Huis > K > Kan Je Een Gestuurde Mail Verwijderen Gmail?

Kan je een gestuurde mail verwijderen Gmail?

Als je besluit dat je een e-mail toch niet wilt verzenden, heb je nog even de tijd om de verzending te annuleren. Meteen nadat je een bericht hebt verzonden, kun je het bericht weer intrekken: Linksonder zie je Bericht verzonden en een optie Ongedaan maken of Bericht bekijken. Klik op Ongedaan maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe een mail terugroepen in Outlook?

Verzonden mail terughalen: Outlook

  1. Ga naar de map Verzonden items. Deze vind je aan de linkerkant van het venster tussen de rest van de mappen.
  2. Open het bericht dat je wil intrekken.
  3. Vind bovenin het menu Verplaatsen, daarnaast staat ook Acties.
Kan je een mail ongedaan maken Apple? Selecteer de map met verzonden berichten en open de verstuurde mail die je wil intrekken. In het tabblad 'Bericht' kies je via 'Acties' voor 'Dit bericht intrekken'.

Hoe verzonden mail terughalen Hotmail?

Er zijn een paar verschillende manieren om verzonden mail in Hotmail op te halen. De eerste manier is om in te loggen op uw Hotmail-account en te klikken op de map "Verzonden" in de linker zijbalk. Dit toont u alle e-mailberichten die u vanuit uw account hebt verzonden.
Een andere manier om verzonden mail in Hotmail terug te vinden is door de zoekfunctie te gebruiken. Log hiervoor in op uw account en klik op het vergrootglaspictogram in de rechterbovenhoek. Hierdoor verschijnt de zoekbalk. Typ in de zoekbalk "in:sent" en druk op enter. Dit toont u alle e-mailberichten die u vanuit uw account hebt verzonden.
Als u de verzonden e-mail op geen van deze manieren kunt vinden, kunt u ook proberen toegang te krijgen tot uw Hotmail-account via Microsoft Outlook. Open hiervoor Outlook en klik op het tabblad "Bestand". Klik vervolgens op de optie "Accountinstellingen". In het venster "Accountinstellingen" klikt u op het tabblad "E-mail". Dubbelklik tenslotte op uw Hotmail-account om de accountinstellingen te openen. In het gedeelte "Afleveropties" ziet u een selectievakje met de tekst "Kopieën van berichten opslaan in de map Verzonden items". Zorg ervoor dat dit vakje is aangevinkt en klik vervolgens op "OK". Dit zorgt ervoor dat al uw verzonden mail wordt opgeslagen in de Hotmail-map "Verzonden". Men kan zich ook afvragen: hoe haal je een verwijderde mail terug? Als u per ongeluk een mail hebt verwijderd, kunt u die meestal herstellen door de map Prullenbak te openen en de mail die u wilt herstellen te selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Hoe haal je een mail terug uit prullenbak?

Berichten herstellen

  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Scroll aan de linkerkant van de pagina en klik op Meer. Prullenbak.
  3. Vink het selectievakje aan naast de berichten die je wilt verplaatsen.
  4. Klik op Verplaatsen naar .
  5. Kies waar je de berichten naartoe wilt verplaatsen.
Hoe een mail terugroepen in Telenet webmail? Ga naar de instellingen van de mailingdienst en klik op 'Algemeen'. Vink de optie 'Verzenden ongedaan maken inschakelen' aan en geef een annuleringsperiode op. Je hebt de keuze uit 5, 10, 20 en 30 seconden.

Waar kan ik acties vinden outlook?

Acties aanpassen

  • Selecteer bovenaan de pagina, Instellingen.
  • Selecteer E-mail > Acties aanpassen.
  • Ga naar het type acties dat u wilt toevoegen.
  • Schakel de selectievakjes in van de acties die u wilt weergeven.
  • Als u de volgorde waarin ze worden weergegeven wilt wijzigen, selecteert u ze in een andere volgorde.
Wat dit betreft, hoe verwijder ik mijn mail op iphone? Om uw e-mail op de iPhone te verwijderen, opent u de app Mail en tikt u op de knop Bewerken in de rechterbovenhoek. Selecteer vervolgens de berichten die u wilt verwijderen en tik op het prullenbakpictogram in de linkerbenedenhoek.

Waarom verdwijnen mijn mails op iPhone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom e-mails op een iPhone verdwijnen. Een mogelijkheid is dat de e-mails automatisch worden verwijderd nadat ze zijn gelezen. Dit kan worden gewijzigd in de app Instellingen door naar Mail, Contacten en Agenda's te gaan en vervolgens de account te selecteren waar e-mails verdwijnen. Kies bij de optie "Mail Days to Sync" voor "No Limit" in plaats van een eindig aantal dagen.
Een andere mogelijkheid is dat de e-mails worden verplaatst naar een andere map, zoals de Prullenbak of de map Junk. Dit kun je ook veranderen in de Instellingen-app, onder het kopje "Mail, Contacten en Agenda's". Selecteer het account waar e-mails verdwijnen en tik vervolgens op de optie "Geavanceerd". Zorg ervoor dat de "Verwijderde Mailbox" is ingesteld op "Prullenbak" in plaats van "Archief."
Als er nog steeds e-mails verdwijnen, is het mogelijk dat ze worden verwijderd door een andere e-mailclient of dienst dan de iPhone. Bijvoorbeeld, als e-mails worden gedownload van een POP3 server, kunnen ze worden verwijderd van de server nadat ze zijn gedownload. Om dit op te lossen, gaat u naar de app Instellingen en selecteert u het account waar e-mails verdwijnen. Tik op de optie "Geavanceerd" en zorg ervoor dat de optie "Kopie van server verwijderen" is ingesteld op "Nooit".

Door Atworth Biggins

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een Mail verwijderen? :: Hoe kan ik een niet verzonden mail verwijderen?
Handige links