligingsproblemen in het programma verhelpen. Over het algemeen wordt aanbevolen om updates te installeren zodra ze beschikbaar zijn, zodat uw programma soepel en veilig blijft werken.

Waarom updates installeren?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het installeren van updates, vooral beveiligingsupdates. Door uw software up-to-date te houden, kunt u uw computer beschermen tegen malware, virussen en andere veiligheidsbedreigingen. Bovendien bevatten updates vaak nieuwe functies en verbeteringen, dus door ze te installeren kunt u uw software soepel laten werken.

Door Helse Raupp

Vergelijkbare artikelen

Hoe belangrijk zijn Android updates? :: Hoe kan ik mijn iPad upgraden naar iOS 10?
Handige links