Huis > K > Kan Je Een Bericht Verwijderen Op Whatsapp?

Kan je een bericht verwijderen op WhatsApp?

Dit bericht is verwijderd

Open WhatsApp en ga naar de chat die het bericht bevat dat je wilt verwijderen. Tik en houd het bericht vast. Of selecteer eventueel meer berichten die je tegelijkertijd wilt verwijderen. Tik op Verwijderen > Verwijderen voor iedereen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Wat is chat uitschakelen op Instagram?

Iemand uitschakelen of inschakelen via chatberichten

Tik op de chat met de persoon die je wilt uitschakelen/inschakelen. Tik bovenaan de chat op de naam van de betreffende persoon. Tik op of naast Chatberichten dempen of Oproepmeldingen dempen om iemand uit te schakelen of in te schakelen.
Hoe haal je verwijderde berichten terug op Instagram? Tik op de knop om naar je profiel te gaan rechtsonder. Tik rechtsboven op de streepjes en ga naar Instellingen > Account. Zodra de functie voor jou beschikbaar is, zie je een knop Recent verwijderd. Tik hierop en selecteer het gewenste bericht.

Dienovereenkomstig, hoe weet je of iemand in gesprek is op instagram?

Er is geen zekere manier om te weten of iemand praat op Instagram. De beste manier om erachter te komen is om het de persoon rechtstreeks te vragen of om hun activiteit op de app te controleren. Kun je chatten met Instagram? Ja, je kunt chatten met Instagram. Je kunt de Instagram-app gebruiken om berichten naar je vrienden te sturen of je kunt de Instagram-website gebruiken om met je vrienden te chatten.

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Hoe zie je of iemand je verzoek heeft geweigerd op Instagram?

Scroll hiervoor simpelweg naar beneden tot je Connecties bereikt. Hier kun je op huidige volgverzoeken klikken, waar je ziet welke accounts jouw verzoek (nog) niet hebben geaccepteerd. Dit in overweging nemend, wat gebeurt er als je iemand op instagram blokkeert? Nadat je iemand blokkeert, kan deze persoon je gebruikersnaam niet meer noemen of je taggen. Wanneer deze persoon dat probeert, zal deze jouw gebruikersnaam dus niet kunnen vinden.

Dienovereenkomstig, hoe iemand bereiken die je geblokkeerd heeft op instagram?

Je moet de persoon eenvoudigweg terugzoeken in je lijst met geblokkeerde contacten. Daar moet de betreffende persoon tussen staan. Het kan zijn dat dit een wit scherm geeft als je op zijn/haar naam tikt. Probeer dit nogmaals (werkte soms) of gebruik de 3 stipjes rechtsboven aan. Je kunt ook vragen wat als iemand je blokkeert? Als iemand je blokkeert, kan hij je berichten of je profiel niet meer zien. Als je hun profiel probeert te bekijken, zie je een bericht dat zegt: "Deze persoon is niet langer beschikbaar."

Wat is de verdwijnende modus in Messenger?

Verdwijnmodus in Messenger is een instelling waarmee je berichten kunt versturen die verdwijnen nadat ze zijn gelezen. Dit kan handig zijn als je een bericht wilt versturen maar niet wilt dat het wordt opgeslagen of als je een privégesprek probeert te voeren. Om de verdwijnmodus in te schakelen, tikt u in een gesprek op het menu "..." en selecteert u "Verdwijnende berichten".

Door Amalia

Vergelijkbare artikelen

Is Forever 21 betrouwbaar? :: Kan iemand het zien als je een bericht verwijderd op Instagram?
Handige links