Huis > H > Hoe Chatten In Zoom?

Hoe chatten in Zoom?

Schakel chat tijdens een vergadering in en uit op Zoom

Open uw Zoom-desktop-app en start een vergadering. Klik op het pictogram " Meer " in de werkbalk onder aan het venster en vervolgens op " Chat " in het vervolgkeuzemenu. U kunt ook de sneltoets Ctrl + H gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe sluit ik een Zoom abonnement af?

Klik aan de linkerkant van het menu op Accountbeheer en vervolgens op Facturering onder Huidige plannen om uw huidige abonnement te vinden. Als u op Abonnement opzeggen klikt, wordt u gevraagd om aan te geven waarom u wilt opzeggen.

Bovendien, is het gebruik van zoom gratis?

Met het Amerikaanse Zoom kun je gratis videobellen met maximaal 100 mensen tegelijk. In de gratis versie kun je maximaal 40 minuten videobellen met een groep. Dus, hoe doe je een videoconferentie? Met behulp van videoconferencing breng je de deelnemers samen in een virtuele meetingroom. Dat betekent dat je voor vergaderingen niet langer op één plek hoeft te zijn: ook op afstand, vanuit thuis of onderweg kun je als gelijkwaardige deelnemer meedoen aan de meeting.

Vervolgens, hoe nodig je mensen uit voor een zoom meeting?

Er zijn een paar manieren om mensen uit te nodigen voor een Zoom-vergadering. De eerste manier is om hen een e-mailuitnodiging te sturen via Zoom. Log hiervoor in op uw Zoom-account, klik op het tabblad "Vergaderingen" en vervolgens op de knop "Uitnodigen". Van hieruit kunt u de e-mailadressen invoeren van de mensen die u wilt uitnodigen, en zij zullen een e-mail ontvangen met een link om deel te nemen aan de vergadering.
Een andere manier om mensen uit te nodigen voor een Zoom-vergadering is door een vergaderingslink te genereren en die rechtstreeks naar hen te sturen. Log hiervoor in op uw Zoom account en klik op het tabblad "Vergaderingen". Klik dan op de knop "Meeting aanmaken" en vul de nodige informatie in. Eens je dat gedaan hebt, klik je op de knop "Links genereren" en kopieer je de voorziene link. U kunt deze link dan plakken in een e-mail, chat of een ander platform dat u gebruikt om te communiceren met de mensen die u wilt uitnodigen.
Tot slot kun je ook de mobiele Zoom-app gebruiken om mensen uit te nodigen voor een vergadering. Open hiervoor de app en log in op je account. Tik vervolgens op het tabblad "Meetings" en tik op de knop "Create a Meeting". Vul de nodige informatie in en tik vervolgens op de knop "Uitnodigen". Vanaf hier kunt u selecteren hoe u mensen wilt uitnodigen voor de vergadering, zoals via e-mail, tekst of een sociaal mediaplatform. Dienovereenkomstig, hoe gebruik ik zoom op mijn laptop? Er zijn een paar verschillende manieren waarop je zoom op je laptop kunt gebruiken. De eerste manier is om de zoom app te downloaden van het internet en vervolgens te installeren op uw computer. Zodra u de app hebt geïnstalleerd, kunt u deze openen en een account aanmaken. Zodra u een account hebt aangemaakt, kunt u deelnemen aan een vergadering of er een aanmaken.
De tweede manier om zoom op uw laptop te gebruiken is door naar de website te gaan en een account aan te maken. Zodra u een account hebt aangemaakt, kunt u deelnemen aan een vergadering of er een aanmaken.
De derde manier om zoom op je laptop te gebruiken is om deel te nemen aan een vergadering die iemand anders al heeft aangemaakt. Hiervoor moet u de ID van de vergadering of de link naar de vergadering kennen.

Gerelateerde artikelen

Wat gebeurt er na 40 minuten Zoom?

Als de vergaderingen niet langer duren dan 40 minuten, kunt u een videoconferentie houden met maximaal 100 deelnemers. Deelnemers worden uitgesloten van de vergadering als ze langer dan 40 minuten blijven. Stoort het u niet dat u ze weer moet bellen?

Waar vind ik het handje in Zoom?

In de modus Volledig scherm is de onderste werkbalk geminimaliseerd, maar u kunt deze weergeven op uw computer of mobiele apparaat door uw muis over het scherm te bewegen of op het scherm te tikken. Selecteer of tik op zodra de werkbalk verschijnt Deelnemers en de optie Hand opsteken zal verschijnen. Dit in overweging nemend, hoe deel je een document in zoom? Deel een bestand op Zoom

  1. Open uw Zoom-desktop-app en start of neem deel aan een vergadering.
  2. Klik hierbij op het " Chat " icoon in de werkbalk onderaan het venster.
  3. Klik op het pictogram " Bestand " in het chatvenster en importeer het van uw computer.

Dit in overweging nemend, hoe krijg je gallery view in zoom?

Zodra u de meeting binnenkomt staat uw scherm op 'Speaker view'. U ziet dan alleen de docent en uw eigen camera weergave. U kunt ook kiezen voor 'gallery view' dan ziet u alle deelnemers aan de les. Klik dan aan de linkerkant op 'Switch to Gallery View'. Mensen vragen ook: wat zijn de kosten van zoom? Zoom biedt vier verschillende prijsplannen voor particulieren: Basic, Pro, Business en Enterprise. Het Basis-plan is gratis en omvat vergaderingen van 40 minuten met maximaal 100 deelnemers, video- en audioconferenties, groepschat en scherm delen. Het Pro-plan kost $14,99/maand en omvat alle functies van het Basis-plan, plus een onbeperkte vergaderduur, opname in de cloud en transcriptie. Het Business-plan kost $19,99/maand en omvat alle functies van het Pro-plan, plus onbeperkte cloudopslag en opname van vergaderingen. Het Enterprise-plan kost $24,99/maand en omvat alle functies van het Business-plan, plus een toegewijde customer success manager.

En nog een vraag, wat kost een zoom vergadering?

Een Zoom Meeting kan $0 tot $19.99 per maand kosten. De optie van 0 dollar is gratis, maar heeft beperkte functies. De optie van $19,99 per maand geeft u onbeperkte minuten en toegang tot alle functies.

Door Magbie Wykes

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn de nadelen van Zoom? :: Is mijn pc geschikt voor Windows 10 64-bit?
Handige links