Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Google-Account Van Je Telefoon?

Hoe verwijder je een Google-account van je telefoon?

Deze optie is bijvoorbeeld handig als je persoonlijke informatie van je apparaat wilt verwijderen voordat je het aan iemand anders geeft.

  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Accounts beheren op dit apparaat.
  4. Kies je account.
  5. Tik onderaan op Account verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe verwijder je een Google-account van je pc?

Dit kunt u doen naar Google.com te surfen via de Chrome browser. Klik rechtsbovenin op het profiel wat u wilt verwijderen en klik op accounts beheren. Klik daarna Accounts op dit apparaat beheren. Klik op het gewenste Google-account en klik op Account verwijderen van dit apparaat. Dit in overweging nemend, hoe moet je een email account verwijderen? Een e-mailaccount uit E-mail- en Agenda-apps verwijderen

  1. Kies in de app Mail of Agenda de optie Instellingen linksonder. Opmerking: Kies op een telefoon of tablet de optie Meer. onder aan de pagina voor de optie Instellingen.
  2. Kies Accounts beheren en daarna het account dat u wilt verwijderen.

Is een Samsung account noodzakelijk?

Een Samsung-account is niet noodzakelijk, maar kan wel nuttig zijn. Met een Samsung-account hebt u toegang tot Samsung-diensten, zoals Find My Mobile, Samsung Pay en Samsung Health. U kunt er ook een back-up van maken en uw gegevens herstellen, en de instellingen van uw toestel beheren. Daarvan, wat is het nut van een samsung account? Een Samsung-account wordt gebruikt voor toegang tot veel Samsung-diensten, waaronder Samsung Pay, Samsung Health, Samsung Cloud, Bixby, Samsung E-mail, Samsung Notes en meer. U kunt er ook een back-up van maken en uw gegevens herstellen, en uw Samsung-apparaten gesynchroniseerd houden.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Dit in overweging nemend, waarom kan ik niet inloggen op mijn samsung account?

U kunt uw e-mailadres of telefoonnummer niet opnemen in uw wachtwoord. Ingevoerde id, wachtwoord of beveiligingscode is ongeldig. Probeer het nogmaals. Use 8 or more characters with a mix of letters, numbers, and symbols. Trouwens, wat moet je doen als je een app niet kan verwijderen? Maar wat als je apps niet op de gebruikelijke manier kunt verwijderen van je Android-telefoon? Je kunt dan apps uitzetten. Ze zijn dan niet meer zichtbaar in het app-overzicht of startscherm. Fijn als je de boel een beetje wilt opruimen.

Hoe kan ik een app verwijderen van mijn iPhone?

Apps verwijderen op een iPhone, iPad en iPod touch

  1. Houd de app ingedrukt.
  2. Tik op 'Verwijder app' .
  3. Tik op 'Verwijder app' en tik vervolgens op 'Verwijder' om te bevestigen.
Hoe verwijder ik een app op mijn Samsung telefoon? Om een app op een Samsung-telefoon te verwijderen, opent u het menu Instellingen en tikt u op Toepassingen. Tik op de applicatie die u wilt verwijderen en tik op de knop Verwijderen.

Hoe kun je zien of iemand online is op snap?

Als je wilt weten of iemand online is op Snapchat, kun je de app openen en hun profiel bekijken. Als ze een groene stip naast hun naam hebben, betekent dit dat ze online zijn.

Door Kindig Sondheimer

Vergelijkbare artikelen

Wat zien mensen als je WhatsApp verwijderd? :: Hoe verwijder ik een Gmail account van mijn telefoon?
Handige links