Huis > K > Kun Je Video's Downloaden Van Youtube?

Kun je video's downloaden van YouTube?

Hoe download ik video's van YouTube naar mijn computer? Je kunt video's downloaden die je al hebt geüpload. Als je de video niet zelf hebt geüpload, kun je deze niet opslaan op een computer. Je kunt video's uit de YouTube-app alleen downloaden naar je mobiele apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dus, hoe download je een youtube video van iemand anders?

#1 4K Video Downloader

  1. Open je web browser, zoek de video en kopieer de URL.
  2. Open 4K Video downloader.
  3. Plak de URL in het programma door de groene knop te gebruiken.
  4. Kies de kwaliteit waarin je de video wil downloaden.
  5. Kies voor de hele YouTube video of alleen voor de audio.
Hoe kan ik video's downloaden? Een video downloaden
  1. Ga naar de video die je wilt downloaden op het tabblad Home of de pagina met zoekresultaten.
  2. Tik op de videothumbnail.
  3. Kies de videokwaliteit waarin je de video wilt downloaden en tik op Downloaden.

En nog een vraag, wat is de beste gratis youtube downloader?

Er zijn een paar verschillende manieren om YouTube-video's gratis te downloaden. Een populaire methode is het gebruik van een website zoals TubeNinja of Keepvid. Op deze websites kun je de URL invoeren van de YouTube-video die je wilt downloaden, waarna ze een downloadlink voor je genereren. U kunt deze link dan gebruiken om de video naar uw computer te downloaden.
Een andere methode is het gebruik van een YouTube downloader programma. Deze programma's zijn ontworpen om YouTube-video's te downloaden en kunnen gratis worden gedownload van het internet. Enkele populaire YouTube downloader programma's zijn 4K Video Downloader en Free YouTube Download.
Zodra u een YouTube downloader programma hebt gedownload, kunt u het gebruiken om YouTube video's te downloaden door de instructies van het programma te volgen. Waar kan ik gratis films downloaden? Er zijn veel manieren om gratis films te downloaden. Eén manier is om een BitTorrent-client te gebruiken om films te downloaden die beschikbaar zijn als torrents. Een andere manier is het gebruik van een website die gratis films downloadt, zoals de website archive.org. Ten slotte zijn er enkele betaalde sites voor het downloaden van films die een gratis proefperiode bieden, zoals Netflix.

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Dit in overweging nemend, hoe kun je youtube filmpjes offline bekijken?

Met YouTube Go bekijk je je favoriete YouTube-video's offline. YouTube Go laat je offline YouTube-video's kijken, en gaat zuiniger om met je mobiele data. De app is vanaf nu beschikbaar in meer dan 130 landen, maar werkt ook in Nederland. Dit in overweging nemend, hoe sla je een youtube filmpje op iphone? Open de YouTube-app op je iPhone of iPad. Zoek je favoriete video en open hem. Net onder de titel van de video staat een knoppenbalk. Veeg deze naar links en tik op 'Downloaden'.

Hoe YouTube filmpjes downloaden op PC?

Zoek een filmpje en kopieer de url die boven in de adresbalk van je browser verschijnt. Plak die url vervolgens in de brede balk op downloadvanyoutube.nl. Klik op 'Downloaden' Kies vervolgens op de volghende pagina bij 'Output Formaat' welk formaat het filmpje moet worden, bijvoorbeeld MP4 voor PC en Mac-gebruikers. Mensen vragen ook: hoe zet je een youtube filmpje op een usb stick? Er zijn een paar verschillende manieren om een YouTube filmpje op een USB-stick te zetten. Eén manier is om het filmpje van YouTube te downloaden op je computer, en het dan te kopiëren en te plakken op de USB-stick. Een andere manier is om een YouTube downloader programma te gebruiken om het filmpje direct op de USB stick te zetten.

Hoe sla je YouTube filmpjes op Android?

De eenvoudigste manier om een YouTube-video op je Android-apparaat op te slaan, is door een browserextensie of een speciale app te installeren. Zodra u een van deze hebt geïnstalleerd, kunt u meestal op een knop tikken of klikken om de video op uw apparaat op te slaan.
Er zijn een paar verschillende browserextensies en apps die YouTube-video's op Android-apparaten kunnen opslaan. Een populaire optie is de YouTube Video Downloader app, die gratis verkrijgbaar is in de Google Play store. Met deze app kun je YouTube-video's rechtstreeks naar je toestel downloaden, en het heeft ook een ingebouwde converter zodat je de video's kunt opslaan in een formaat dat werkt op je toestel.
Een andere optie is de app SaveFrom.net, die ook gratis verkrijgbaar is in de Google Play store. Deze app werkt vergelijkbaar met de YouTube Video Downloader app, maar heeft een iets andere interface.
Als je geen speciale app wilt installeren, kun je ook een browserextensie gebruiken om YouTube-video's op te slaan. Een populaire optie is de Save From Net-extensie voor Google Chrome, die gratis verkrijgbaar is in de Chrome Web Store. Deze extensie voegt een downloadknop toe aan YouTube-video's, zodat je ze met een paar klikken kunt opslaan.
Als je eenmaal een browserextensie of app hebt geïnstalleerd, is het opslaan van YouTube-video's op je Android-toestel meestal gewoon een kwestie van de video vinden die je wilt opslaan en op de juiste knop tikken of klikken. In de meeste gevallen wordt de video opgeslagen in de opslagruimte van je toestel, en heb je er net als bij elk ander videobestand toegang toe.

Door Demaria

Vergelijkbare artikelen

Kun je een livestream opslaan? :: Is A28 afgesloten?
Handige links