Huis > H > Hoe Werkt Airport Extreme?

Hoe werkt AirPort Extreme?

Je kunt een AirPort Express, AirPort Extreme of AirPort Time Capsule gebruiken om een breedbandverbinding met het internet draadloos te delen met andere computers in het netwerk, en voor het delen van een USB-printer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

En nog een vraag, hoe werkt time machine op een mac?

Gebruik Time Machine, de ingebouwde functie voor reservekopieën van uw Mac, om automatisch een reservekopie te maken van uw persoonlijke gegevens, zoals apps, muziek, foto's, e-mail en documenten. Wat is een AirPort basisstation? Een AirPort-basisstation wordt gebruikt om een AirPort-geschikte computer te verbinden met het internet, elkaar, een "wired LAN" en/of andere apparaten.

Bovendien, wat kost een wifi versterker?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien de prijs van wifi versterkers sterk kan variëren, afhankelijk van het specifieke model en de functies. U kunt echter verwachten ergens van $ 30 tot $ 100 te betalen voor een wifi versterker van goede kwaliteit. Wat dit betreft, kan geen verbinding maken met time capsule? Er zijn een paar mogelijke redenen voor dit probleem:
1. Controleer of de tijdcapsule is ingeschakeld en op een stopcontact is aangesloten.
2. Controleer of de tijdcapsule is aangesloten op de router. Zo niet, sluit hem dan aan met een Ethernet-kabel.
3. Controleer het IP-adres van de tijdscapsule. Als het niet op het standaard IP-adres is ingesteld, moet u het IP-adres in de webbrowser invoeren.
4. Controleer of de webserver op de tijdcapsule actief is. Als dit niet het geval is, moet u de tijdscapsule opnieuw opstarten.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Mensen vragen ook: wat doet een airport?

AirPort omvat een serie wifi-producten van Apple voor draadloos internet. Er drie AirPort-accessoires op de markt: de AirPort Express is een wifi-basisstation, de AirPort Extreme een router en de AirPort Time Capsule, een router met ingebouwde harde schijf bedoeld voor back-ups. Hoeveel ruimte nodig voor Time Machine? Als je gewoon een simpel usb harddiskje aan je mac hangt van ongeveer 500 gb heb je in principe genoeg. Dan kan je ongeveer 2 maanden terug in de tijd als je gewone huis/tuin/keuken dingen doet. Hoe groter je harddisk des te langer je terug kan in de tijd. Een 1 tb harddisk kost ook niks meer tegenwoordig!

Wat dit betreft, hoe maak je een backup van je telefoon iphone?

Een reservekopie maken van je iPhone, iPad of iPod touch in iTunes op de pc

  1. Sluit je apparaat aan op de computer waarmee je normaal gesproken synchronisaties uitvoert.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Overzicht'.
  4. Klik op 'Reservekopie maken' (onder 'Reservekopieën').
Waar vind ik Schijfhulpprogramma op mijn Mac? Disk Utility is een programma op de Mac waarmee je de harde schijf van je computer kan repareren of formatteren. Je kan Disk Utility vinden in de map Applicaties > Hulpmiddelen.

Hoe back up maken van Imac?

De meest eenvoudige manier om een backup van je Imac te maken, is door gebruik te maken van Time Machine. Time Machine is een ingebouwde backupfunctie in macOS, waarmee je eenvoudig regelmatig een backup van al je bestanden kunt maken. Je kunt Time Machine gebruiken om je backup op een externe harde schijf of op een andere computer op te slaan.

Door Chauncey

Vergelijkbare artikelen

Wat is Apple Family? :: Hoe laat nieuwe iPhone?
Handige links