Huis > W > Wat Te Doen Bij Nepmail Belastingdienst?

Wat te doen bij nepmail Belastingdienst?

U kunt ons ook een schermafbeelding sturen van uw bericht. Mail het bericht naar ons via [email protected] (gebruik dit e-mailadres alleen voor dit soort meldingen).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Wat dit betreft, welke brieven stuurt de belastingdienst nog?

De digitale postbus is de 'Berichtenbox'. Dit is een portaal van de Belastingdienst zelf. U kunt hier al uw belastingzaken regelen, zoals aangifte doen, en u vindt er bijvoorbeeld correspondentie over uw belastingaangifte. Kan ik met de Belastingdienst mailen? Daarom mailen wij alleen met belastingplichtigen in individuele gevallen. Wij kunnen met u mailen als u hebt aangegeven dat u via de e-mail verder contact wilt hebben. U moet daarvoor expliciet toestemming geven. U krijgt dan van ons een e-mailadres.

Waar stuur ik Valse e-mail naar toe?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag. Afhankelijk van uw e-maildienstverlener kan er een speciaal e-mailadres zijn voor het melden van spam of valse e-mails. U kunt echter ook proberen de e-mail door te sturen naar het adres "[email protected]" of "[email protected]" (waarbij u "domain.com" vervangt door de werkelijke domeinnaam van het e-mailadres). Bovendien kunt u valse e-mails melden bij de Federal Trade Commission op ftc.gov/complaint. Vervolgens, welke acties moet je nemen bij een onbetrouwbaar bericht via de mail sms of app? Als u een onbetrouwbaar bericht ontvangt, kunt u het beste niet op het bericht reageren en de afzender zo mogelijk blokkeren. Als u de afzender niet kunt blokkeren, moet u het bericht rapporteren aan de app of dienst waarmee het is verzonden.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Daarvan, welke valse mails zijn er in omloop?

Overzicht van phishing mails die in omloop zijn

Gelukkig kun je op de website van de fraudehelpdesk een duidelijk overzicht bekijken van phishing mails die in omloop zijn. Dit zijn e-mails die in Nederland worden verstuurd naar verschillende en zijn gemeld door gebruikers of instanties.
Waar kan ik openstaande Belastingdienst zien? U kunt uw aanslagen en beschikkingen ook vinden in uw Berichtenbox op MijnOverheid. Gebruikt u de Berichtenbox nog niet? Activeer dan eerst uw account op MijnOverheid. Daarna kunt u meteen de juiste aanslag of beschikking opzoeken.

Dus, is post naar belastingdienst gratis?

Post gericht aan een antwoordnummer hoef je niet te frankeren. De ontvanger betaalt de verzendkosten. Een postzegel plakken is dus niet nodig. Daarvan, waar kan je je belastingschuld zien? Als u uw belastingschuld wilt zien, kunt u deze bekijken op uw belastingaangifte. Uw belastingaangifte toont uw totale inkomen, aftrekposten en belastingschuld.

Bovendien, hoe belastingdienst contacteren?

Er zijn een paar manieren om contact op te nemen met de belastingdienst:
Bel de belastingdienst rechtstreeks op
Bezoek de website van de belastingdienst
Stuur een brief of e-mail naar de belastingdienst
Ontmoet de belastingdienst persoonlijk.

Door Eadith

Vergelijkbare artikelen

Kan ik chatten met de Belastingdienst? :: Is CO lichter dan lucht?
Handige links