Huis > H > Hoe Kan Je Een Dvd Kijken Zonder Dvd Speler?

Hoe kan je een dvd kijken zonder dvd speler?

Je gaat als volgt te werk:

  1. Installeer VLC 3.0+ als dat nog niet is gedaan.
  2. Doe de dvd in de lade.
  3. Start VLC en klik op Apparaat en dan op Schijven. De schijf met dvd wordt getoond.
  4. Dubbelklik op de schijfletter van de dvd-drive en het afspelen wordt gestart.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je muziek op je mp3 speler?

U kunt een mp3-bestand op uw mp3-speler zetten. De gemakkelijkste manier om dit te doen is via Windows Verkenner, maar het is meestal alleen mogelijk met 'naamloze apparaten'. Er is een optie om een microSD-kaart in te steken.

Hoe dvd afspelen op laptop zonder dvd speler?

Gratis dvd's afspelen op uw computer

Om een dvd af te kunnen spelen op uw computer, hoeft u overigens niet perse 'Windows Dvd-speler' te kopen en te installeren. Voor het afspelen van dvd's in Windows 10 is er ook goed werkende en gratis open source software voorhanden, in de vorm van 'VLC Media Player'.
Daarvan, welke app om dvd af te spelen? Met de app Windows Dvd-speler kunnen op pc's met Windows 10 en een optisch schijfstation films op dvd worden afgespeeld (maar geen Blu-ray-schijven). U kunt de app kopen in de Microsoft Store. Zie Windows DVD-speler Q&Avoor meer informatie.

Kan geen gebrande dvd afspelen in player?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een gebrande DVD niet kunt afspelen in uw speler. De meest voorkomende reden is dat de DVD niet correct is gebrand. Dit kan gebeuren als de brandsoftware niet goed was geconfigureerd, de brander niet goed werkte of er een probleem was met de DVD zelf. Een andere mogelijkheid is dat de DVD-speler niet compatibel is met de gebrande DVD. Dit kan gebeuren als de speler niet ontworpen is om gebrande DVD's af te spelen, of als de speler het formaat van de gebrande DVD niet kan lezen. Wat kan er op een dvd? Een DVD is een optische schijf die wordt gebruikt om gegevens op te slaan. Zij lijkt op een CD-ROM maar heeft een grotere capaciteit. DVD's worden gebruikt om films, TV-programma's, muziek en andere gegevens op te slaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik VR films kijken?

Bent u geïnteresseerd in het afspelen van uw eigen materiaal, films of series? Dat kan via een aantal verschillende apps. Het meest gebruikte platform is de Oculus Cinema, die op alle platforms kan worden gebruikt. Whirligig is een populaire app op Steam.

Vervolgens, wat kost een dvd speler?

Voor een paar tientjes heb je tegenwoordig al een externe dvd speler van Sony, LG of andere gerenommeerde merken. Vaak gaat het dan om een losse dvd speler met usb-ingang. Importeer je veel films uit het buitenland? Kies dan voor een regiovrije dvd-speler. Wat dit betreft, hoe dvd afspelen windows media player? Klik op het Media- of Bestandsmenu en selecteer Schijf laden. Selecteer het type schijf dat je hebt geplaatst (dvd, Blu-Ray) en selecteer het station. De dvd zal gaan afspelen. Gebruik de mediaspeler die bij je dvd-speler is geleverd wanneer het niet lukt om de schijf af te spelen.

Kun je een DVD speler aansluiten op laptop?

Met deze USB DVD kabel kun je jouw dvd speler aansluiten op een USB poort in jouw laptop (of PC). Het is compatible met USB 1.1 en USB 2.0. Als je incidenteel nog cd of dvd's gebruikt dan is deze kabel erg handig om bij te hebben. Met deze USB DVD kabel heb je ook geen extra stroom nodig, het werkt volledig via USB. Kan de schijf in station E niet lezen? Als u de foutmelding "Kan de schijf in station E niet lezen" krijgt, betekent dit dat er een probleem is met de schijf of met het station zelf. Het eerste wat u kunt proberen is een andere schijf in het station te plaatsen en te kijken of die kan worden gelezen. Als het station de andere schijf kan lezen, ligt het probleem waarschijnlijk bij de eerste schijf. Als de schijf de andere schijf niet kan lezen, ligt het probleem waarschijnlijk bij de schijf zelf.
Een mogelijke oorzaak van deze fout is dat de schijf vuil of bekrast is. Als dit het geval is, kunt u proberen de schijf schoon te maken met een zachte doek. Als de schijf ernstig beschadigd is, moet u hem misschien vervangen.
Een andere mogelijke oorzaak van deze fout is dat de schijf niet compatibel is met de schijf. Als u bijvoorbeeld een dvd probeert te lezen op een cd-station, krijgt u deze foutmelding. Controleer of u het juiste station voor de schijf gebruikt.
Als u deze fout nog steeds krijgt nadat u deze oplossingen hebt geprobeerd, moet u mogelijk contact opnemen met een computertechnicus voor verdere hulp.

Wat dit betreft, wat kan vlc media player?

De VLC mediaspeler kan zowel audio- als videobestanden in een groot aantal formaten afspelen. Het kan ook worden gebruikt om live audio en video van het internet te streamen.

Door Gadmann

Vergelijkbare artikelen

Hoe verklein ik een WAV bestand? :: Hoe VOB bestanden omzetten naar AVI?
Handige links