Huis > H > Hoe Iemand Zijn Verhaal Bekijken?

Hoe iemand zijn verhaal bekijken?

Als iemand die je volgt een verhaal heeft geplaatst, kun je dit bekijken met een van de volgende opties:

  1. Tik bovenaan het overzicht op de profielfoto van de betreffende persoon.
  2. Ga naar zijn/haar profiel en tik op zijn/haar profielfoto.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Trouwens, wie staat er bovenaan bij insta stories?

Het heeft allemaal te maken met hoe actief je zelf bent en met wie je het meest in contact komt,” zegt Julian. Meer nog, hoe vaker je iemand zijn profiel bekijkt, ook al like je geen foto's, hoe groter de kans dat die persoon bovenaan komt te staan in jouw lijst. Hoe repost je een bericht op Instagram? Hoe werkt het?

  1. Download de Repost app in de store van je smartphone.
  2. Open Instagram.
  3. Klik rechtsbovenaan op 'copy link' bij de foto of video die je wil reposten.
  4. Open Repost.
  5. Zet de post klaar. De app stuurt je daarna automatisch naar Instagram om het bericht te publiceren.

Hoe deel je een bericht op Instagram?

Om een bericht op Instagram te delen, tikt u eerst op het ellips-pictogram (drie puntjes) onder het bericht. Tik vervolgens op Delen. Vanaf daar kun je kiezen hoe je de post wilt delen. U kunt het delen in uw verhaal, delen als een bericht of delen in een direct bericht. Hoe deel je een verhaal van iemand anders? Er zijn een paar manieren om het verhaal van iemand anders te delen. Eén manier is om het verhaal aan anderen te vertellen alsof het jou is overkomen. Dit heet vertellen vanuit de eerste persoon. Een andere manier is om het verhaal te vertellen vanuit het perspectief van de persoon die het overkwam. Dit heet vertellen vanuit de derde persoon. Ten slotte kun je het verhaal opschrijven en het op die manier delen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Kan post niet delen in Verhaal?

Je bericht delen in Instagram stories, oude stijl

Ga naar het bericht dat je wilt delen. Klik op het 'vliegtuigje' onderaan het bericht. Kies voor 'Bericht toevoegen aan je verhaal'
Kan bericht niet delen in Story? Je account staat standaard toe dat anderen jouw posts kunnen delen in hun Stories. Wil je dit niet? Ga dan naar 'Instellingen' via het tandwieltje rechtsboven in je profiel, ga naar 'Privacy en beveiliging' en vink de optie 'Opnieuw delen in Stories' uit.

Men kan zich ook afvragen: hoe kun je zien of iemand je niet meer volgt op instagram?

Voor Instagram

Er is een veel makkelijkere manier! Je kunt namelijk gewoon een app downloaden die precies bijhoudt wie jou ontvolgt op Instagram. Onze voorkeur gaat uit naar de app: Followers track for Instagram. Hier staat alles superduidelijk aangegeven.
Wat betekent opmerkingen beperkt Instagram? De "comments mean limited Instagram"-fout is een probleem dat kan optreden wanneer wordt geprobeerd reacties op een Instagram-post te laden. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder:
Het Instagram-account dat je probeert te bekijken is privé - Het bericht dat je probeert te bekijken is van een Instagram-account dat is verbannen of geschorst - Het bericht dat je probeert te bekijken is verwijderd door Instagram - Er is een probleem met je internetverbinding - Je gebruikt een verouderde versie van de Instagram-app - Als je deze foutmelding krijgt, raden we je aan om dubbel te controleren of het Instagram-account dat je probeert te bekijken openbaar is en of het bericht dat je probeert te bekijken nog steeds actueel is. Als die dingen kloppen, probeer dan je internetverbinding te verversen en/of de Instagram-app bij te werken.

Dienovereenkomstig, waarom bekijkt hij mijn stories?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom hij je verhalen bekijkt. Misschien is hij in je geïnteresseerd en probeert hij je beter te leren kennen. Of hij probeert te zien wat je doet of met wie je omgaat. Als je niet zeker weet waarom hij je verhalen bekijkt, kun je het hem altijd rechtstreeks vragen.

Door Gilli Monsanto

Vergelijkbare artikelen

Hoe schakel ik iemands Instagram verhaal in of uit? :: Hoe lang blijft een verhaal op Instagram staan?
Handige links